1. Лоша лична хигиена Жените обичат чистота и поне минимална

...
1. Лоша лична хигиена Жените обичат чистота и поне минимална
Коментари Харесай

Кобилкина разкрива: 10 причини защо жените казват НЕ

1. Лоша персонална хигиена
Жените обичат непорочност и най-малко минимална хигиена. Те ненавиждат: мръсни обувки, смачкани облекла, нечистотия под ноктите, дълги нокти, нагризани нокти, жълти зъби, миризма на пот, пърхот, миризма на мръсни облекла, небрежност, неподдържани бради, мръсна кола (противно е да се качиш в нея). Жената няма да разреши до нея да се приближи мъж, който наподобява по този начин, сякаш може да я изцапа.

2. Непрекъснато сравняване на себе си с другите
Това е обвързвано с ниска самокритика и непрестанно търсене на обстоятелства, които удостоверяват, че сте добър, че сте по-добър от другите. Вашата самокритика е субективна и директно зависи от това какъв брой добре познавате себе си, опциите си и вашия вътрешен свят.

3. Отсъствие на почитание и въобще любов към ЖЕНИТЕ.
Интересното е, че “общата” обич към дамите е по-необходима не на дамите, а точно на мъжете. Когато в действителност започнете да обичате дамите, да им се възхищавате и да ги почитате, единствено тогава ще можете да намерите метод към всяка една от тях. Ще успявате да разберете какво тя желае и ще можете да я направете щастлива и задоволена. Като резултат от това вие самият ще получите огромно наслаждение.

4. Дребнавост и свидливост
Това са „ качества”, учредени на страха от шерване. Мъжете постоянно се опасяват да дават, тъй като не получават в подмяна предстоящото. Ето за какво, когато един мъж няколко пъти не получи мечтаното, той избира да не дава нищо повече от себе си. В общественото взаимоотношение е измислено по този начин, че мъжът да дава, а дамата да приема. Този, който умее да го прави сполучливо, получава повече. Стиснатостта за пари минава в еснафщина и дребнавост на дейностите, страстите и възприятията. Не инцидентно във всички приказки този, който е седял върху сандъците със злато, постоянно е оставал самичък.

5. Егоцентризъм
Мъжът мисли единствено за себе си, приказва единствено за себе си, а дамата не му е забавна толкоз, колкото той самият на себе си.

6. Агресия
Като реакция на отвод от страна на дамите. Задачата на дамата е да търси оптимално подобаващ генетичен материал, а задача на мъжа е да разпръсне своето семе на оптимално количество дами.

7. Отсъствие на възприятие за комизъм и долнопробност
Както се споделя, мъж, който може да разсмее една жена, е с един крайник в леглото ѝ. Защото, когато дамата се смее отделя хормон на щастието – серотонин, който оказва помощ за отделянето на ендорфините, които пък дават отговор за половото предпочитание. Някои имат вроденото възприятие за комизъм, всички останали могат да го развият. Винаги имайте мислено няколко вица и смешни историйки. Научете се да ги разказвате смешно и занимателно. Създавайте конспирация. Опитвайте се да перифразирате думите на момичето, тъй че да станат смешни. Научете се да се самоиронизирате.

8. Неувереното поведение
Вътрешната нерешителност се отразява на позата, жестовете, гласа, държанието, и несъмнено прозира в постъпките. Истинската жена постоянно търси убеден мъжага, който да може да я отбрани и обезпечи. Тя непрестанно ревизира избраника си. Например, в случай че тя твърди, че към този момент не го обича или му отхвърля да се срещнат, бързо си трансформира настроението, това не значи, че не го хареса. Просто в този миг тя го тества… Ако той не издържи на нейните удари, тя го отхвърля с лекост, смятайки го за слаб.

9. Мързелив и неинициативен
Мързелът пречи на вашето личностно развиване, не ви разрешава да станете освен това от това, което сте сега. Едно от нещата, които дамите ценят ужасно доста, е способността мъжете да правят ексцентрични действия. Това е допустимо единствено тогава, когато не ви мързи да измислите нещо ново. Нестандартността идва единствено тогава, когато сте пробвали всичко общоприетоо.

10. Отсъствието на цели и вътрешна дребнавост
Една от разликите сред елементарния мъж и сполучливия мъж е съществуването на цели. Когато човек има цел, тогава се появява и силата. Това е като попътен вятър за кораба, който издува и насочва корабното платно. Когато човек не знае какво желае, той просто се клатушка в морето. Не потъва, само че и не се движи. Целите уголемяват спектъра на опциите, които вършат живота по-добър.И противоположното, човек без цели е “насочен”в региона на ограничаването. Такъв човек разсъждава единствено в посока с какво може да се ограничи, с цел да оцелее.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР