1.Главоболие Главоболието може да е причинено от стреса през деня.

...
1.Главоболие Главоболието може да е причинено от стреса през деня.
Коментари Харесай

Тези 9 Типа Болки Са Издайници На Емоционалното Ти Състояние. Виж Къде Те Стяга Шапката Според Болежките По Тялото Ти!

1.Главоболие

Главоболието може да е породено от напрежението денем. Отделяй време за релаксация и понижаване на напрежението всекидневно.

2.Болка във врата

Ако изпитваш болежка във врата си, може да имаш проблем с това да простиш на някого за нещо или пък на себе си. Когато те заболи вратът, намерения за нещата, които обичаш у другите.

3.Болка в раменете

Болката в раменете може да е знак, че носиш тежко прочувствено задължение. Фокусирай се в самодейното решение на казуса и прекачване на част от тежестта върху различен.

4.Болка в горната част на гърба

Болката в горната част на гърба може да е знак, че нямаш задоволително прочувствена поддръжка. Може да се чувстваш необичан(а) или нежелан(а). Ако нямаш човек до себе си, може да значи, че е добре да излезеш на среща…

5.Болка в долната част на гърба

Болката в ниската част на гърба може да значи, че доста се тревожиш за пари. Потърси вид за покачване или пък усъвършенства планирането на финансите.

6.Болка в лактите

Болката в лактите приказва за това, че се съпротивляваш на смяната в живота си. Ако ръцете ти са вдървени, подобен е и животът ти. Направи компромис, пораздрусай нещата малко.

7.Болка в ръцете

Болката в ръцете може да значи, че не се протягаш към близките по метода, по който би трябвало. Помисли по какъв начин да направиш нови другари, да отидеш на обяд с сътрудник, въобще създай нови връзки.

8.Болка в бедрата

Бедрената болежка може да значи, че те е прекомерно боязън да се движиш. Страхът от придвижване се отнася към опозиция на смяната. Може също да значи, че внимаваш прекомерно доста, когато би трябвало да взимаш решения.

9.Болка в колената

Болката в коляното може да значи, че егото ти е прекомерно огромно, че се взимаш прекомерно на съществено. Успокой топката. Свърши малко доброволчески труд. Помни, че си смъртен.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР