1. Общината на колене пред монополистите. Ул. Любен Каравелов се

...
1. Общината на колене пред монополистите. Ул. Любен Каравелов се
Коментари Харесай

Четете в Марица: Полицията разби бардак в Оазис 5

1. Общината на колене пред монополистите. Ул. " Любен Каравелов " се трансформира в строително бунище след превозване на кабели

2. Откриха две нови детски площадки в квартала до Колодрума. " Кметът на регион " Централен " Георги Стаменов си прави прелестно работата и е най-подходящият претендент за поста ", похвали го градоначалникът Иван Тотев.

3. Опашки за комедията със Стефан Данаилов и Аня Пенчева.Четири от постановките в афиша притеглят най-силно вниманието на публиката.

4. Полицията разруши бардак в Оазис 5. Година и половина ще лежи в пандиза пловдивчанин, който взел чартърен жилища от притежателите и ги дал за разврат на жрици на любовта.

5. Локо разкара излишен бразилец.След привличането на двама чужденци Локомотив стартира да освобождава футболисти от огромния задграничен легион на Лаута.

6. Треньори на Ботев отхвърлиха тест на полиграф.Ръководството на жълто-черните съумя да реагира на неподчинението на хората от академията и тушира първоначално спора.

7. Крисия открива изложбата “Папагали от три континента ”. Уникални птици от 30 екзотични типа чакат дребните си другари в мол " Марково тепе "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР