1 милион и 860 хиляди лева ще струват ремонтите и

...
1 милион и 860 хиляди лева ще струват ремонтите и
Коментари Харесай

Ремонтът на виадукта на АМ Струма ще струва 1,86 млн. лева

1 милион и 860 хиляди лв. ще костват ремонтите и възобновяване на засегнатия от пожара преди 10 дни виадукт на Автомагистрала „ Струма “ при Дупница. Това разгласи ръководителят на Управителния съвет на организация „ Пътна инфраструктура “ Георги Терзийски, представен от БНР, след ревизия за хода на възстановителните работи и почистването от отпадъците.

Пострадали са 13 колони, три греди и два еркера. До края на днешния ден ще бъде пуснато в двете направления придвижването по автомагистралата по направлението за София. В 27-те регионални пътни ръководства завършва огледа и инспекцията за положението на пътната инфраструктура и оборудванията.

Георги Терзийски заяви за открити нарушавания, като измежду тях е и овчарник под мост на републикански път в Ловешка област.

По-рано бе обявено, че за облекчение на трафика от 14 часа през днешния ден до 20 часа в събота транспортните средства над 12 тона, пътуващи към Кулата, ще бъдат пренасочвани от автомагистралата към пътя Е-79 при пътен възел „ Долна Диканя “ и назад ще се качват на нея при пътен възел „ Бобошево “. Обходният маршрут за всички останали транспортни средства е от пътен възел „ Дупница “ до пътен възел „ Бобошево “ и назад.

В петък изтича срокът, в който би трябвало да се отчетат инспекциите на всичките 27 регионални пътни ръководства за съществуване на нерегламентирано потребление на пространството под оборудванията на пътищата и прилежащия сервитут. Обобщените резултати ще бъдат показани при започване на идната седмица.

Още: Носещи колони развалил пожарът на автомагистрала " Струма ", най-малко месец ще продължи ремонта
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР