– Варна ще отбележи 40 години от създаването си, след

...
– Варна ще отбележи 40 години от създаването си, след
Коментари Харесай

Второ ОУ „Никола Вапцаров“ - Варна празнува юбилей

– Варна ще означи 40 години от основаването си, откакто през всичките тези четири десетилетия се потвърди като учебно заведение с обичаи и всеотдайни учители, както и с виновни и будни възпитаници.



За поредна година младите вапцаровци почтено се показват и натрупат оценки на състезания, надпревари и олимпиади на общинско и национално ниво.

Продължава и работата по интернационалните планове Еразъм +, К1 и К2, а тази година учебното заведение се включи и в програмата “Занимания по ползи ” с 40 клуба.



Традиции и нововъведение се преплитат също и в изявите на надарените музиканти от Духовия оркестър, Мажоретния състав, хореографски паралелки и детския танцов състав “Варненче ”.



Училището е притежател и на специфичната премия на МОН за дългогодишна и поредна работа в извънкласните действия.

По мотив годишнината на учебното заведение и 24 май - Ден на Светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност, във Второ ОУ „ Никола Йонков Вапцаров “ приготвят разнородни начинания и Ви канят да  споделите празника с тях.



Концертът ще се състои на 11 май 2023 година (четвъртък) от 18:00 ч. във Фестивален и конгресен център гр. Варна, зала 1.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР