Лидерът на БСП Корнелия Нинова поздрави младежката организация на партията

Лидерът на БСП Корнелия Нинова поздрави младежката организация на партията ...

......... евродепутати", каза лидерът на левицата. Сега имате и собствено младежко предаване в Българска свободна телевизия. Изпълнете го със съдържание за проблемите на младите и грижа за тяхното бъдеще. Бъдете непримирими към несправедливостта, учете нови неща и се развивайте. Бъдете непримирими към несправедливостта, учете нови неща и се развивайте, призова Нинова.


"За да постигнем успех, всички трябва да вървим заедно. Важно ...

......... септември всички са в една лодка. "Имаме два пътя пред нас. Първият е радикализация, самоизолация и популизъм, който ни доближава до "Атака" и ни осигурява вечна опозиция или втория – да заложим на националноотговорно поведение, социална, а не популистка политика и борба за първото място на изборите", завърши Кирил Добрев.


Премиерът Бойко Борисов изпрати поздравителен адрес до президента на САЩ

Премиерът Бойко Борисов изпрати поздравителен адрес до президента на САЩ ...

......... можем и следва да продължим да надграждаме постигнатото до момента с оглед на разгръщането на пълния потенциал на двустранните отношения", пише още в писмото на българския премиер, в което той поднася най-сърдечни пожелания за крепко здраве, успех и благоденствие към президента на САЩ, семейството му и към целия американски народ.


Поздравявам Младежкото обединение за енергията, която вложихме заедно в последните

Поздравявам Младежкото обединение за енергията, която вложихме заедно в последните ...

......... активно в политиката и да прилагат нашите идеи на практика като кметове, общински съветници, депутати и евродепутати. Сега имате и собствено младежко предаване в Българска свободна телевизия. Изпълнете го със съдържание за проблемите на младите и грижа за тяхното бъдеще. Бъдете непримирими към несправедливостта, учете нови неща и се развивай


Лидерът на БСП Корнелия Нинова присъства на отчетно-изборната конференция на

Лидерът на БСП Корнелия Нинова присъства на отчетно-изборната конференция на ...

......... от статуквото в интерес на себе си, защита на националния интерес и българщината в общия ни европейски дом, а не сляпо послушание. Политика с грижа към хората – социална и справедлива. Който застава зад този политически и морален избор, е добре дошъл за обединение и единство, каза още Корнелия Нинова.


"Гледахме поредния скеч на премиера, който се опита да постави ...

......... имаме план за управляемо безопасно излизане от тази криза, това не се случи. Когато не се работи с ясни критерии, а се работи за обслужване на нечии рейтинги, се получава така". Борисов не вижда нищо укоримо в чатовете, усеща укорима истерия Аз не водя война, аз правя заводи, пътища, суперкомпютри..."Споразуменията за добросъседство с България и Гърция са неизменна част ...

......... да може да носи политическа отговорност и да има ясен приоритет, свързан с европейското бъдеще на страната, защото това е и искането на голяма част от гражданите, заявено в социологическо проучване преди предстоящите избори. Партиите в Северна Македония се споразумяха за избори на 15 юли ВМРО-ДПМНЕ няма да бойкотира вота...


Каквото и да се говори, фактите за последните четири години

Каквото и да се говори, фактите за последните четири години ...

......... народа, а не част от статуквото в интерес на себе си, защита на националния интерес и българщината в общия ни европейски дом, а не сляпо послушание. Политика с грижа към хората - социална и справедлива. Който застава зад този политически и морален избор, е добре дошъл за обединение и единство.


Девет от последните 22 случая с коронавирусна инфекция в Пловдивска

Девет от последните 22 случая с коронавирусна инфекция в Пловдивска ...

......... шивашкия цех. Установените положителни проби в общините "Родопи", Стамболийски и Карлово са на хора, контактували с по-ранните случаи там. Починала е 59-годишна жена от Перущица, Пациентака е била с придружаващо заболяване - бронхиална астма. Общият брой за областта е 263, излекуваните са 103-ма, на домашно лечение 112, хоспитализираните са 42.


Почитаме храбростта на всички воини на пловдивския гарнизон, които паднаха

Почитаме храбростта на всички воини на пловдивския гарнизон, които паднаха ...

......... но и много изпитания. И днес даваме всичко от себе си с това, с което разполагаме, за да изпълняваме нашите задачи в интерес на националната сигурност и суверенитета на Република България". Борисов е доволен, че войската върши много работа Когато имаме вярата в себе си, тогава сме непобедими, коментира премиерът


Министър-председателят Бойко Борисов изпрати поздравителен адрес до президента на Съединените

Министър-председателят Бойко Борисов изпрати поздравителен адрес до президента на Съединените ...

......... можем и следва да продължим да надграждаме постигнатото до момента с оглед на разгръщането на пълния потенциал на двустранните отношения", пише още в писмото на българския премиер, в което той поднася най-сърдечни пожелания за крепко здраве, успех и благоденствие към президента на САЩ, семейството му и към целия американски народ.Премиерът Бойко Борисов изпрати поздравителен адрес до президента на САЩ Доналд

Премиерът Бойко Борисов изпрати поздравителен адрес до президента на САЩ Доналд ...

......... маршрути. "Искрено вярвам, че заедно можем и следва да продължим да надграждаме постигнатото до момента с оглед на разгръщането на пълния потенциал на двустранните отношения", пише още българския премиер и поднася най-сърдечни пожелания за крепко здраве, успех и благоденствие към президента на САЩ, семейството му и към целия американски народ.


"Честит Ден на независимостта на всички българи, които са намерили ...

......... като водещи принципи за развитието на държавата. Съвременните предизвикателства трябва да са повод за поглед към ценностите на предците. Те са ориентир накъде вървим като нации, като цивилизация, като човечество! И това важи за всички страни, защото живеем в свят, в който сме свързани повече от всякога.", написа още Марешки.


България не е в списъка с 59-те държави и територии,

България не е в списъка с 59-те държави и територии, ...

......... нива на разпространение на вируса. „Навременните и ефективни мерки срещу разпространението на вируса в България доведоха до само 2 281 активни случая", подчертават от посолството. Черноморското крайбрежие е на практика зона свободна от Ковид-19, която вече е привлякла хиляди туристи от над 35 държави това лято, пише също в нотата.


Президентът Румен Радев поздрави президента на САЩ Доналд Тръмп по случай

Президентът Румен Радев поздрави президента на САЩ Доналд Тръмп по случай ...

......... за американски инвестиции у нас и укрепване на връзките между българския и американския народ. В писмото си до Тръмп, Радев откроява и двустранното сътрудничество между България и САЩ за енергийна диверсификация, партньорството в сферата на отбраната и сигурността и справяне с предизвикателствата, които поражда безпрецедентната световна криза през последните месеци.


Тренирайте, гответе се така, че винаги да сте живи, здрави

Тренирайте, гответе се така, че винаги да сте живи, здрави ...

......... като ангажимент ще изпълня", увери министър-председателят . Борисов посочи, че имаме много скъпи други въоръжени сили, но тези са долу, където никой друг не може, така че пазете се живи и здрави. Публикувахте от Бойко Борисов в Събота, 4 юли 2020 г. Публикувахте от Бойко Борисов в Събота, 4 юли 2020 г.Премиерът Бойко Борисов и министърът на отбраната Красимир Каракачанов присъстват

Премиерът Бойко Борисов и министърът на отбраната Красимир Каракачанов присъстват ...

......... и представителното знаме на Съвместното командване на специалните операции, предаде "Дарик". Присъстват още началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов, командирът на командването на Специалните сили на САЩ в Европа и на специалните сили на съседни държави, командири на военни формирования, представители на местната и държавната власт.По публикацията работи: Петя Славова


БСП предлага мерки, насочени към хората „БСП е на страната

БСП предлага мерки, насочени към хората „БСП е на страната ...

......... възможност да отидат на почивка. „Една трета от българите живеят в мизерия и сега на външното оценяване след 7 клас българските ученици се затрудняват със задачи от 5 клас - това е резултатът реформата на ГЕРБ в образованието преди 4 години", посочи част от проблемите в България депутатът от левицата.


България не е в списъка с 59-те държави и територии,

България не е в списъка с 59-те държави и територии, ...

......... нива на разпространение на вируса. „Навременните и ефективни мерки срещу разпространението на вируса в България доведоха до само 2 281 активни случая", подчертават от посолството. Черноморското крайбрежие е на практика зона свободна от Ковид-19, която вече е привлякла хиляди туристи от над 35 държави това лято, пише също в нотата.


На 4 юли, събота, в 10.00 часа президентът Румен Радев

На 4 юли, събота, в 10.00 часа президентът Румен Радев ...

......... подготовка във „втория дом" на всички национални състезатели, олимпийски и световни медалисти, развявали гордо флага на България през последните 50 години. В 10.20 часа държавният глава, заедно с редица изтъкнати спортисти и граждани, подкрепящи инициативата „Спортувай с Президента", ще се отправи по легендарната пътека към връх Зъбчето в Рила планина.


Аудиозаписи, чатове, снимки - изнесените компромати в общественото пространство се

Аудиозаписи, чатове, снимки - изнесените компромати в общественото пространство се ...

......... с която реагира той и институцията му показват, че се чувства притиснат. В момента се обезценява позицията на президента, твърде на дребно започна да се заяжда за всяка подхвърлена атака", допълни той.Нито Корнелия Нинова, нито Мая Манолова, нито Румен Радев предлагат нещо смислено, според Стойчо Стойчев.По публикацията работи: Нели Христова


Пламен Младеновски е предложението на ГЕРБ за председател на Комисията

Пламен Младеновски е предложението на ГЕРБ за председател на Комисията ...

......... са направили и единствената номинация за единственото място за комисар във водния сектор – това на досегашния член Димитър Кочков. Кандидатите за председател на регулатора и бъдещите комисари ще бъдат изслушани в парламентарната енергийна комисия следващия вторник. Очаква се техните имена да бъдат гласувани от Народното събрание още следващата седмица.


Сертифицираха Тактическата група за специални операции (ТГрСО) за застъпване в

Сертифицираха Тактическата група за специални операции (ТГрСО) за застъпване в ...

......... летище "Чешнегирово". Те отиграли действия по неутрализиране на терористична група, спасяване на ранен военнослужещ и др. В деня за високопоставени гости присъстваха още контраадмирал Кирил Михайлов, командир на ВМС, бригаден генерал Борислав Сертов, директор на Служба "Военна полиция", бригаден генерал Димитър Иванов, командир на 24-а авиобаза - Крумово и др.


От днес нататък хората, които имат претенции за сметките за

От днес нататък хората, които имат претенции за сметките за ...

......... седмица и утре ще се включи в протеста им за пътя Кубрат-Русе, от АПИ са обявили, че започва ремонт за над 30 млн. лв. Манолова подчерта, че заслугата е на Инициативния комитет и на хората от Кубрат, които от десетилетия се борят срещу транспортната откъснатост и лошото състояние на пътя.


Въпросът с отваряне на граничните пунктове между България и Гърция

Въпросът с отваряне на граничните пунктове между България и Гърция ...

......... правила за влизане в Гърция се отнасят за всички граждани, независимо от тяхната националност. Целта е да се контролира ситуацията с коронавируса след отварянето на страната за чужди туристи. Посланик Хронопулос се ангажира да предаде поставените от българската страна въпроси в Атина и изрази надежда да бъде намерено бързо решение.


Максимална санкция ще бъде наложена на фирмата, допуснала качването на

Максимална санкция ще бъде наложена на фирмата, допуснала качването на ...

......... Междувременно и Върховната административна прокуратура поиска екоминистерството да извърши незабавна проверка в Национален парк „Рила“. Прокуратурата се е самосезирала по информации в медиите, че в района на Седемте рилски езера има тежки строителни машини, така и по твърдението, че строителните дейности се извършват при езерото „Бъбрека“.По публикацията работи: Павел Гълъбов


„Аз не водя война – аз правя заводи, пътища, суперкомпютри”.

„Аз не водя война – аз правя заводи, пътища, суперкомпютри”. ...

......... по-лошо”, каза той. Борисов съобщи още, че в петък сутрин е разговарял с членовете на Националния оперативен щаб. „Подсилваме болниците, така че да свикнем да живеем с коронавируса в най-тежките му измерения”, заяви премиерът. И допълни: „Като гледам километричните опашки към Гърция, явно сме в добро здравословно и финансово състояние”.


Премиерът на Индия Нарендра Моди направи изненадващо посещение, за да

Премиерът на Индия Нарендра Моди направи изненадващо посещение, за да ...

......... погрешен път и противоречи на фундаменталните желания на хората от двете страни", настоя говорителят на китайското външно ведомство. "Индия не трябва да прави стратегическа погрешна преценка по отношение на Китай", допълни той.  Индия и Китай се разбраха да прекратят пограничния военен конфликт "Налице е взаимен консенсус за оттегляне на войските"


“Поздравявам партийната организация за силата, енергията и резултатите на президентските,

“Поздравявам партийната организация за силата, енергията и резултатите на президентските, ...

......... партията- това сте вие. От вашето решение зависи как ще продължи напред БСП и България." Заедно с Корнелия Нинова в конференцията участваха зам.- председателят на НС Кристиан Вигенин и Николай Пенев - депутати от района, както и областният председател на БСП - Ямбол Митко Андонов и политическият организатор Пламен Червеняков.


"Поздравявам партийната организация за силата, енергията и резултатите на президентските, ...

......... партията- това сте вие. От вашето решение зависи как ще продължи напред БСП и България." Заедно с Корнелия Нинова в конференцията участваха зам.- председателят на НС Кристиан Вигенин и Николай Пенев - депутати от района, както и областният председател на БСП - Ямбол Митко Андонов и политическият организатор Пламен Червеняков.


Заради скандалните твърдения, които се появиха в журналистическото разследване на

Заради скандалните твърдения, които се появиха в журналистическото разследване на ...

......... не мога да си затворя очите за досегашното поведение на огромното мнозинство от Вас, която може да бъде определена единствено като "позор". Очевидно е, че не си давате сметка какво дълбоко отвращение изпитват мнозина българи от Вашата деятелност. С всички последици за тях, децата им и родината ни...", казва той.


"Аз просто се чудя, дали не трябва следващия път в

"Аз просто се чудя, дали не трябва следващия път в ...

......... да предложи всеки гражданин, който пише във Фейсбук, да се регистрира, защото трябвало да се бори държавата, видите ли, с фалшивите новини, тоест с критиките спрямо управлението – това вече достатъчно ни показва за какво ниво на дебат и за каква култура в европейския смисъл на думата в парламента  говорим.“


Премиерът Борисов е поканен да открие в Пазарджик нова логистична

Премиерът Борисов е поканен да открие в Пазарджик нова логистична ...

......... идват. Със спиране на извънредните мерки, още през юни, започнахме с първа копка във Враца, после суперкомпютъра, продължаваме с Пловдив, със Стара Загора...това са 7 обекта само сега, припомни министърът на икономиката.  Считам, че когато работим, всички страни говорят добре за България, само ние вътре имаме подобни изказвания, подчерта той.


Вчера името на президента Румен Радев беше замесено в кореспонденция

Вчера името на президента Румен Радев беше замесено в кореспонденция ...

......... и отстояват правата на своя бизнес в България. Президентите какво правят - промотират линията на своя експортно ориентиран бизнес. Винаги когато мога и когато отсрещната страна позволява, вземам със себе си голяма бизнес делегация. Аз комуникирам по различни начини. Много хора искат среща с мен, искат подкрепа“, обясни държавният глава.


Жан Кастекс, високопоставен служител във френската администрация, който ръководи стратегията

Жан Кастекс, високопоставен служител във френската администрация, който ръководи стратегията ...

