1. Когато сте със зодия Рак, вие ще се научите

...
1. Когато сте със зодия Рак, вие ще се научите
Коментари Харесай

10 причини да познавате и цените човек зодия Рак

1. Когато сте със зодия Рак, вие ще се научите да обичате от сърце. Раците с чувствителни натури. Когато обичат, те го вършат с цялата си душа и сърце. Обичат да се раздават и са доста открити.
Рядко крият възприятията и страстите си, не обичат за издигат загради.
Живеят, с цел да обичат.
2. Ако имате до себе си представител на зодия Рак, той ще ви научи по какъв начин да се радвате на дребните неща в живота.
Общувайки с него, вие ще си припомните ароматът на есента, мирисът на дъжда, галещите слънчеви утринни лъчи, освежаващата разходка в парка, другарските диалози.

Ще се сетите какъв брой е хубаво да останете уединено с душата си.
3. Човекът Рак ще ви помогне да бъдете много по-търпеливи. Раците не обичат да бързат, не работят прибързано. Те имат вяра, че нещата се случват, само че не се насилват и не избързват. Това работи успокояващо както на вас, по този начин и на тях. Спокойствието им е заразно.
4. Хората, родени под знака на Рак могат деликатно да намерят вашите неточности, без да ви обиден. Когато се лутате в празното или взимате някакво неверно решение, те се пробват да ви насочат към вярното, само че никога не го вършат повелителен и не се постановат. Те показват тяхната позиция на казуса, която постоянно се оказва вярната.

5. Хората от зодия Рак ще ви дадат протекция и поддръжка, те ще бъдат постоянно до вас, без значение в каква обстановка сте попаднали. Дори и да се неуспехите, можете да разчитате на тяхното рамо. Винаги ще ви протегнат ръка и ще ви вдигнат на крайници.
6. Хората от зодия Рак ще ви научат да простите. Ако някой е разрушил сърцето ви или ви е обидил, раците ще ви накарат да преглътнете горчилката и да му простите. Те не са злопаметни и се пробват да накарат и другите към тях да не бъдат такива.
7. Хората, носещи зодия РАК ще ви припомнят да бъдете признателни. Общувайки с тях, вие ще осъзнаете, че би трябвало да се радвате на това, което притежавате и да не мислите за това, което го нямате. Те ще ви напомнят, че вие притежавате задоволително и ще се опитат да ви накарат да се чувствате задоволени.

8. Раците ще ви накарат да измененията мирогледа си. Чрез тях вие може да се измененията и от отрицателни да станете по-търпеливи и толерантни с хората към вас. И най-много по-щастливи и осъзнати.
9. Хората от зодия Рак ще допрян душата ви. Чрез тяхната любов и поддръжка вие ще се чувствате щастливи и обичани.
10. Хората от зодия РАК ще трансформират целия ви живот към по-добро! Сподели, в случай че познаваш хора от тази прелестна зодия!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР