1.8 млрд. лв. са инвестициите в дълготрайни активи, които е

...
1.8 млрд. лв. са инвестициите в дълготрайни активи, които е
Коментари Харесай

Kaufland с близо 2 млрд. лв. дълготрайни инвестиции за 18 години на българския пазар

1.8 милиарда лева са вложенията в дълготрайни активи, които е осъществила в последните 18 години най-голямата компания в ритейл бранша у нас – Kaufland България. Това демонстрира годишен доклад на веригата, представен по мотив рождения ѝ ден през днешния ден. Компанията е най-големият частен шеф в страната с екип от близо 7500 чиновници, като от 2006 година до момента изплатените от хонорари на нейни чиновници възлизат над 1 милиарда лева Средният брой на продуктите във всеки един от 65-те магазина в цялата страна е до 21 000, като 87% от тях са от български производители или снабдители. 1.63 милиарда лева са импортираните към страната налози и 309 млн. лева са изплатените осигуровки на чиновниците за същия интервал.

„ През всичките 18 години водещи в работата ни са били транспарантната, точна и ясна връзка и отговорността към клиентите и чиновниците ни. Винаги сме водили с образец и без съмнения сме взимали реформаторски решения, даже и в най-турбулентните времена. Доказали сме се като благонадежден сътрудник, както към институциите в България, по този начин и към голям брой български снабдители и производители, с които работим всекидневно. Така ще продължим да работим и отсега нататък “, акцентира във връзка рождения ден изпълнителният шеф на Kaufland България Иван Чернев.

Домакин на събитието на веригата беше Университетът за национално и международно стопанство (УНСС), с който компанията осъществя редица просветителни планове. Ректорът проф. Димитър Димитров поздрави рожденика и акцентира, че „ Kaufland постоянно откликва на потребностите на образованието. Преди дни стартирахме новия сезон на нашия общ план „ Бизнес академия Kaufland-УНСС “. Ние като университет се гордеем, че сме сътрудници с ритейлъра и че посредством това партньорство нашите студенти могат да получат доста повече от това, което университетът ни предлага “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР