1. Излъчването на Бар Наздраве“ едва не е прекратено след

...
1. Излъчването на Бар Наздраве“ едва не е прекратено след
Коментари Харесай

12 любопитни факта за „Бар Наздраве“

1. Излъчването на „ Бар Наздраве “ едвам не е прекъснато след първи сезон. Както при доста други известни сериали, триумфът на „ Бар Назадраве “ не е неочакван. Премиерата му е на 30.09.1982 година, след което той се подрежда на 77-то място в класацията за топ 100 сериали за седмицата.

2. Днес барът, в който е сниман сериала, се назовава „ Наздраве “.

3. Тед Дансън посещава уроци за бармани в Калифорния, с цел да успее по-убедително да изиграе героя си Сам Малоун.

4. Героят Норм е основан на същинска персона. През 2012 година един от продуцентите на сериала, Лес Чарлз, споделя за годините си в колежа, когато е работил като барман. „ В заведението постоянно идваше мъж, който не се споделяше Норм, само че постоянно споделяше, че ще пие единствено една бира, а след това му помагахме да се прибере в къщи. Съпругата му постоянно звънеше, а той искаше да й споделяме, че той не е в бара “.

5. Съпругата на Норм, Вера, която по този начин и не се появява в сериала, е озвучавана от същинската брачна половинка на артиста Бернадет Бъркет.

5. Джон Раценбергер, артистът, който играе ролята на Клиф, постоянно импровизира своите занимателни (и неверни) обстоятелства. Той споделя, че първоначално е имал сюжет за тях, само че с течение на времето всички му се доверяват самичък да измисля занимателните си истории.

6. Риа Пърлман не е единствената Пърлман, която взе участие в „ Бар Наздраве “. По-малкта й сестра Хайд продуцира доста от епизодите, а татко им Фил играе един от честите гости на бара.

7. Тед Дансън носи перука, с цел да изобрази фанатика на тематика коса Сам Малоун.

8. Зрителите постоянно се оплакват от „ шумния запис на смях и овации “, които се чуват след занимателните подиуми, само че в действителност смехът и аплодисментите са същински. Точно по тази причина, през 1983 година епизодите стартират с „ Бар Наздраве се снима онлайн и пред аудитория “ – пряк отговор към оплакващите се фенове.

9. Келси Грамър играе ролята на Фрейзър в продължение на 20 години. Той прави дебюта си в „ Бар Наздраве “ през третия сезон. Въпреки че първоначално концепцията е да не е значим воин, известността на Фрейзър кара продуцентите да го включват допълнително епизоди. Четири месеца след приключването на „ Бар Наздраве “ през май 1993 година, стартира излъчването на сериала „ Фрейзър “.

10. Трите имена на Норм са Хилари Норман Питърсън.

11. Това, че Уди Харелсън играе героя Уди Бойд е съвпадане. Сценарият, включващ Уди Бойд, е написан доста преди актьорите да се явят на прослушване за ролята.

12. Когато през 1993 година Тед Дансън споделя, че се отдръпва от сериала, продуцентите вземат решение, че могат да продължат „ Бар Наздраве “ като Уди Бойд поеме бара вместо самичък. Уди Харелсън обаче отхвърля да взе участие без Дансън, по тази причина сериалът е спрян.

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР