1,133 млрд. лв. по-малко приходи в бюджета, ако се въведе

...
1,133 млрд. лв. по-малко приходи в бюджета, ако се въведе
Коментари Харесай

1,133 млрд. лв. по-малко в бюджета, ако се въведе необлагаем минимум от 510 лв.

1,133 милиарда лева по-малко доходи в бюджета, в случай че се вкара необлагаемия най-малко от 510 лева . Това сподели в утринния блок на Нова телевизия заместник-министърът на финансите Кирил Ананиев, който е бил финансов министър и заместител финансов министър в редица държавни управления и е взел участие в правенето на 35 държавни бюджета .

Ананиев изясни, че въвеждането на необлагаем най-малко би засегнал всички работещи български жители , а освен тези, които са на заплата до 510 лева Така този, който взима заплата от 720 лева, ще заплати налог 10% на горницата, която остава откакто се приспадне необлагаемия най-малко от 510 лева

 Нинова събира повече доходи от Борисов с различен Бюджет 2018
Нинова събира повече доходи от Борисов с различен Бюджет 2018

Българска социалистическа партия предлага лечебните заведения да се записват по Закона за лечебните заведения

" От приходите на всички работещи български жители ще се приспадне необлагаем най-малко ", посочи Ананиев.

Той дефинира като куриоз желанието на левицата , оповестено през вчерашния ден на конференция и посочи, че този плосък налог от 10% е бил въведен, когато министър председател е бил Сергей Станишев .

Ананиев уточни, че плоският налог е включен в програмата на държавното управление и държавното управление държи той да остане . Така общото нарастване на разноските за личен състав в оферти проектобюджет възлиза на 730 млн. лева Те са разпределени в предпочитаните за браншове, това са най-много системата на образованието, системата на защитата и сигурността, на общественото обезпечаване и грижите.

" С проектобюджета има нарастване на заплатите както на работещите в армията, по този начин и на работещите в полицията ", съобщи той. В защитата разноските за личен състав ще бъдат увеличени със 100 млн. лева, а тези в Министерство на вътрешните работи с 55 млн. " Този запас не би трябвало да се разпределя на калпак ", изясни Ананиев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР