1. КОЙ предложи Марияна Николова за вицепремиер? Говори се, че

...
1. КОЙ предложи Марияна Николова за вицепремиер? Говори се, че
Коментари Харесай

Дани Йорданов: Въпросите, които Слави Трифонов трябваше да зададе на премиера Борисов

1. КОЙ предложи Марияна Николова за вицепремиер? Говори се, че тя е дамата до Валери Симеонов, шеф е и на кабинета му, което сякаш изяснява ехидната усмивка на Симеонов вечерта, когато подаде оставка...

2. Неотдавна казахте, че държавното управление ще падне, в случай че Валери Симеонов подаде оставка. Изборът на госпожа Николова ли Ви крепи сега? Тя ли е най-ключовата фигура за кабинета и в страната?

3. Отново има всеобщи митинги, хората в десетки градове блокират постоянно основни пътни артерии с претенции за оставка на държавното управление и с искане да живеят по-добре. Чуват се апели за промяна на системата, а по този начин или другояче се усеща властова изтощеност. Ще обърнете ли внимание на гнева на хората или за по-удобно ще се вършиме, че няма митинги?

4. Преди време заявихте, че излезете ли от политиката, това ще е краят на живота Ви. Само властта ли Ви държи жив? Наистина ли толкоз няма какво друго да вършиме?

5. Как се образува цената на горивата у нас и вярвате ли на мантрата, че "Лукойл " работи на загуба? Какви са връзките Ви с Валентин Златев?

6. Всички милиарди, които "давате " в другите сфери, са образувани от заплащанията на българските жители, в това число от налози, такси и санкции. Защо не чухме едно "Благодаря " персонално от Вас към народа за това и за какво не опитате да вършиме държавен бюджет с повече произвеждане и по-силна стопанска система, а не с повече рестрикции за всички ни и измислени налози?

7. Защо едни и същи компании печелят публични поръчки, изключително за градеж на инфраструктура? (Тук споменаването единствено на Джи Пи Груп дава малка врата за изплъзване.) Има ли съгласно Вас нагласени публични поръчки - да или не?

8. Как си обяснявате неоспоримия факт, че към момента в България няма наказан и легнал в пандиза политик от висшия ешелон? Всички ли сте толкоз почтени, хрисими и положителни?

9. Защо властта в последните години разреши на Пеевски да стане толкоз огромен, че никой сега да не може да го пипне? Кого виждате в огледалото, в случай че не него?

10. Има ли нещо неправилно в това финансовият министър Владислав Горанов да живее в първокласен апартамент от 180 кв. м. на предприемача Кирил Домусчиев? Този факт има ли връзка с това, че преди време страната отпусна 5 млн. лева за създаване на естрада "Моци " в Разград, както и опрощаването на 55 млн. лева неустойки на Домусчиев по приватизационни контракти?

11. Докога ще се извинявате с предходните ръководещи? Не е ли малко тъпо да имате три държавни управления и все да намирате опрощение за неуместните тематики?

12. Доволен ли сте от избора си на основен прокурор? От едно СРС през 2013 година разбрахме, че Вие сте го избрал, думите са на Николай Кокинов, тогавашен градски прокурор на София.

13. Защо НСО охранява Доган и за какво българският народ би трябвало да заплаща сметката?

14. Депутати и министри в Холандия, Дания, Швейцария и други страни пътуват до работното си място с Градски превоз и колело. В България по кое време?

15. В библиотеката в кабинета Ви няма нито една книга. Четете ли?

Дани Йорданов, фейсбук
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР