1 Дълбоко в себе си вие криете огромно сърце. Вие

...
1 Дълбоко в себе си вие криете огромно сърце. Вие
Коментари Харесай

Уникално! Виж Картинката, Избери Едно Око И Ще Разбереш Съдбата Си!

1

Дълбоко в себе си вие криете голямо сърце. Вие сте от вида хора, които елементарно позволяват близо съвсем всеки. Вярвате, че е по-добре да поемеш риск и да останеш засегнат, в сравнение с да се пандизите в себе си и да се изолирате от света.

Не показвате своите страхове и опасения. Вярвате, че би трябвало сами да се справите с проблемите си. Опитвате се да помагате на всички, даже когато това значи вие да страдате. Да помагате на останалите е лек за сърцето ви.

2
Дълбоко в себе си вие сте съзнателен. Опитвате се да вършиме положително усещане и да постъпвате постоянно вярно. Вярвате, че дейностите ви трансформират ориста хората към вас, незамисимо какъв брой огромни или дребни са измененията. Не изявявате вашите страхове и не обичате да показвате на света, че сте смутени. Виждате доста несгоди и неправда, само че таите всичко в себе си. Решен сте да бъдете най-хубавата версия на себе си и усещате, че това е най-малкото, което можете да извършите, до момента в който сте на тази планета.

3
Дълбоко в себе си вие сте изстрадал. Вие сте от вида хора, които разрешават на предишното да обърква сегашното ви. Смятате, че животът непрекъснато ви се подиграва. Опитвате се да откриете мир в себе си. Не демонстрирате мрачните си мисли. Трябва да поемете толкоз доста, само че не желаете да го споделите със света. Въпреки че изглеждате като доста слънчева персона, способни сте да сте доста жестоки и самокритични към себе си.

4
Дълбоко в себе си вие сте мъдрец. Вие сте от вида персона, която премисля прекалено много даже незначителните неща. Обичате да стигате до дълбокото значение на нещата. Понякога се губите в личните си мисли и е мъчно да разграничите даже контрастните неща на този свят. Не показвате какъв брой сте несигурни в себе си. Може би се пробвате да разрешите този проблем, само че би трябвало непрестанно да работите над увереността си. Животът е като пъзел за вас и вие го подреждате, до момента в който парченцата не паснат. Може би в никакъв случай няма да разберете смисълът на всичко, само че най-малко сте наясно с този факт.

5

Дълбоко в себе си вие сте загадъчен и тайнствен. Вие сте човек, който към момента не се е намерил. Вие сте микс от несъгласия, а настроенията ви се менят непрекъснато. Веднъж разкрили себе си, вие ще претърпите тотална трансоформация. Говорите малко, а дейностите ви от време на време объркват близките. Предпочитате да наблюдавате хората, с цел да научите какви са. Казвате единствено неща, в което сте в действителност сигурни.

6

Дълбоко в себе си вие сте чувствителни. Никоя детайлност не ви убягва, вие сте човек, който не не помни нищо. Движите се в темп със ставащото към вас. Имате дълбока сензитивност и от време на време и най-малките неща могат да ви разчувстван. Лесно могат да ви разсмеят или да ви разплачат. Не показвате на света какъв брой нежни сте. Нетърпелив сте. Често вие първи познавате това, което ще се случи.

7

Дълбоко в себе си вие сте огнена персона. Кипите от сила и пристрастеност. Не сте подли, не криете, когато обичате и когато мрадите нещо. Имате изострен разум и мнение по всички въпроси. Енергията струи от вас и от време на време може да е толкоз доста, че да изглеждате като нерваци. Имате податливост да взимате всичко насериозно и постоянно да създавате драма даже когато няма мотиви за това.

8

Вие сте ексцентрик. Имате необикновени ползи и убеждения. Винаги сте били черната овца. Не ви пука изключително за правила и обичаи. Правите нещата, както си знаете. Вие сте себе си пред света и не ви е боязън да го покажете, тъй като нямате нищо за криене. Дори се смеете на тези, които ви подлагат на критика. Иска ви се да имаше повече хора като вас. Определено има нещо прелестно в това да не си конформист.

9

Дълбоко в себе си сте интуитивна персона. Вие разбирате останалите доста добре. Не се задоволявате единствено със личните си познания. " Прочитате " хората, наблюдавайки жестовете и слушайки деликатно гласовете им. Винаги знаете, когато ви лъжат. Показвате какво желаете от живота. И въпреки че имате гений да тълкувате постъпките на останалите, знаете, че и вие сте обект на тълкувание. Усещате, че ви манипулират, само че и знаете по какъв начин да обърнете нещата в своя изгода. Не постоянно се възползвате от гениите си да манипулирате другите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР