1 милион евро. Толкова иска продавач за съборетина от 100

...
1 милион евро. Толкова иска продавач за съборетина от 100
Коментари Харесай

СМЯХ в Lupa.bg: €1 МИЛИОН струва 100 кв. м съборетина в София

1 милион евро. Толкова желае продавач за съборетина от 100 кв. метра наоколо до „ Докторски паметник” в центъра на София. Не е нужно да си проф. Николай Витанов с цел да пресметнеш, че квадратният метър излиза по 10 хиляди евро за апартамент, евентуално ремонтиран за последно по времето на младия Тодор Живков!



Според обявата, която Lupa.bg засече в профилирана група за парцели във фейсбук, апартаментът се продава само поради цената, която е 1 000 000 евро и е без коментар. Предлага се единствено на частни лица, без брокери и организации.

Апартаментът, който е достоверна индикация, че имотният балон в София е пред спукване, разполага с две входни порти и може да бъде разграничен на два обособени парцела. Състои се от предверие, вестибюл с климатик, три обособени просторни стаи, кулоар, кухня, дребна тоалетна, огромна баня с тоалетна, килер, три дребни тераси, две прилежащи изби.



Изложението е изток-юг и е безоблачен през целия ден. Локацията е най-хубавата допустима в центъра на София, като се открива просторна панорама, до момента в който улицата е тиха и ненатоварена.

В непосредственост има детски градини, учебни заведения, магазини и метро. На пешеходно разстояние от Докторски монумент, Военната академия, Парк Заимов, Орлов мост и Софийски университет.

Общата повърхност е към 100 квадратни метра.



Апартаментът е в положително положение, за козметичен ремонт. Така или другояче покупател, който е подготвен да даде упоменатата сума, евентуално ще желае да го построи отначало по личен план.

Сменена е електроинсталацията в кухнята, банята, килера и коридора. Направена е топлоизолация. Настилката е дюшеме, като се изключи мокрите пространства.

Двете изби са едно до друго и могат да се обединят.

Цената не е пазарна, а е съобразена с местоположението и е единствено за хора, които в действителност имат интерес да се нанесат тъкмо в тази част на София, гласи обявата на коптора.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР