– Юлия, се завърна днес от Германия в Москва, става

...
– Юлия, се завърна днес от Германия в Москва, става
Коментари Харесай

Съпругата на Навални Юлия се прибра в Москва

– Юлия, се завърна през днешния ден от Германия в Москва, излиза наяве от оповестено в канал 112 на Телеграм видео.
На него се вижда по какъв начин Навалная минава в компанията на младежи през терминала на летището към паркинга, без да дава отговор на въпросите, свързани с диалозите с мъжа ѝ и задачата на пътуването до Германия.
 Европейски Съюз постанова наказания на четирима висши съветски представители Европейски Съюз постанова наказания на четирима висши съветски представители
Министрите на външните работи на Европейски Съюз се споразумяха за налагане на наказания на четирима висши съветски представители като отговор на ареста...
Преди няколко седмици Юлия Навалная, а немското списание „ Шпигел “ заяви, че е пристигнала на 10 февруари на летището във Франкфурт с полет от Москва. Според изданието, визитата има частен темперамент, без да бъдат съобщавани повече детайлности.
По-рано отбраната на Алексей Навални пренебрегва въпросите на публицистите по отношение на пътуването на Юлия за Германия. Информацията за пребиваването на Навалная в Германия не беше коментирана нито от немското вътрешно министерство, нито от някоя друга публична институция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР