0:0 приключиха в Асеновград местния Асеновец и Родопа (Смолян). Двубоят

...
0:0 приключиха в Асеновград местния Асеновец и Родопа (Смолян). Двубоят
Коментари Харесай

Дъжд от картони, но без голове в Асеновград, домакините се жалват от тенденциозно съдийство

0:0 завършиха в Асеновград локалния Асеновец и Родопа (Смолян). Двубоят е от 28-ия кръг на Югоизточната Трета лига. Бяха минали единствено няколко минути, когато основния арбитър Димо Димов в профил с червен картон Васил Богданов от домакините. В 15-ата минута голмайстора им Тодор Тодоров изиска дузпа за нарушаване против него, само че рефера го декорира в жълто. Десетина минути по-късно Тодоров и противник влязоха в единоборство и нападателя на Асеновец получи втори жълт и червен картон. След почивката арбитъра сподели пътя към съблекалните и на админа на смолянския отбор. Накрая пък изгони от скамейката и аварийния вратар на Родопа Горан Гръблев. На терена също имаше сериозни моменти. Дори и с девет футболисти, асеновци сътвориха няколко положения за гол през първото полувреме, само че Тодоров, Александър Димов и на два пъти Мутлу Алиев ги пропиляха. През втората част асеновградския отбор заигра отбранително. Провеждаше и контри, като един път Реджеб Халил пропусна да вкара. След удар на Петър Шопов пък смолянски играч мазета от голлинията. Футболистите на Родопа също имаха своите шансове. В 70-ата минута обаче не уцелиха вратата. Накрая получиха дузпа. Христо Ковачев извърши, само че стража на домакините Станимир Иванов избави.

След мача играещия треньор на Асеновец Веселин Филипов съобщи пред Sportal.bg

„ Главният арбитър Димо Димов се трансформира в основно настоящо лице на терена. С решенията си изнерви всички в един мач без изключително значение за двата тима. От началото на пролетния сезон зачестиха явните съдийски неточности, които ощетяват тима ни и въздействат отрицателно на крайните резултати от нашите мачове. Така беше при гостуванията ни в Хасково, Димитровград и в Пловдив, където Спартак ни победи с неточен гол “. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР