– Инспекторе, какво щастие, че дойдохте! Помогнете ми, моля Ви,

...
– Инспекторе, какво щастие, че дойдохте! Помогнете ми, моля Ви,
Коментари Харесай

Инспектор Варник: върнете заека

 престъпна мистерия

– Инспекторе, какво благополучие, че дойдохте! Помогнете ми, апелирам Ви, откраднаха заека ми. Беше зайче от доста скъпа порода, доста мъчно съумях да си го намеря. Всеки ден ходеше самичък да яде трева и никой в никакъв случай не му е предизвикал зло. Дори го пусках да потича по моравата – постоянно се връщаше самичък след първото ми повикване. И през днешния ден го откраднаха. Бил е един от служащите, които пристигнаха на градежа преди няколко дни. Знаете ли, те от самото начало се присмиваха на привързаността ми към благата животинка. Пред очите ми той хвана заека и се опита да се скрие. Но не му се получи. Виждате ли, като млад бях бегач. Затичах се след него и от самото начало не го изпусках от взор. Видях по какъв начин влезе в този басейн. Трябва да се намира тук. Инспекторе, апелирам ви, намерете негодника и разберете къде е скрил заека ми.

През цялото време на разчувстваната тирада контрольор Варник деликатно огледал всички присъстващи.

– Слушай, другар – споделил той на един от тях, – върни на притежателя заека, извини се пред всички и отсега нататък ти предлагам да не се занимаваш с такива глупави смешки. Те могат да приключат зле.

Как разбра инспекторът кой е похитителят?

Натиснете, с цел да видите отговора

През лятото служащите постоянно вървят с панталони, само че без фланелки. Затова имат мощно загорели торсове и напълно бели крайници.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР