09.03.20 Денят на Пълнолунието е повратен момент между двата сезона

...
09.03.20 Денят на Пълнолунието е повратен момент между двата сезона
Коментари Харесай

Денят на Пълнолунието е повратен момент между двата сезона

09.03.20 Денят на Пълнолунието е преломен миг сред двата сезона

Луната е в символ Дева до 12:04ч на 10 март.

Луна в Дева - знак на интелекта и практичността. Девата стабилизира изменчивото въздействие на Луната. Хората като цяло стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Най-доброто време за решение на всекидневните проблеми. Заемете се с забавна и на практика потребна работа и по опция помагайте на тези, които се нуждаят от помощ. Благоприятен интервал за образование на децата в някакви умения и привички.

Подходящо за козметични процедури. Уязвими са нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво. Нужно е да съблюдавате уравновесен режим на хранене, работа и отмора. При Луна в Дева се слагат най-правилните диагнози и за оздравяването на пациента е извънредно значим самостоятелният метод към него.

Доминиращ 15 лунен ден до 18:08ч (от 16:49ч на 8 март)

Денят е провокативен и комплициран, със мощна сила. Ден, в който сме подложени на разнообразни съблазни и изкушения, а мозъкът е отслабен и не всеки път е в положение да противостои на негативните въздействия на околната среда. Съдбата може да ви подложи на тествания, с цел да ревизира вашите правила и възгледи.

Инстинктите са мощни, самоконтролът е отслабен. Старайте се да запазвате успокоение във всяка обстановка, да не се поддавате на изблиците на страстите. Бъдете деликатни и внимателни, запазете вътрешно успокоение. Тези трендове могат да доведат до нервност, експанзия и крах на силите.

Бързането, недомислените решения, неспособността за оценка на рисковете и несъразмерните упоритости могат да повлияят отрицателно на работата. Всичко, което се стартира в този лунен ден е обречено да среща трудности. Пазете добре движимостите си. Избягвайте да поддържате връзка с отрицателни хора и да стартирате нови каузи с непознати: има огромен риск да попаднете под въздействието на другите, да станете жертва на машинация.

Неблагоприятен ден за подкастряне. От процедурите при коафьор може да се увеличи кръвното налягане, да се появи главоболие, крах на силите. Особено неприятно е да се подравнява косата.

Следва 16 лунен ден от 18:08ч на 9 март до 19:27ч на 10 март

В 16 лунен ден в 19:49ч настава Пълнолуние в 19-я градус на знак Дева. Време за обновяване и промяна, както физически, по този начин и енергийно. Пълнолунието ще внесе известно напрежение, ще ни направи по-взискателни и безапелационни, само че в това време ще донесе вълнуващи благоприятни условия за бизнес, обучение, романтика и в региона на финансите. Енергията на цялостната Луна ще ускори интуицията, ще изостри аналитичното мислене.

Денят на Пълнолунието през март е преломен миг сред двата сезона. Той би трябвало да бъде изпълнен с осъзнаване: работете с позитивни настройки, визуализационните техники. Може да си създадете карта на желанията. Няма по-добър ден от Пълнолунието, с цел да програмирате себе си за триумф, обич, ентусиазъм, здраве и разцвет.

При Пълнолунието не се предлага да се пие алкохол и мощни медикаменти, изключително успокоителни, защото всичко се всмуква в кръвта съвсем 100% и можете да получите тежко натравяне. Освен това, мощно кафе и мощен чай също не се предлагат.На Пълнолунието можете да си отправите предпочитание към Вселената, има огромен късмет за неговото осъществяване. Желанието би трябвало да е едно, това, за което най-силно копнеете, а не няколко. Трябва да концентрирайте цялата си мощ и сила върху една мисъл. Само в случай че човек желае нещо мощно и откровено, тогава Вселената ще помогне да сбъдне фантазията си. Не е належащо да си повтаряте една и съща мисъл през целия ден: задоволително е да си припомняте какво желаете от време на време. Най-доброто време за отправяне на благопожелание е в среднощ.

Ден, в който сме подложени на разнообразни съблазни и изкушения

25 безоблачен ден – Бъдете благи и състрадателни с близките. Може да помагате на нуждаещите се. Прекарайте повече време вкъщи, с децата, с животните. Родителите безусловно би трябвало да прекарат 25 безоблачен ден дружно с децата си и да се постараят да изпълнят техните молби и желанията им. Не се предлага да упорствате и да стартирате нови каузи. Противопоказни са
всевъзможни случки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР