1. Мъртъвците от царското семейство Распутин е видял два варианта

...
1. Мъртъвците от царското семейство Распутин е видял два варианта
Коментари Харесай

Вижте 10 ужасяващи предсказания на Распутин

1. Мъртъвците от царското семейство

Распутин е видял два разновидността на своята гибел и последвалото бъдеще: в случай че го убият елементарни селяни, Романови са щели да ръководят епохи наред, в случай че той загине от ръцете на аристократи, следва братоубийстена война и крах на царското семейство.

Сбъднало се второто предсказване: аристократите дали на Распутин отровена храна, а по-късно го простреляли в гърба. По-късно увили натрупа му и го хвърлили в река.

Много преди убийството на царското семейство, Распутин е чувствал тяхната крах. Прегръщайки царя и неговата жена, Григорий усещал, че държи в ръцете си мъртъвци.

2. Крахът на империята
Ясновидецът в навечерието на 1917 година е приказвал за скорошното идване на нова власт, за планини от трупове и за обляна в кръв Нева. " Върху Петербург ще се спусне мрак, а когато трансформират името на града - империята ще рухне ", написал Распутин. Той също е предсказал и сталинските репресии.

3. Задава се голяма война

Распутин също е отбелязва, че православната религия угасва, че благодатта изчезва, а отсега нататък ще е единствено по-лошо. " Много ще загинат, няма да има кой да погребва починалите. Хората ще газят кръв до колене. А по-късно ще пристигна войната ", пророкувал е той, евентуално говорейки за Втората международна война.

4. Живото ще загине
Той е планувал и гърмежа на АЕЦ " Чернобил " и замърсяването на територията към централата с радиация. А също по този начин и нуклеарната повреда в АЕЦ " Фукушима ". Распутин е казвал, че ще съществуват кули на гибелта, някои от тях " ще се разпилян и гнила кръв от раните ще потече, отравяйки всичко живо, земя и въздух ".

5. Бездушни създания
Григорий е писал и за клонирането. Той е приказвал за скорошното раждане на " чудовища, неприличащи нито на хора, нито на зверове, които нямат душа ". Както се вижда, опитите в това направление към този момент се организират. Налице е овцата Доли.

Учените все по-често приказват за опциите в близко бъдеще да се отглеждат деца по поръчка на родителите - избор на външността, лишени даже и от влечение към наследствени заболявания.

6. И ще стане звярът зложелател на индивида

По думите на ясновидеца, безконтролните генетични опити ще доведат до възникването на чудовища, които ще изпълнят Земята. По-точно, в Бразилия ще се появят нападателни и отровни пчели, които ще атакуват хората. И те ще се развъждат с голяма скорост.

7. Моралните полезности

Распутин се е безпокоил и за елементарните човешки полезности. Старецът е приказвал, че " любовта ще изчезне и хората ще стоят на ръба на пропастта ". Равнодушието и себелюбието ще погуби нации и човечеството ще загине.

8. Змии
Мистикът е приказвал за това, че човечеството ще бъде убити от три змии поред. Първата и втората ще доведат до големи човешки жертви, само че след идването на третата ще оцелеят единствено единици, които са се прочистили. Те ще могат да попаднат в земния парадайс. Историците считат, че Распутин е приказвал по този начин за войните. Първата и Втората международни войни към този момент са оставили своите следи.

9. Краят на света

Апокалипсисът Распутин е свързвал с Третата международна война, само че по този начин и не посочил дата. Той предполагал, че слънцето ще изпепели земята и ще трансформира плодородните полета в пустиня, а реките ще бъдат пресушени. И на всички места ще бъде пустиня, единствено определените ще имат късмет да се спасят.
10. Светът наобратно

Най-странното предсказване на Распутин е това, че на хората им следва да преживеят три денонощия на мрак, когато Слънцето ще изчезне, а Земята ще бъде покрита от вездесъща мъгла. " И хората ще чакат гибелта си като избавление. Навсякъде ще има рев и обезсърчение. И ще се сменят местата на времената на годината. И ще зацъфти розата през декември, а снегът ще вали през юли ", е казвал пророка. /превод на blitz.bg/

тагове предсказания Распутин
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР