1. Лъвовете са много горди – едва ли ще намерите

...
1. Лъвовете са много горди – едва ли ще намерите
Коментари Харесай

12 причини защо Лъвът е най-добрата зодия

1. Лъвовете са доста горди – надали ще намерите Лъв, който да страда от ниско самочувствие.

2. Лъвовете са много великодушни персони, както материално, по този начин и прочувствено. И тази благотворителност се демонстрира във всичко, което дават: в пари, обич и даже в отмъщението.

3. Лъвовете имат доста добър усет безусловно за всичко – схващат добре и от движимости, и от хора. Тези хора постоянно се стремят към най-хубавото.

4. Упоритостта и решителността вършат Лъвовете идеални водачи. Те постоянно ще намерят своите правилни почитатели, както като водач на дребен екип, по този начин и като изпълнителен шеф на огромна корпорация.

5. Въпреки че някои Лъвове наподобяват извънредно мързеливи същества, изключително в младостта си, те в действителност са доста виновни хора. Те обичат да поемат отговорност, също така Лъвовете са в действителност продуктивни служащи, единствено да вложат малко разум в напъните си.

6. Всички Лъвове са отлични събеседници, умеят да дават положителни препоръки. Разбира се, от време на време не се минава без драматизъм, само че истината постоянно се усеща в думите им.

7. В любовта Лъвовете са доста буйни. За този знак няма бариери и ограничавания – хората от тази зодия гордо признават възприятията си.

8. Може би няма потребност да споделяме, че Лъвът е един от най-големите екстроверти в целия зодиак. Обичат да са измежду хора и да се забавляват, което ги прави страхотна компания за празненства и занимания.

9. Нищо не възбужда Лъва повече от надпреварата, без значение дали става въпрос за университетски достижения, прогрес в кариерата или спортни достижения. Тези хора не се опасяват да употребяват всички налични благоприятни условия и се усещат същински живи, в случай че се борят за някаква премия.

10. Определено няма да срещнете по-отдаден човек от Лъва. Затова, в случай че имате подобен другар, знайте, че ще е вечно, макар всички компликации и спънки.

11. Ако всяка зодия имаше собствен личен девиз, тогава за Лъва той би звучал по този начин: „ Живей като крал! “. Това са много мелодраматични персони и по тази причина нито едно риалити шоу или филм не може да се съпостави с тях по развлечение.

12. Въпреки че Лъвовете не са по никакъв начин зли хора, по-добре е да не закачате любимците им. Те имат много нестабилна природа, способни са да унищожат всичко по пътя си. Ако ядосаш Лъв, отдръпна се постепенно и спасявай живота си.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР