1:1 приключиха във Варна, втория отбор на Черно море и

...
1:1 приключиха във Варна, втория отбор на Черно море и
Коментари Харесай

Дубълът на Черно море и Локо завършиха наравно

1:1 завършиха във Варна, втория тим на Черно море и Локомотив (Русе). Двубоят е от последния 30-и кръг на Североизточната Трета лига. Получи се динамичен мач с много сериозни моменти пред двете порти. В 6-ата минута Преслав Петков не съумя да надиграе варненския вратар. Гредата над последния се разклати след още толкоз време, когато локомотивеца Ивайло Иванов насочи удар. „ Моряците “ не бяха безучастни. Пропуски направи Кристо Яначков и Николай Трифонов. Последният вкара и гол, само че рефера не го зачете, маркирайки засада. 

В 42-ата минута Дани Братоев изведе Петков и той вкара за „ железничарите “. След почивката футболистите на Иван Николов натиснаха, а русенския отбор се прибра в половината си. И разумно изравняването стана факт с попадението на Трифонов, изведен от Серги Кешкерян в 60-ата минута. До края имаше още благоприятни условия за гол. Симеон Савов тресна гредата на русенската врата в последните секунди.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР