– страхотен професионалист. Тя показа, че работи за интересите на

...
– страхотен професионалист. Тя показа, че работи за интересите на
Коментари Харесай

Гюров коментира идеята Надежда Йорданова за премиер


– страховит експерт. Тя сподели, че работи за ползите на българските жители. Странно ми е, че я показвате. Не знам от кое място произтичат слуховете за нея, само че очевидно има причина. Така Андрей Гюров от „ Продължаваме промяната ” разяснява слуховете за това от „ Демократична България ” да бъде препоръчана за министър председател в мандата на Политическа партия.

На въпрос по отношение на това има ли логичност да държат втория мандат, само че да излязат с непознати водачи, той завяи: " Ние не тръгваме от имената, а от дилемите и задачите за ръководството. Кой ще бъде министър е второстепенна задача. "

" На този стадий не сме обсъждали такива разновидности. За нас е значимо първо да седнем на масата, да забележим дали има политическа воля да се излъчи държавно управление, което да свърши значими задания за страната. Ако няма такава воля – няма смисъл да приказваме за имена ", сподели той.

" Видяхме, че се провали. Минаха два месеца, бяха правени съвещания с контактни групи, с необвързани политически хора, които се оказаха в последна сметка политически обвързани. Видяхме, че това не зависи от „ Промяната ” – единствените партии, които поддържаха проф. Габровски, бяха и Движение за права и свободи. Вижда се, че в този парламент няма поддръжка за мандат на ", безапелационен е той.

Той съобщи, че му е забавно Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство с цел да изясни за какво неговата група не поддържа закона за отбрана на лицата, които подават сигнали за нарушавания: " Видяхме още веднъж, че дейностите се разграничават от приказките. "

Той не разяснява концепцията Демократична България да ръководи, само че с поддръжката по едно и също време на и Политическа партия, само че съобщи: „ Нека забележим какво ще стане с втория мандат първо. В третия мандат това, което не е ясно, е кой ще получи мандата, коя ще бъде излъчената парламентарна група. Няма проблем такова държавно управление да работи. Нужно е време да е отвън ръководството на България, с цел да вървим към посоката за веднъж на развиване на страната. ”
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР