1 110 метра газоразпределителна мрежа ще изгради „Овергаз Мрежи“ във

...
1 110 метра газоразпределителна мрежа ще изгради „Овергаз Мрежи“ във
Коментари Харесай

С 1 110 метра ще се увеличи газовата мрежа във Велико Търново



1 110 метра газоразпределителна мрежа ще построи „ Овергаз Мрежи “ във Велико Търново през 2019 година. Така километрите газова инфраструктура в града ще се усилят до малко над 132 километра. Овергаз не стопира да развива своята газоразпределителна мрежа в градовете, в които има лицензия. Клиентите на компанията в 51 обитаеми места се възползват от многочислените преимущества на синьото гориво – по-доброто качество на атмосферния въздух, неналичието на енергийни загуби, ниската цена и бързата възвръщаемост на инвестицията.

Семействата, които употребяват природен газ, имат достъп до безкрайна топла вода и не са наранени от дългите профилактики по мрежата на топлофикационните сдруженията, които не престават със седмици. Освен това могат да избират по кое време да включат или изключват отоплението без да чакат централното стартиране.

Битовите клиенти във Велико Търново, които ще се възползват от преимуществата на синьото гориво с помощта на новата газова мрежа, ще се усилят с над 300 до края на 2019 година. Домакинствата, клиенти на Овергаз в града, ще станат над 2 800. Битовата газификация в остарялата столица ще „ пести “ над 650 тона атмосферни замърсители годишно.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР