1/32-финалите са фазата, в която грандовете от Висшата лига се

...
1/32-финалите са фазата, в която грандовете от Висшата лига се
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ливърпул - Шросбъри

1/32-финалите са етапа, в която грандовете от Висшата лига се включват за най-стария футболен шампионат в света - ФА Къп. В неделя (9 януари) присъединяване си стартира един от намиращите се в най-хубава форма отбори - , който се изправя против Шросбъри.
Бе решено, че без значение какво е положението в клубовете поради ковид, дуелите от шампионата няма да бъдат отменяни, като мърсисайдци са едни от най-потърпевшите. Мачът ще се състои на " Анфийлд " и ще стартира в 16:00 часа българско време и ще можете да го следите .
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Шросбъри се състезава в третото равнище на британския футбол и заема 15-ото място в Лига 1 (от 24 отбора). Тимът обаче надалеч не е чужд за именития си конкурент в днешния ден.
През 2020 година жребият за ФА Къп още веднъж събра тези противници, само че на 1/16-финалите. Тогава първата среща приключва при тъждество 2:2, макар че Ливърпул повежда с 2:0. Сблъсъкът се преиграва, а в реванша на " Анфийлд " мърсисайдци печелят с минималното 1:0 и не престават напред.
Много се изговори за обстановката в Ливърпул, който ще бъде воден не от Юрген Клоп, не от неговия заместител, а от третия избор за треньор, защото първите двама са с ковид. Неналични са и огромна част от футболистите, а самата база на клуба, както е известно, бе затворена (за 48 часа, след което бе отворена).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР