1. Може да чувствате косата си по-чиста Една от най-добрите

...
1. Може да чувствате косата си по-чиста Една от най-добрите
Коментари Харесай

Веднага Изхвърлете Шампоана! Мийте Си Косата С Това От Кухнята И Ще Се Случи Чудо!

1. Може да чувствате косата си по-чиста

Една от най-хубавите изгоди на изплакването с ябълков оцет е, че той отстранява всяко струпване на артикули (например гел, лак за коса или серум) от скалпа и корените. За да го изпробвате, напълните празна бутилка с разпръсквач с 3 супени лъжици ябълков оцет за всяка чаша вода. В банята нанесете сместа върху скалпа и масажирайте няколко минути, след което изплакнете, както нормално, поучава " Ай Уомън ".

2. Може да имате по-малко пърхот

Омръзна ли ви да имате пърхот? Веднъж или два пъти седмично изплаквайте цялата си коса, както споделихме нагоре. Това ще ви помогне да се справите с казуса, ще успокои всеки сърбеж, с помощта на антимикробното си деяние и кисела основа.

3. Косата ви може да наподобява по-бляскава

Ябълковият оцет е задоволително кисел, с цел да балансира PH-то на вашата коса и скалп, без да ги изсушава. Когато нанесете върху косата си, отстранява всички минерали от водата, която които карат косата ви да наподобява без искра.

4. Първоначално може да мирише

Да, най-вероятно първоначално косата ви ще мирише на оцет, само че откакто изсъхне миризмата би трябвало да изчезне, написа Пик. Но в случай че в действителност не може да понасяте миризмата, във водата сложете няколко капки етерични масла.
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР