1 040 000 лева дава районната администрация в Младост“ за

...
1 040 000 лева дава районната администрация в Младост“ за
Коментари Харесай

Кметът на „Младост“: 20 000 кв. м улици и тротоари се ремонтират в района

1 040 000 лв. дава районната администрация в „ Младост “ за ремонт на 20 000 кв. м. улици и тротоари. Това разгласи краткотрайно изпълняващият длъжността кмет на „ Младост “ арх. Румен Русев пред БГНЕС.
 
„ В момента вършим кръпки на вътрешноквартални улици и ремонтираме тротоари. Асфалтирането продължава. До момента от планувания за тази активност бюджет сме усвоили над 600 000 лв. “, разяснява кметът.
 
Той добави, че ремонтните действия ще продължат, до момента в който времето разрешава и до момента в който се изхарчат всички пари. Русев посочи, че районната администрация е кандидатствала за милион и половина, само че са били утвърдени действия за малко над един милион лв..
 
Кметът добави, че преди дни е приключил ремонтът на пътната настилка в региона на кръстовището на бул. „ Александър Малинов “ и ул. „ Филип Аврамов “ и посочи, че проектът кои улици да се ремонтират се изготвя на база на обширен оглед и разбор на положението на настилките в региона, като се взимат поради и постъпилите сигнали от жители.
 
Русев изясни още, че 14 от основните булеварди и улици с висок трафик и от огромна социална значителност се поддържат по абонаментна поддръжка според подписан контракт със Столичната община.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР