– прекалено висок холестерол; – по-светли изпражнения; – проблеми с храносмилането; – мрачно

...
– прекалено висок холестерол;
– по-светли изпражнения;
– проблеми с храносмилането;
– мрачно
Коментари Харесай

Най-Лесното И Ефективно Пречистване На Черния Дроб За 1 Седмица! Изчистете Го И Започнете Да Слабеете С Лекота

– прекомерно висок холестерол;
– по-светли изпражнения;
– проблеми с храносмилането;
– тъмно настроение;
– гневливост без причина;

– елементарно напълняване и доста мъчно сваляне на непотребните килограми и така нататък

Добре е черният дроб понякога да се пречиства. Това оказва помощ за повишение на силата, за намаляване, възстановяване на настроението и за общо подмладяване.

Предлагаме на вниманието ви една специфична диета. Ако желаете да я пробвате, належащо е да започнете след пълнолуние. Важно е да спазвате и посочените часове!

Необходими артикули:

4 лимона
2 грейпфрута
1 л зехтин
2 пакетчета британска сол (купува се от аптеката)
10 л. естествен сок от ябълка
1 ч. л. смес от орехови люспи

От понеделник до събота се пие по 1 ч. гореща вода на гладен корем, след което се приема 1 с.л. свеж лимонен сок, разбъркан с 1 с.л. първокласен зехтин. Това оказва помощ за изхвърлянето на жлъчка от черния дроб. Добре е денем да се употребяват салати със зехтин и лимонен сок.

По време на диетата всеки ден се изпива по 1,5 литра естествен сок от ябълки. Този сок, като се изключи че има разхлабително деяние върху червата, оказва помощ и за размекването на конкрементите в жлъчните пътища. Така те се трансформират в нещо като желе и се изхвърлят от тялото без болежка. Необходимо е да пиете и по 2 литра вода и да ядете пресни плодове и зеленчуци.

Препоръчително е да наблегнете на по-леките храни и да се откажете от пърженото и саламите. Освен изброените нагоре артикули, можете да консумирате и риба, яйца и малко шоколад.

В събота следобяд не трябва да ядете нищо – тогава се пият единствено течности – вода, плодови сокове, чай. В 18 часа и 20 часа се пие 200 мл вода с 1 с.л. британска сол. Тази течност има очистителен резултат и е добре да сте си у дома, с цел да можете да посещавате тоалетната при потребност.

В 22 часа се пие 100 мл зехтин със 150 мл сок от грейпфрут (прясно изцеден) и 1 ч.л. смес от орехови люспи. Сокът би трябвало да се прецеди и да се разбие в шейкър, с цел да се получи хомогенна примес. Трябва да го изпиете, до момента в който сте прав, за 2-3 минути (може едновременно, може и на глътки), след което да легнете по тил за 30 минути. През това време можете да масажирате черния си дроб или да сложите нещо топло върху него. След това е целесъобразно да си легнете. Имайте поради, че през нощта ще се разсъните най-малко няколко пъти, с цел да посетите тоалетната.

В неделя сутринта – в 6 и 8 часа, би трябвало да изпиете още 200 мл вода с 1 с.л. британска сол. В идващите 2-3 часа не трябва да ядете. Можете само да пиете прясно изцеден плодов сок, зелен или билков чай. Можете да добавите малко мед. Към 10 часа хапнете плодове, а към 12 часа – чорба с картофи, моркови, ориз и зеленчуци, малко салата и малко самун. В следобедните часове можете да се върнете към нормалния си режим.

Тази процедура може да се повтори няколко пъти през два месеца. Важно е да се запомни, че се прави след пълнолуние.

С сходно филтриране на черния дроб можете да отслабнете елементарно и да задържите мечтаните килограми! Пробвайте!/petel
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР