1/3 от живота ни минава в сън - това са

...
1/3 от живота ни минава в сън - това са
Коментари Харесай

Как да си направим капан за сънища?

1/3 от живота ни минава в сън - това са почти към 2100 дни. Според учени до 10 минути откакто се събудим заравяме 90% от сънищата си.

Модерна декорация или въздействащ талисман са клопките за сънища? Изработени от дърво, мрежа и пера, с изключение на ефектна украса в дома, носят прикрит смисъл  и са свързани с антични индиански митове.

Една от известните митове споделя за остаряла индианка, която не дала на внучето си да убие паяк, от който детето се уплашило. Тя даже дала образец на детето за самообладание и непримиримост с това по какъв начин паякът всеки ден плете. За признателност паякът й подарил магическа сребриста мрежа, която да пази дамата от злите сили през нощта.

Капаните за сънища са кръгли, тъй като въплъщават кръговрата на живота. Висящите пера пък би трябвало да усещат хубавите сънища и да ги пускат да преминат към спящия.

Много хора имат вяра, че клопките за сънища работят позитивно освен в съня, само че и способстват като цяло за положителната сила в дома.-->

За да си извършите сами капан за сънища ви би трябвало единствено върбова клонка, която да увиете като обръч, въженца, с които да преплетете паяжина, и пера от нощни птици - сова, бухал, орел.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР