1. До 14.10.2023г. избирателите с трайни увреждания, които не им

...
1. До 14.10.2023г. избирателите с трайни увреждания, които не им
Коментари Харесай

Важни срокове за избирателите

1. До 14.10.2023г. гласоподавателите с трайни увреждания, които не им разрешават да упражнят изборното си право в съответното изборно помещение, само че желаят да гласоподават с преносима изборна кутия, могат да заявят желанието си в писмена форма, посредством заявление по пример, без условие за използване на копие от документ, публикуван от ТЕЛК/НЕЛК. Подписано саморъчно заявката може да бъде подадено до районната администрация от упълномощено лице с пълномощие (без условие за нотариална легализация на същото) или на е-поща [email protected].

2. Избирател, чийто сегашен адрес е в град Пловдив, а непрекъснатият адрес е в друго обитаемо място, може да подаде също в период до 14.10.2023г. в районната администрация по сегашния му адрес. Искането може да бъде направено и посредством интернет страницата на.

3. Всеки гласоподавател, в период до 21.10.2023г., може да подаде до кмета на общината или кмета на региона заявление за премахване на непълноти и неточности в изборните описи.

4. Справки в изборните описи по обединен цивилен номер могат да бъдат направени посредством, както и на място в районните администрации на Община Пловдив.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР