– Едно ново и различно Коледно преживяване! От 18 ноември до

...
– Едно ново и различно Коледно преживяване!
От 18 ноември до
Коментари Харесай

Първият Коледен Фестивал отваря врати в София

– Едно ново и друго Коледно прекарване!

От 18 ноември до 18 декември, коледният дух ще завладее всички гости на първия Софийски Коледен Фестивал, чийто вход ще бъде безвъзмезден. В основата си събитието е колаборация сред, културни, спортни и занимателни събития, разположени в кокетно коледно градче, в една от най-красивите паркови градини на столицата в пространството зад НДК, пред зала 6.

Ароматни питиета, кулинарни прекарвания, приказност от концерти, представления и пъстра стратегия, преплетени с страстите от незабравимото международно състезание по футбол са една дребна част от Коледното преживяване!

Посетителите ще могат да се насладят на разнообразни театрални постановки, Pop Up и аграрни базари, кабаре спектакли и доста събития за деца! Това трансформира Sofia Christmas Fest в атрактивно място, където всеки може да откри нещо за себе си!

Официалното разкриване ще се организира на 18 ноември от 18:00ч., в градината зад НДК, пред зала 6. Гостите ще могат да се насладят на спиращо дъха огнено шоу и въздушна акробатика от артистите на „ Нов цирк “, приятна музика и доста коледно въодушевление! На 19 ноември от 11:00ч. ще се организира детско цирково зрелище, последвано от детска циркова академия, където най-малките ще могат да се забавляват и усвоят тънкостите на цирковата акробатика. Следобедните часове ще бъдат отдадени на по-възрастните, като DJ Стефан Попов ще вдигне градусите на настроението в часовете сред 16:00ч. и 19:30ч., а от 20:00ч. ще се организира акустичен концерт с обичани поп части с джаз акцент от Дани Стойкова и Цветелин Пенков. Неделният 20 ноември също ще зарадва малчуганите със спектакли „ Самодивата “ и „ Аладин и вълшебната лампа “. Билети за всички събития могат да се закупят на място или през Eventim. Програма за събитията може да следите.

В продължение на един месец един от акцентите в програмата ще бъде и Мондиал 2022- събитие, изпълнено със мощни страсти и незабравими мигове на два впечатляващи екрана.

Освен развлекателния темперамент, Фестивалът насочва зов към всички нас, в едни от най-светлите празници, да подпомогнем активността на Фондация за „ Нашите деца “, като организираме дарителска акция, посредством особено обособената „ Елха на Доброто “! Със събраните средства ще се обезпечи безплатна поддръжка за деца в потребност от квалифицирани логопеди, рехабилитатори, детегледачи и други

Организаторът на Sofia Christmas Fest e BSG Media, с общителната поддръжка на Столична община, Община Триадица, Министерство на земеделието, Министерство на културата, Министерство на туризма и пазари Възраждане.

Фестивалът ще бъде отворен за гости от понеделник до петък, от 12:00ч., а през уикендите от 11:00ч.

Тази Коледа ще сбъдне фантазиите както на децата, по този начин и на техните родители!

Очакваме ви!

Събитието се реализира с медийното партньорство на Sportal Media Group.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР