1. Как можем да сме сигурни, че Минчев наистина е

...
1. Как можем да сме сигурни, че Минчев наистина е
Коментари Харесай

Съмнения за заразения: Лидерът на “Възраждане” заподозря председателя на парламента в опит да осуети протеста

" 1. Как можем да сме сигурни, че Минчев в действителност е дал позитивна проба? Просто тъй като го е споделил? На вчерашния съвет изглеждаше в цветущо здраве. Един ден преди митинга на 12 януари това е повече от подозрително ". Това пита водачът на партия " Възраждане " Костедин Костадинов в собствен статус във Facebook. 

От през вчерашния ден вечерта (10 януари) Костадинов е контактен на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев по време на траялия 6 часа Консултативен съвет по национална сигурност. Веднага след съвета Минчев се почувствал зле, а тест е дал позитивен резултат за COVID-19, се споделя в известие до медиите. 

Ето какво още написа още Костадинов по този въпрос: 

2. Ако въпреки всичко е дал, по какъв начин е станало това? Не съм сигурен, само че допускам, че е имунизиран. Нали имунизацията пази от разболяване?

3. Ако е имунизиран, значи има зелен документ. Нали заления документ ни пази, за какво тогава всички към Минчев би трябвало да се карантинират?
След КСНС: Председателят на Народното събрание Никола Минчев е с COVID-19
Председателят на Народното събрание Никола Минчев е дал позитивен тест за ковид. Това е станало след провеждането на Консултати...
Прочети повече
4. На вчерашния съвет Минчев заставам 6 часа с маска. Нали маските пазят? Защо би трябвало да ни карантинират?

5. Като се замисля, на съвета май единствено аз не съм бил имунизиран. Нали имунизациите пазят, за какво ще карантинират другите? Айде, за мен ясно, аз съм високо рисков:) Но другите? Нали са защитени?

Цялата тази обстановка демонстрира парадокса на зеления документ. В опита си да избягат от утрешния митинг и да спрат мен от присъединяване ръководещите образно демонстрираха цялото неуместно положение, в което ни карат да живеем към този момент съвсем 2 години. Време е да сложим завършек на това безумство! Утре имаме изпит по достолепие и народна власт, би трябвало да го издържим! Прекалено дълго време отделихме на грипа, България има доста по-важни проблеми за решение, поради които създадохме Възраждане преди 7 години! Да завършваме с коронабесието и да се захващаме за сериозна работа!

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР