1. АмарилисОбичаш да си заобиколена от приятели. И приятелите ти

...
1. АмарилисОбичаш да си заобиколена от приятели. И приятелите ти
Коментари Харесай

Цветето, което избереш, разкрива каква жена си

1. Амарилис

Обичаш да си заобиколена от другари. И приятелите ти обичат да са към теб. Ти си лъчезарна, енергична, постоянно сърцето на компанията. Обичаш да изненадаваш хората към себе си с непредвидени прояви на внимание и любов. Обичаш да ги зареждаш. Обичаш да повдигаш тонуса им. Просто обичаш живота и предаваш това чувство на всички към себе си.

2. Лилия

Ти си безконечният оптимист. Ти си мечтателна и рискована. Приемаш с неспокойствие и нетърпение всичко ново. Промяната не те плаши. Напротив, изпълва те с възторг и очакване за нещо още по-хубаво, нещо още по-добро. Рядко гледаш обратно, тъй като знаеш, че предишното не може да се върне… и не би трябвало. Защото знаеш, че значим е моментът тук и в този момент. Защото… просто знаеш какво значи да живееш.

3. Роза

Нежна, деликатна, деликатна. Чувствителна и чувствена. Това си ти. Ти си човек, който умее да се слага на мястото на другите. И постоянно го правиш. Раздаваш се за останалите, но… умееш и да пазиш себе си. Умееш да използваш бодлите си тогава, когато се постанова. И против този, против който се постанова. Ето за какво приятелите ти не са доста на брой, само че са същински. Те са тези, които са потвърдили, че могат да се допрян до сърцето ти.

4. Черна роза

Има една дума, която най-пълно може да те дефинира. И тя е: друга. Ти в действителност не си като другите. Не се съобразяваш с разпоредбите, съгласно които живеят “всички ”. Чертаеш свои и живееш съгласно тях. Не се опитваш да се “впишеш ” в масите, не се опитваш да избягаш от същността си. Чувстваш се добре в компанията на хора като теб, хора, които не се опасяват да бъдат себе си. И не те вълнува дали за останалите си странна и неразбираема. Просто тъй като знаеш, че същинските хора са тези, които се отличават. Не те тези, които се обезличават.

5. Лале

Определят те като наивна и доверчива. Но това не е твоя уязвимост. Това е твоята мощ. Ти просто вярваш в положителното у хората. Вярваш в силата на прошката. Вярваш в уроците, а не в грешките. Ти виждаш капацитета в индивида против себе си, даже когато той самият не го вижда. И правиш всичко допустимо да му окажеш помощ да го развие. Ти просто… притежаваш голямо сърце. Сърце, което е родено да обича

6. Орхидея

Ти си търпелива и решителна. Не се отчайваш, не се предаваш, не се отказваш. Знаеш какви са задачите ти и не се съмняваш, че ще ги постигнеш. И точно по тази причина успяваш да го направиш. Просто знаеш, че не е значимо какъв брой бързо се движиш напред. Важното е да не спираш. Затова там, където другите виждат проблем, който ги обезсърчава, ти виждаш предизвикателство, която те провокира и стимулира. Силна си и силата ти постоянно е извор на мощ за останалите.

Инфо: https://dama.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР