01:02:10-01:02:40 Димитър и Асен Василев Този вариант с Мария Габриел

...
01:02:10-01:02:40 Димитър и Асен Василев Този вариант с Мария Габриел
Коментари Харесай

ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ от записите на заседанието на НС на ПП /част 2/

01:02:10-01:02:40 Димитър и Асен Василев

Този вид с Мария Габриел Включва ли службите. Да. Този вид включва ли концепцията за унищожаване на шефове на дирекции и чистка в администрацията? Абсолютно. И в случай че някой желае да бъде министър в този кабинет би трябвало да се подпише с кръв под това. А включително дори и да го гонят него персонално юридически. Аз персонално ще срещу тоя човек да е министър в кабинет.

01:03:30-01:03:50  Денков:

Знаете, че аз съм може би по скоро в другия завършек на спектъра. Истината е някъде по средата. Ние бяхме почнали някаква работа с Лена подготовка за един подобен развой. Аз знам, че примерно за образованието Са Готови с това нещо и може да започва доста бързо. Така че евентуално ще би трябвало да се работят проблем по проблем, само че би трябвало да се подготвим за това, в това няма подозрение. Ние в случай че тръгнем на тоя вид, би трябвало да се мисли за подготовка преди да се влезе в Министерски съвет.

01:04:40-01:06:10 Кирил Петков:

Защото в случай че на следващия ден ни харесва, довечера кажем на Борисов Националния съвет не реши и би трябвало органите да се събират. Утре би трябвало да съобщи мандат и той на следващия ден няма да. А едно от двете неща ще кажат Той няма да чака да каже Аз предавам мандата с очакване, че органите на Политическа партия ще дадат нещо рационално във втория мандат и в този момент той ще каже или ще би трябвало каже Отиваме на избори или ще каже Аз съм бащата на народа. Ето ви тука 59 депутата, а и ние връщане на мандата. Заповядай И тогава влиза в сюжета, който е държавно управление с 64 депутата с концепцията да ни прецакат, когато им е комфортно. Това сме го играли, единствено че с малко повече хора, повече хора с 64 не сме играли още, само че допускам, че много мъчително, само че действително по тази причина го вършим довечера, тъй като ние желаеме да забележим дали може да използваме опцията за ротацията преди да е гръмнало.

Утре като опция с Мария Габриел може да се отвори ротация с различен някой, само че това е идващия миг. С Мария Габриел ни е малко по скъпа от всички други поради ГЕРБ и поради това, че не е била в България от 2009 година

01:06:40-01:07:10  Кирил Петков

Сега за за импийчмънт на Радев обсъдихме днеска на върха и Най хитрото нещо е да  му махаме службите. Но да го оставим където е, в случай че го импйчнем по огромна спекулация и ще започва своя план. той сега въпреки всичко е с най високия рейтинг. Добре е да го създадем Кралицата кралицата на Англия за дълги времена е тактиката.

01:08:00- 01:08:10  Асен Василев

Само да кажа, че дори имената са синхронизирани с посолството..

01:09:10  Ники Ангов

И другото е изхождайки от позиция, че има решения, които са положителни за България, не за нас. Нали за това решение наподобява положително. Но в случай че изперем Борисов, това не е за положителното на България. Но въпреки всичко това, което говорихме по рано, е доста значимо той да знае, че ще би трябвало да хвърли хора под рейса, пък някой да заплати за безобразията, които са правили. И това може би е добре, дано си да изкоментира, само че първоначално. това са ми двата коментара и към този момент съм доста позитивно надъхан за сделката, тъй като надвиши упованията ми.

Кирил Петков

Истината обаче, че в този миг късмет да договорим в този миг някой да се хвърля  под рейса е доста дребен. Единственото, което можем да договорим е да създадем законовите промени в системата, тъй че системата да проработи. Но ще бъде неистина да ти кажем   Борисов този този този и този. Доколкото разбирам, сега му се случва гражданска война ни в ГЕРБ. Всъщност това, което се приказва при тях е такава в Промяната няма религия. Единственото, което желаят да създадат, е да гепят за 6 месеца кабинета и след това я камилата, я камиларя с тая ротация на чипа.

01:12:45 Кирил Петков

Ние го мислихме по този метод. Сега, когато има една асиметрия в цялата игра. Всъщност, без значение кой е министър председател, министрите са нашите определени. Което значи, че в действителност гърмежа може да се случи от премиера или министрите в първите шест месеца или от премиера и министрите във вторите. Но там и те държат, и ние държим другите. И трето примерно да сменя зам. Министрите на министъра на стопанската система. Ние му споделяме няма да ги смениш, тя взема решение и сменя. В идващия миг ние решаваме Стига толкоз, в случай че опрял до кокала и всички министри си подават оставки и Кабинета пада. А аз съм бил министър ръководител с министри, които не са двойка и доста добре си припомням какво значи да кажа на един взела участие в срещата, тогава тя да каже Не мога, тъй като ми забрани Слави. Тази асиметрия, прави тази сделка  работеща. Другото нещо, което ти попита за слона в стаята какво става, в случай че на следващия ден или вдругиден вдигнат обвиняване на Борисов. Не споделям, че това е наше предложение или наше решение. Но Христо Иванов даде едно предложение за нещо и това е споделяме, че се прави комисия по имунитет, той най-вероятно няма да е единствено на Борисов ще забележим дали някой от другите ще види, че това ще се види. Идеята е да се каже, че тази комисия работи и до момента в който се смени конституционната промяна и се употребяват европейските стандарти за повдигане на имунитет, това ни купува някакво време. Не споделям, че би трябвало да го вършим или че това е решение. Това си е обособен диалог, който би трябвало да проведем. Но това беше предлагането на Христо, с цел да може в действителност от негова позиция Христо. Всъщност той по какъв начин гледа на най значимата да смени конституцията? Това му е задачата на живота.

От една друга страна държавни управления си идват и си отпътуват, а тази Конституция ни е забита от близо 30 години насам и не се е трансформирала. Така че може би би трябвало да намерения малко на тоя сюжет. Но това, което отново Христо сподели днеска е, че ние това решение може да го вземем и в следствие, в случай че с внезапно стане причина за някакъв смут, за ликвидиране, засегнатост или за някаква идиотия. Ние можем да кажем това, което се разбрахме беше въз основата на това, което имахме като информация. през днешния ден, на следващия ден това не ни наподобява в този момент. може би ще ни коства и това е някакъв риск, само че мисля, че в случай че се отдръпна от тази договорка поради нещо, електоратът въпреки всичко към този момент ще се отдръпна с мисълта какво сме споделили преди този момент. Има някакво значение, но няма чак толкоз, че някой да се сеща сега за ротационния принцип на ръководител на Народното събрание. Да, срещаме се, но не е там страстта, която виждаме. А оставка на Борисов не. А той има голямо его и си мисли, че още е фактор. Да, безспорна фантазия е да си мислим, че той се вижда, че си потегля и че за богатството на нацията ще направи такова нещо. Истината е, че не е там.

01:16:10 Асен Василев

Само да кажа Борисов се вижда като началник на външна комисия в Народното събрание. За да дава отговор на въпроса за оставката.

01:17:10 Кирил Петков

Не знаем дали Делян Добрев няма да е идващия на ГЕРБ. Така че истината е, че сега няма надзор какво се случва вътрешно в ГЕРБ.

1:18:30 Кирил Петков

Ники остава вицепремиер и ще решим и какъв различен сектор си избира дали вицепремиер и министър на образованието. Това към този момент си е негов въпрос, само че те нямат проблем с това. Така че ротацията, тя остава външен министър и вицепремиер и след това може би остава министър председател и външен министър. Тя желае да си държи външния министър. Да, а противоположното е. Ники може да си избере който желае сектор и за мен е персонално Аз това, което си говорихме, ще създадем без да бъде в парламент, просто да бъде през еврозона и Шенген, с цел да може да използваме комисия от Народното събрание да извъртиме Еврозоната и аз да се срещам със всичко, тъй като това ще е по-тежката задача и би трябвало да се играе предприемачески в тая задача.

Кирил Петков

Ротацията на премиера съответствува с ротацията на шефа на Народното събрание и шефа на правна. С други думи се удължава интервала от сегашната спогодба На три месеца ще стане интервала, който е ротацията на премиера.

1:20:30 Петър

Първо приказваме за ЕНП. Всъщност ние спасяваме Бойко на процедура от това да си откъсне пъпната шнур. Въпроса ми е следния в случай че въпреки всичко отидем на избори без Бойко на ЕНП, какъв резултат той къса връзката с Европа и оглупял почва да краде или коли да беше тук. В последна сметка нали това е огромният залог. Мария Габриел и ЕНП.

1:21:10 Кирил Петков

На него ЕНП не му е единствения проблем. Американците са му втория проблем, тъй че той не може напълно да скъса синджира и да хапе оглупял, тъй като той има и различен проблем, който му виси на врата и той го знаят. Така че той ще се пробва да се подмазва оптимално, макар Мария Габриел на ЕНП, каквото може да направи Манфред мой другар и по този начин нататък.Той няма да бъде отблъснат, просто мъжа на Мария Габриел ще каже този е глупак, който прецака жена му и ще приказва това в Брюксел. Но Брюксел. Моралът не е постоянно единственият аршин, който се прави оценка.

01:22:10-01:24:00 Петър

Доколкото разбирам Демократична България доста са щастливи от този факт, виждам, че Христо върви натам. Знаем ли какви са настроенията, като се изключи че ми допускаме от ден първи?

Кирил Петков

Ами Христо доста желае, само че дали ще може да го продаде и да събере поддръжка от неговите хора, не знам, само че Христо по този начин сияеше през днешния ден като излезе от стаята с концепцията за конституционната смяна, която е фантазията на живота му.

Петър

Вече може да се пенсионира по-късно. Регулаторите-БСП, Движение за права и свободи, въпреки всичко ние приказваме възобновление, приказваме за доста съществени гласове в Народното събрание. Тази договорка необичайно е много да си остане сред нас и ГЕРБ. Тоест те са доста сериозен фактор, в случай че ще и по какъв начин да се преодолее, в случай че се тръгне посока. Оставете обстоятелството, че ние от на следващия ден ще сме коалиция и това ще ни удари доста съществено. Движение за права и свободи всички знаем какъв брой може да им се има доверие на тях. Карадайъ през днешния ден каза  мен не ми трябват министри. Мен ми би трябвало самоуважение, което значи, че ще се наредят едни компании бебета на Караджов и ще се почнат едни филми на ужасите. Така че там ще е обособена борба и ще е същински проблем, който ще би трябвало да се менажира. Христо пое уговорката да приказва за поддръжка като първа стъпка. Очакваме ли поддръжка от Движение за права и свободи? Не знаем по какъв начин ще го отиграят, само че знаем, че не ни мислят положителното.

Някой

Вижте какво пусна Радо Рибарски в чата Слави се отказал публично да поддържа.

Киро

Слави там има малко лична фиксация.

Петър

Всъщност остава ли ангажимента за това Защото в случай че въпреки всичко изтеглим кабинета, остава догадка Народното събрание да се затвори отново наши фрагменти, а не от дб.

Кирил Петков:

Това за което сме говорили с Христо, то е, че да се резервира сега да няма повече пакости, не са още, би трябвало да прескачат през едно, само че да уравновесим със ресурс.

Петър

А беше ясно към два месеца, че реализация на мандат 2х2 с нас кабинет с държавно управление на малцинството е безусловно самоубийство. И въпреки всичко се оказа, че в последна сметка това държавно управление да бъде бито тъкмо по метода, по който Бойко го е удостоверил. Всъщност какво са промени, от самото начало с тази игра с втори мандат На процедура успяхме да запазим позициите пред гласоподавателите, да замътим водата, с цел да излязат всякакви жаби.

Всъщност какво се е трансформирало в обстановката? Така че тия преди два месеца ясни обстоятелства, че  това нямаше съвсем никаква поддръжка и ще бъде извънредно тежко. Включително Ники Денков ясно го съобщи, че ще е супер тежко. И какво все се трансформира, тъй като в този момент виждам и чатовете, тъй като през днешния ден излезе подобен слух з а ротацията и виждам чатовете в софийските районни с власт. По скоро чувствам отново това, което и Асен беше заявявал, че 80% не желаят тази поддръжка. Разбирам тука момента с по-доброто за България. Имаме и извънредно кардинални хора с извънредно кардинални позиции нали и аз самият в това число не да мога да взема решение. Затова чувам деликатно този разбор. най-после какво се е променило 

Асен Василев

А единственото, което се е трансформирало, че вдигнахме температурата в казана, с цел да са напрежението и почнаха да избиват всякакви неща. И в случай че влезем на на кабината и отстраним Радев от службите, а и са засилени надолу по терена правосъдната промяна. Това ще вдигне още температурата в казана. Единствената причина Гешев и Бойко да се стрелят, е че преди година и половина написахме в ПВУ, че би трябвало да има Закон за правосъдната власт. А и година и половина по късно те схванаха, че няма по какъв начин за тия пари, в случай че подобен закон, а въпреки това има напън от европа и от щатите. И Бойко като е заречен на посланиците, че ще го извършва и внезапно цялата кочинка се разтропа. Иначе щеше да си е спокойно,  безшумно и умерено и Гешев щеше да си е наслада. А и колкото повече подвигаме температурата в този котел, в случай че дръпнем службите и те почнат да подават материали, в случай че правосъдната промяна почне действително да се случва, мине първо гласоподаване на конституцията и по този начин нататък. А в случай че се види, че прокуратурата ще бъде разчукана, а това подвига апаратурата и шансът да експлодира цялата тая гадна система е много по огромен, само че би трябвало да са при нас лостовете. Това не можем да го вършим в акция и да обясняваме бойко е педерас.

01:29:30 Кирил Петков

Само един коментар от Джеръми. Понеже аз пробвах да видя какво мисли по тематиката, той вика Всичко зависи от това дали през този интервал, в който сте управлявали сте постигнали положителни резултати за хората или не. И тук единствената разлика сред преди и в този момент е, че имаме Мария Габриел и това, което оценихме като действително новата информация и изборът, че Мария Габриел има ЕНП. А имаше дъжд от всевъзможни водачи, които ни звъняха телефоните. С други думи има действително не е единствено небивалица, а в това число аз на Г-7 съм сега и Урсула и Шарл Мишел ми звъняха през вчерашния ден и през днешния ден. Тя има тежест. Единият вид е да кажем тази тежест не ни интересува. Ние си играем ортодоксално и отиваме на избори до дупка. Другата е да се опитаме да използваме това нещо и да забележим дали имаме късмет този човек да бъде някаква гаранция или някаква застраховка. Защото, както вие казахте, Борисов хвърля всички под рейса, само че не и себе си. И тук до някаква степен има съгласуваност със самия него.

01:31:50 Асен Василев

Защото поради ПВУ в края на предишния парламент. След което му се случи Магнитски 2, след което той отиде при посланиците и даде обещание, че ще го одобри. Нека си спомни по какъв начин Делян Добрев и Борисов желаеха дори да свикат Народното събрание, за който беше разхлабен по време на предизборната акция, с цел да се приема този закон.

01:32:10 Снежи

А какво значи службите са наши? Службите ще бъдат с хора, които са ПП-ДБ или ще има и хора на ГЕРБ?

Асен

А това значи, че по предложение на министър ръководителя Народното събрание ще утвърди ръководители на ДАНС, Главен секретар на Министерство на вътрешните работи, ДАР, НСА, ДАТО. Че това са наши хора, които са утвърдени от посолството.

01:32:20 Снежи

Тоест той е, аз още не мога по този начин да си го показва. ГЕРБ ще се съгласят. Сделката е 6 или 9 или колкото месеца. Денков е министър председател И съгласно вас няма ли вид през това време те да неодобряват държавното управление и просто да сме Идеята е просто да сме занулени и изобщо да не се стигне до премиерстване на Габриел.

Асен Василев

Варианти има доста, само че съгласно мен те са с висока степен на възможност. Един път това значи да прецакат Габриел, тя да не стане министър председател и тогава защо ги вършат тия циркове.И повторно трагично ще им се отрази външнополитическа. А и трети път до момента в който не са отстранили Гешев като основен прокурор, не мисля, че Бойко ще желае да вървим на избори.

Камбарев

Едно бързо наблюдаване и няколко въпроса. Мисля си за нашия електорат, той е построен от хора, които се интересуват от политика, до момента в който сме в избори и такива, които се интересуват от политика непрекъснато. Тоест които са ангажирани в структури и такива, които не са. Дори да влезен в такава коалиция. Тези, които не се интересуват от политика и са малко разочарована от тях, още ги обърнем с положителни решения и резултати. Другата страна. Обаче тези, които са в структурите там, не отварят съгласно мен опция да си вдигнем доста на брой структури. Гледам си го в моя район. Има тук-там структури, които са набрали нужния брой членове. В момента се опасяват да чакат, че ще бъдат натискани. В момента, в който има държавно управление, този боязън изчезва и да, можем да балансираме към този момент при основаване и към този момент няма деен живот.

Асен Василев

Областните управители-са наши. Всичко е наше. Те не са поискали нищо. Освен това да ни прегърнат, с цел да ни унищожат електората.

01:38:10-Камбарев

Атакуваме ли Герб кметове?

Асен Василев

Нямаме съглашение за помирение.

Камбарев

За промяната на фрагменти. Това, което чух бяха два разнообразни отговора единия сменяме незабавно, другия беше, ще измислим някаква процедура. за сменяме незабавно се усещам доста удобно, щото да мога да обясня на всички, че ние не сме в коалиция.

Асен Василев:

Аз като ти споделям това, мисля, че ще зависи от системата. Това, което аз чух, че финансите и образованието са подготвени, тъй като Ники и аз познаваме системите, аз можем да ги сменим незабавно. Тоест в някои системи се случи по бързо.

01:40:00-01:49:00  Някой

Първо, аз персонално не се подлъгвам, че до момента в който текат диалози с нас, все по този начин те ще не престават, като диалозите с останалите, с които си имат постоянни взаимоотношения, построени от различен вид връзка, която е много по мощна от каквато и да е връзка, която ние можем да създадем каквито и да е условия. Честно казано, моето мнение в този подтекст единствено няколко неща- регулаторите. Поставя се тематиката за тях за работещо държавно управление и в действителност тези, които са с изминал мандат и да кажем ГЕРБ си намират болшинство на друго място. Хората си назначават някои, не някои техни хора на възобновление на Движение за права и свободи,на Има Такъв Народ, на Българска социалистическа партия. Тия партийки, които си се схванаха умерено и за комисиите. Ние какъв ход имаме?

Щом не избирате нашите, подаваме си оставка, на втория месец, на третия месец, на четвъртия месец преди избори останали като излъганото овчарче от ГЕРБ и засмукани от тази горчива целувка на мафия? Главният прокурор-Гешев рано или късно ще бъде свален, с приемането на този закон, в този момент със промяната на болшинството във Висш съдебен съвет е явно това ще се случи и ГЕРБ доста го желаят и доста го желаят, тъй като Десислава Атанасова три пъти да пристигна в петък да пита айде какво вършим. Значи, като сме имали държавно управление, нашите съдружни сътрудници са идвали 2 пъти по нас да ни питат нещо да се случи. Те толкоз доста желаят, че явно е ясно, че Гешев си отпътува и на негово място ще пристигна.

След Гешев няма да пристигна някой почтен прокурор, щото честния прокурор и той не е оферта за ГЕРБ, тъй като знаят, че умират.Всеки един от тях има защо да бъде разследван. Тях почтен прокурор не ги устройства, те ще си го изберат при всичките условности на това задкулисие, което си дерижира страната към този момент толкоз години. Така, в случай че това се случи,какво имаме като алтернатива. Подаваме си оставка за третия месец и на четвъртия месец преди локални избори. Негативи главно. 

Добре, вършим държавно управление и почваме уволненията и хора от кое място. А ние като цяло според мен нямаме огромен лист от хора, които можем да сложим на доста места. Тотално ще колабира нашата подготовка за локални избори и в някаква степен и то много огромна. Може би ще се наруши процеса по основаване на структури. А може би трябваше да почна с това, че на мен. Честно казано, като чух цялостната идея ми се стори като едно решение, което не е чак толкоз непоправимо, нали? Мария Габриел с прекрасен имидж, наше държавно управление, наши министри. Да, ще има някакъв отрицателен отзив, само че може да се продаде, както в някаква степен се продаде Росен Желязков. Хората не помниха го. И почтено казано, Бойко ще даде своите депутати за конституционна промяна. Но той чудесно знае за мен, че никой различен няма да ни даде. Кой ще ги даде, за какво ще ги даде? На нас ни трябват Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи или Възраждане. Има Такъв Народ са дребното Движение за права и свободи, те няма да мигнат без огромното Движение за права и свободи да се съгласи. Не виждам по какъв начин някой ще се лиши от главния си коз и фантазията на Христо за Конституционна промяна. Движение за права и свободи най-силният им коз е основния прокурор, по какъв начин ще си хвърлиш джокера, тъй като Христо Иванов те е помолил. На мен споделям цялата идея ми харесва. Аз мога да приема аз моето име и че нашите гласоподаватели значително ще одобряват. Но какво е то това нещо, което ще накара Бойко Борисов, откакто сме да споделяме своите обещания, Договорката комплицирана и комплицирана обстановка, сделка. Мария Габриел ще бъде министър председател. Той за 6 месеца, само че на третия месец си почиства репутацията. Само че на четвъртия месец споделя Тия тъпаци провалиха бюджета, провалиха страната и ние нямаме нищо след една такава игра и не сме съумели нищо да свършим. Може и да няма бюджет, което да е за наша сметка, А Бойко ни е попрегърнал. И в действителност в случай че цялата настройка дава цялата колаборация, то танц за всички е ясно, че Бойко Борисов си играе играта в двупосочен проект за него дълготрайната игра на локалните избори, тъй като неговите хора те имат апетит за власт по места, те по загубата на властта по места. Тошо Тошев, Тошев се отсрочва и при нас. В този подтекст ние също не знам дали това решение, което е сега за локалните избори, той ще е доста елементарно може да обърнем реториката. В тази методика да почнем да бием крепко по Бойко.

Когато имаше един главен съперник и му подадеш ръка, когато е в нокдаун, не, ти би трябвало да го накоутираш. В тази дълготрайна игра има още един двама играчи, които имат капацитет. Но в случай че ние просто влезем в тази двойка, ние можем да отслабим силата на възобновление. Ние доста елементарно може да влезем и в патриотичната изразителност, несъмнено, само че тя не е непозната и на нас, и на нашите гласоподаватели. И не знам ние за какво не го вършим, С което демонстрира и президента до момента в който стигна до там той да влезе в огромната игра..

[02:01 – 2:00:06 ] – Настимир: Аз няколко неща желая да кажа и да запитвам. Сега съгласно мен е промяна на избора. Ако участваме или ще се простреляме в капачките или ще се простреляме в глава. Не е ясно и въпросът по какъв начин може да е прочетена тази посока изобщо, което аз персонално не бих тръгнал.. Това го споделям Когато приказвам със сърцето си, когато приказвам с главата си се пробвам прагматично да видя може ли да го продадем това нещо външно и по какъв метод го продаваме. Ще подписваме ли нещо с Герб?

Асен Василев: Не

Кирил Петков: Ами не..

Асен Василев: Зз съм за не

Кирил Петков: Ники кажи

Настимир: това е доста, доста значимо

Денков: *не се чува*... За ротацията условия, правила, смяна в конституцията.

Асен Василев: Това може ли да се гласоподава като програмна декларация и да не се гласоподава, има разновидности да няма автограф?

Настимир: в случай че се подпише нещо, ще се простреляме в главата...няма по какъв начин да излезе, че не си подписал съдружно съглашение. Какъв мандат имаме за това нещо, в случай че имаме една-две години - хората имат къса памет и ще гледаме какво сме свършили. Ако имаме 1-2 месеца, това значи, че за мене изборното законодателство е преди всичко – единствено с машини, всички неща, които работят. Това ще се приме от нашите гласоподаватели и се вижда, че аз мога да продам Габриел, тъй като ще работим на почтени избори.

Сега, ГЕРБ знаят ли, че ще вършим чистка?

Асен Василев: Да.

Настимир: Знаят

Кирил Петков: Под формата на Радев.

Асен Василев: Казаха че от три години не ръководят, не ги интересува изключително

Настимир: ГЕРБ подготвени ли са да дадат курбан хора като Делян Добрев?

Кирил Петков: Асен доста желае да яде този курбан (смях)Истината е че ние можем да помислим… само че сега

Асен Василев: Не се чува

Настимир: Може ли да накарат някои от тези дразнещи детайли да се отдръпват от Народното използвал събрание в символ на благосклонност?

Асен Василев: Е, това е въпрос който…

Кирил Петков: В момента става и вътрешно … *не се чува*. Друг е въпросът – дали има вътрешен спор, който Борисов да употребявал за вътрешни потребности, само че ние не знаем.

Настимир: Има ли сделка, че ще натикаме Движение за права и свободи в ъгъла?

Асен: Това няма да се случи, тъй като Христо, не поради ГЕРБ, а поради благите ни съдружни сътрудници които желаят да вършат

Настимир: Христо е ял тези хурка към този момент, когато пропадна исторически компромис през 2017 година

Асен: аз те разбирам, само че христо през днешния ден се обади на Карадайъ, с цел да си приказват за конституционни промени

Настимир: Карадайъ ще му сменят главата, до идващите 4-5 седмици ще има нов ръководител на Движение за права и свободи. Но това не е значимо, значимо е друго – сега ние, в случай че не предприемем нищо, какво ще се случи

(2:00:07) –

Настимир: Вторият мандат аз съм сигурен, че ще го поддържат

Киро: Да, огромен късмет да го поддържат

Настимир:  Какво става, в случай че имаме лист от два три закона и на първия месец не одобряват един от законите в страната да изпълнят нещо, като потеглиха да не извършват уговорката с право.

Киро: Според нас шансът прави това държавно управление да бъде прецакано оптимално бързо е голям.

Настимир: Е, в действителност аз добре, но не напълно. Ще съберем целия  хейт, сиреч събрахте се с ГЕРБ, нищо не набрах.

Асен: Целият мач ще бъде следния - Бойко ни даде Правна комисия, ние до локалните избори ще можем да притискаме, след локалните избори нищо не можем да вършим

Настимир: Той ни даде правна, тъй като прочувствено нахълта на договарянията, на които не беше квалифициран. Той няма да го повтори

Асен: Добре де, ние ще почнем по малките екрани, ето тук този закон какъв брой е значим

Насти: Много е романтично…

Кирил: Не ни го е дал, ние си го взехме, първият път когато се замисли, че може да  го даде … Този миг трябваше да избере за председателския съвет дали дава (подразбира се ръководител на НС) на най-възрастния в Народното събрание, с поддръжката на Движение за права и свободи и другите,или го играе с нас под някаква форма. Той от самото начало се пробва да отваря тази алтернатива с нас, тъй като единствено ние можем да го изперем и той знае какъв проблем рухва.

Настимир: Най-голямото ми терзание е, че няма да имаме време да свършим нищо. 6 месеца министър председател, в случай че имаме вътрешен и финансов министър, някак си ще се оправим с локалните избори, само че въпросът е..аз не мисля, че ще ни даде това време

Кирил: Той ще загуби от президента, в случай че президентът води локалните избори, най-големият му съперник не сме ние. Той си го сподели.

Асен: Ние не можем да му вземем… Бургас. Никога не можем да създадем такава договорка

Настимир: Можем да вземем 3-4 регионални града.

(2:00:11)

Венко: Можем ли да се договорим с ГЕРБ за импийчмънт на президента?

Кирил: Импийчмънт не е добра тактика в момента  Трябва да му вземе службите и властта, само че да го държим на …друго е самичък да подадеш оставката като президент, с цел да правиш партия… в случай че ние го праснем.

Настимир:Не знам по какъв начин ще стане това съглашение.

*карат се*

Денков: Хората желаят някой да им взема решение проблемите. Ако стартираме да им обясняваме, че няма да им гласуваме първия, а втория, наподобява толкоз безумно в профил. Не знам с какви хора ти контактуваш. Аз контактувам с хора, които желаят да стартират да работят.

Настимир: хората, които са гласуали за нас, над 50%...  Политическа партия е основано като антигерб партия. Няма по какъв начин да продадем нещо, в случай че не покажем какво ще създадем

Денков: Кое от нещата, които желаеме

(2:00:15)

Лицето Х показва мнение, че ротацията се приема като коалиция и Политическа партия ще си изгубят огромна част от гласоподавателите. „ болшинствата ще светнат на таблата “

2:00:19

Проруските сили ще вземат превес в България в идващите сред 18 и 24 месеца  - в Народното събрание, за първи път от 1996 година насам. Въпросът е дали ще се случи след еврозоната или преди този момент.

2:00:21 Денков дава отговор на запитване: Не става въпрос за това да се усеща или да не се усеща добре Габриел. Въпросът е, според дали ще отговорим преди 3 часа или след 3 часа на следващия ден, попадаме в две разнообразни обстановки. Или в лицето на Габриел и ЕНП ще получим съдружник, тъй като влизаме в проевропейска линия и тръгваме да осъществяваме нещо или ще изглеждаме най-големите идиоти на Европа, тъй като сме провалили опцията и сме оставили България на съветските сили… Навънка ще гледат ще свършим ли работа или поради нас ние отиваме на избори с безусловно непредсказуем резултат.

2:00:30 – Наско (бивш културен минст.) Това ще е най-раздвоеният ни избор на Национален съвет. Какво вършим, в случай че на следващия ден се окаже, че потенциалът ни понижава с 30-50% и с кой ще ги заменяме всички тея хора, които ще ги уволняваме (бел.авт – държавни и регионални служители)

Кирил 2:00:31: ДБ ни даде страховит образец какво значи да оптимизираш единствено само оцеляване. Това е, правиш всевъзможни ходове, единствено с цел да си в играта и стоиш на 4% -и това не е проблем, ако  оптимизираш дълголетието на партията, не те тормози дали си на 7,4 или 3%, значимото е да си там. ДСБ са там от 20 години – те като единствена опция е вървяло от Костов насам.

2:00:32 – Кирил: На мен с генерала ми е доста симпатично да си приказваме, само че той е образец по какъв начин се усъвършенства дълголетието, Христо също – просто не знам дали това желаеме да сме ние…

2:00:35 Наско Атанасов: Хората на улицата ни споделят „ дайте да си го приказваме почтено - ние не сме подготвени за ръководство, просто нямаме потенциала “, това ни го споделят наши симпатизанти, които желаят да работят за идеята. Фокусът е да си заздравим основата, с цел да може след няколко години, като сме се напълнили с верните хора, тогава да можем…

Част I четете тук

Част III четете тук

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР