1. Не го смесвайте с белина Никога не смесвайте верото

...
1. Не го смесвайте с белина Никога не смесвайте верото
Коментари Харесай

Кога не трябва да използвате препарата за съдове за нищо на света

1. Не го смесвайте с белина

Никога не смесвайте верото с различен препарат за разчистване, тъй като някои комбинации могат да бъдат изключително токсични и има огромна възможност да изложите здравето си на риск. 
7 необикновени приложения на верото, за които даже не сте предполагали
Верото може да се употребява освен за миене на съдове. Ето защо още може да го употребявате. 1. За премахване на мазни петна от други..

2. Не почиствайте с него чугунени съдове

Повечето хора считат, че препаратът за миене на съдове прави работа за всевъзможни кухненски принадлежности, само че това не е правилно. Например чугунените съдове вместо с веро, използвайте олио и сол, с цел да ги почистите.

3. Не го използвайте в съдомиялната машина

Не използвайте веро вместо препарат за съдомиялна. Употребата на веро може да повреди машината ви или най-малкото да я накарат да протече.
Никога не смесвайте тези препарати
Голяма част от домакините са на мнение, че смесването на почистващите препарати само ще усъвършенства успеваемостта им. Но това невинаг...

4. Не го използвайте в пералнята

Винаги можете да го употребявате, когато перете на ръка, за разчистване на петна от по-здрави тъкани, само че слагането му в пералнята ще я блокира и счупи.



5. Не мийте с него автомобила

Ако ползвате нападателен почистващ препарат може да в профил финиша, оставяйки боята по-уязвима към надраскване и олющване. Не инцидентно има специфични почистващи препарати за кола, които е по-добре да употребявате.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР