1. Дезинфекциране на металните ножчета на самобръсначки, пинсети и ножички

...
1. Дезинфекциране на металните ножчета на самобръсначки, пинсети и ножички
Коментари Харесай

Ще останете шокирани колко много работа може да ви свърши лакочистителя в домакинството

1. Дезинфекциране на металните ножчета на самобръсначки, пинсети и ножички за нокти

Ако нещо железно наподобява занемарено от непрестанната приложимост, дезинфекцирайте го тампон, пропит с лакочистител, а след това измийте със сапун и вода и оставете да изсъхне.

2. Премахване на упорити петна от избрани подови настилки
Лакочистителят може да бъде правилен асистент в семейството
Всеки знае по какъв начин да употребява лакочистител - той отстранява остарелия маникюр от ноктите. Но мнозина даже не осъзнават, че тази течност може да...
Прочети повече
Важно е да отбележим, че при никакви условия не би трябвало да употребявате лакочистител върху дървени подове. Но върху плочките, винила и ламинирания паркет обаче ограничавания няма и упоритите петна и мръсотията, могат да изчезнат елементарно с лакочистителя.

3. Премахване на останки от лепило и стикери

Както съумява да разтвори втвърдения лак за нокти, по този начин ацетонът съумява да отстрани и остатъците от засъхнало лепило по ръцете ви или от облеклата. Също е страховит и в премахването на следи от стикери, етикети и от стъкло и метал.

4. Остраняване на петната от порцеланови чаши

С времето вътрешността на чашите стартира да потъмнява, а миялната не постоянно е алтернатива, изключително в случай че става въпрос за тънък материал. В този случай тампонът с лакочистител прави чудесни неща. Веднъж почистена, не забравяйте да я измиете както всекидневно с вода и веро!
Ето защо да употребявате лакочистителя в семейството
Повечето от нас употребяват лакочистителите по предопределение - а точно да отстранен лакът от ноктите си и да ги почистят. Но може би не...
Прочети повече
5. Полиране на кожените обувки

За да се спасите от петната по обувките, потопете чиста забрадка в лакочистител и деликатно разтрийте. Веднага ще забележите, че следите от надраскване и драскотини изчезват. 



6. Премахване на следи от непрестанен маркер

Памучен тампон или забрадка, напоени с лакочистител може да помогне за отстраняването на петна от непрестанен маркер върху стъклото, кожата, ламинираните листове и даже някои тъкани и тапицерии, където детето ви евентуално е разгръщало своята креативност.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР