1 милиард и 703 милиона лева, към момента това е

...
1 милиард и 703 милиона лева, към момента това е
Коментари Харесай

1 милиард и 703 милиона ще бъде бюджетът на Столична община за 2020 година

1 милиард и 703 милиона лв., все още това е размерът на бюджета, само че в хода на разискванията и уточняване на преходните останки нормално има някаква разлика. Като цяло предлагането ни е в тази посока. Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова на разкриване на семинар на тематика „ Проект на бюджет на Столична община 2020 година “, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “.
„ Предложението, което вършим, е израз на нашето виждане за политиката за развиване на града и управническата стратегия, която опазих преди два месеца и жителите на София поддържаха “, добави тя.
През 2020 година от Столична община чакат да съберат с 46 милиона повече от налози и такси, а бюджетът ще има е предпочитано ориентиран към вложения в кварталите, екологията и обезпечаване на средства за заплати за медицинските сестри в ясли, детски градини и учебни заведения.
„ Собствените ни доходи са 778 милиона лв., с 52, 7 милиона лв. повече от 2018 година. С бюджета имаме да решим две съществени задания: да защитим повече средства за вложения в кварталите, да продължим подобряването на градския превоз, да подсигуряваме вложения в екологията, за парковете, качеството на въздуха. Също и да осигурим средства за хонорари на медицинските сестри в здравните кабинети в учебни заведения, детски градини, ясли “, добави Фандъкова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР