Въвеждането на зелен транспорт ще бъде сред водещите ми приоритети“,

...
 
Въвеждането на зелен транспорт ще бъде сред водещите ми приоритети“,
Коментари Харесай

Министърът на транспорта Георги Гвоздейков: Зеленият транспорт ще бъде водещ приоритет

 

„ Въвеждането на зелен превоз ще бъде измежду водещите ми цели “, съобщи новият министър на превоза и известията инж. Георги Гвоздейков на церемонията по приемане на ръководството от досегашния началник на институцията Христо Алексиев, оповестиха от министерството, представени от БГНЕС.

Работата по проекта за излекуване на „ Български пощи “ ЕАД и осъществяването на Проектите по проекта за възобновяване и резистентност са другите значими задания пред новия екип. Георги Гвоздейков акцентира, че е значимо бързо да бъдат решени въпросите с обжалваните поръчките за доставка на нов преносим състав за железопътния превоз. „ Това, което е направено, ще бъде продължено и надградено. Най-важното е оптимално бързо да покажем резултати, които са значими за хората “, разяснява той.

Досегашният вицепремиер и министър на превоза и известията Христо Алексиев съобщи, че за него също е значимо да продължи работата по излекуване на Български пощи, осъществяването на плановете по Оперативна стратегия „ Транспорт и транспортна инфраструктура “, Плана за възобновяване и резистентност, както и незабавната здравна помощ по въздух.

 

Етикети: Гвоздейковминистърприоритетитранспорт
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg