1. Ако удряте главата си в стената в продължение на

...
1. Ако удряте главата си в стената в продължение на
Коментари Харесай

Забавни любопитни факти

1. Ако удряте главата си в стената в продължение на един час, ще изгорите 150 калории. Алтернатива: Ако разноските кучето си за 45 минути, ще изгорите също 150 калории. По-лесно и по-безболезнено.

2. В Швейцария е неразрешено да притежаваш единствено едно морско свинче. Причината е, че морските свинчета са обществени животни и се счита за форма на принуждение, в случай че го държите самичко.

3. Птеронофобия е несъизмерим боязън от пера и гъделичкане от пера.

4. Змиите могат да оказват помощ при земетресение. Причината е, че предусещат земетресението в разстояние от 121 км и до 5 дни, преди да са се случили. (Защо не са публично назначени като сеизмолози?)

5. Към днешна дата са отстранени изцяло две заболявания – едрата шарка и чумата. Последният случай на едра шарка е регистриран през октомври, 1977 година, а на чума – през 2001 година

6. 7% от американците (възрастни, не деца), имат вяра, че шоколадовото мляко идва от кафяви крави. Не звучи като някаква всеобща илюзия, само че имайте поради, че 7% от американците са в действителност над 16 милиона души. Сега към този момент звучи по-сериозно, нали?

7. Черофобия е боязън от благополучие. Страдащите от това положение мислят, че в случай че станат прекомерно безгрижни или щастливи, с тях сигурно ще се случи нещо неприятно. Дано да я нямате, тъй като другояче не бихте понесли тези забавни обстоятелства. 

Прочетете и останалите на страницата на Obekti.bg.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР