1. Мъртъвците от царското семействоРаспутин е видял два варианта на

1. Мъртъвците от царското семействоРаспутин е видял два варианта на ...

Вижте 10 ужасяващи предсказания на Распутин.


1. Мъртъвците от царското семейство

Распутин е видял два варианта на своята смърт и последвалото бъдеще: ако го убият обикновени селяни, Романови са щели да управляват столетия наред, ако той загине от ръцете на аристократи, предстои братоубийстена война и гибел на царското семейство.

Сбъднало се второто предсказание: аристократите дали на Распутин отровена храна, а след това го застреляли в гърба. По-късно увили трупа му и го хвърлили в река.

Много преди убийството на царското семейство, Распутин е чувствал тяхната гибел. Прегръщайки царя и неговата жена, Григорий усещал, че държи в ръцете си мъртъвци.

2. Крахът на империята
Ясновидецът в навечерието на 1917 година е говорил за скорошното идване на нова власт, за планини от трупове и за обляна в кръв Нева. "Върху Петербург ще се спусне мрак, а когато променят името на града - империята ще рухне", написал Распутин. Той също е предсказал и сталинските репресии.

3. Задава се огромна война

Распутин също е отбелязва, че православната вяра угасва, че благодатта изчезва, а занапред ще е само по-лошо. "Много ще загинат, няма да има кой да погребва загиналите. Хората ще газят кръв до колене. А след това ще дойде войната", пророкувал е той, вероятно говорейки за Втората световна война.

4. Живото ще загине
Той е предвидил и взрива на АЕЦ "Чернобил" и замърсяването на територията около централата с радиация. А също така и ядрената авария в АЕЦ "Фукушима". Распутин е казвал, че ще съществуват кули на смъртта, някои от тях "ще се пръснат и гнила кръв от раните ще потече, отравяйки всичко живо, земя и въздух".

5. Бездушни създания
Григорий е писал и за клонирането. Той е говорил за скорошното раждане на "чудовища, неприличащи нито на хора, нито на зверове, които нямат душа". Както се вижда, опитите в това направление вече се провеждат. Налице е овцата Доли.

Учените все по-често говорят за възможностите в близко бъдеще да се отглеждат деца по поръчка на родителите - избор на външността, лишени дори и от предразположение към наследствени болести.

6. И ще стане звярът враг на човека

По думите на ясновидеца, безконтролните генетични експерименти ще доведат до възникването на чудовища, които ще напълнят Земята. По-точно, в Бразилия ще се появят агресивни и отровни пчели, които ще нападат хората. И те ще се размножават с огромна скорост.

7. Моралните ценности

Распутин се е безпокоил и за обикновените човешки ценности. Старецът е говорил, че "любовта ще изчезне и хората ще стоят на ръба на пропастта". Равнодушието и себелюбието ще погуби народи и човечеството ще загине.

8. Змии
Мистикът е говорил за това, че човечеството ще бъде убити от три змии подред. Първата и втората ще доведат до огромни човешки жертви, но след идването на третата ще оцелеят само единици, които са се прочистили. Те ще могат да попаднат в земния рай. Историците смятат, че Распутин е говорил така за войните. Първата и Втората световни войни вече са оставили своите следи.

9. Краят на света

Апокалипсисът Распутин е свързвал с Третата световна война, но така и не назовал дата. Той предполагал, че слънцето ще изпепели земята и ще превърне плодородните полета в пустиня, а реките ще бъдат пресушени. И навсякъде ще бъде пустиня, само избраните ще имат шанс да се спасят.
10. Светът наопаки

Най-странното предсказание на Распутин е това, че на хората им предстои да преживеят три денонощия на мрак, когато Слънцето ще изчезне, а Земята ще бъде покрита от вездесъща мъгла. "И хората ще чакат смъртта си като спасение. Навсякъде ще има плач и отчаяние. И ще се сменят местата на времената на годината. И ще зацъфти розата през декември, а снегът ще вали през юли", е казвал пророка. /превод на blitz.bg/

 

 
тагове предсказания Распутин

Източник: marica.bg