......... бе обявено само часове след като Едуар Филип, който беше министър-председател в продължение на три години, подаде оставка. През април на Кастекс беше възложена отговорността да координира разхлабването на ограниченията във Франция, наложени заради COVID-19. Той през цялата си кариера е бил държавен служител, като е работил в множество администрации.


"Засилваме готовността на болниците за лечение на българите с коронавирус. ...

......... може да се покрива входящият тест за коронавируса на пациентите при постъпване в болница, независимо с какво заболяване, а не да е за сметка на болния или на лечебните заведения. На разговора присъстваха също министърът на здравеопазването Кирил Ананиев, министърът на финансите Владислав Горанов и министърът на икономиката Емил Караниколов.


Екоминистърът Емил Димитров – Ревизоро се колебае дали да даде

Екоминистърът Емил Димитров – Ревизоро се колебае дали да даде ...

......... които предвиждат въвеждането на нов подход за управление на НАТУРА 2000 в България, а именно управлението на защитените зони на регионален принцип, министър каза, че иска да работи с академичната общност , с БАН и научните институти. "Аз съм гражданска квота, с политика не се занимавам“, отсече той.Автор: Камелия Цветанова


„Не водя война – аз правя заводи, пътища, суперкомпютри”. Това

„Не водя война – аз правя заводи, пътища, суперкомпютри”. Това ...

......... които се имат за мъже, са далеч от мъжете и си пазят съобщенията, за да ги показват после”, коментира още премиерът и добави, че подобни теми „само ни отдалечава от големите цели”. "Няма нищо лошо бизнесът да лобира за посланици в определени страни, където има инвестиционни намерения" , добави Борисов.


Това, което казвам е, че за разлика от данъците, таксите

Това, което казвам е, че за разлика от данъците, таксите ...

......... мъже в държавата, виждаме как институциите синхронизирано атакуват и превземат по абсолютно незаконосъобразен начин бизнеси, виждаме как се използват законни средства, за да бъде омаломощен и отхвърлен от обществото всеки, който се противи. Ей това работи против всеки от нас и не можем да сме безучастни. Адв. Грета Ганева, фейсбук


Нищо секретно няма в чата между президента Румен Радев и

Нищо секретно няма в чата между президента Румен Радев и ...

......... власт той отново да стане джамия, Радев отбеляза, че няма как да се месим в работата на съда в южната ни съседка, но „Света София“ трябва „да стане едно място за културна близост, за духовно единение и близост на културите, но да не се посяга на историята на тази църква“.


Пандемията от коронавирус удари най-тежко туризма, въпреки предприетите от държавата

Пандемията от коронавирус удари най-тежко туризма, въпреки предприетите от държавата ...

......... стартира и още една мярка в помощ на фирмите на стойност 160 милиона лева. Държавата отпуска и безвъзмездна помощ на стойност 143 милиона лева за микро и малки предприятия, като до момента над 553 проекта са одобрени по нея, основно на туроператори.Разработва се и гаранционен фонд, допълни Ангелкова.Автор: Камелия Цветанова


Усилваме болниците, трябва да свикнем да живеем с коронавируса в

Усилваме болниците, трябва да свикнем да живеем с коронавируса в ...

......... коментирайте – не искам утре да пише "Войната президент – премиер продължава", завика премиерът. "Не искат да гледат новите заводи", оплака се Борисов. Вместо да се нападаме непрекъснато, най-добре да гледаме за благосъстоянието на хората. Мярката "60 на 40" не може да продължава безкрайно, подчерта Борисов. Сподели с твоите приятели


Кризата вследствие от разпространението на Covid-19 нанесе тежък и безпрецедентен

Кризата вследствие от разпространението на Covid-19 нанесе тежък и безпрецедентен ...

......... сектора. Ангелкова отчете, че важна стъпка в подкрепа на сектора е възможността фирмите да предлагат ваучери за туристите, както и в срок от 12 месеца да възстановят сумите за провалена почивка. Мярката 60/40 за туризма вече е променена на 80/20. За сектора се дават средства и по редица оперативни програми.


Не съм адвокат на Божков, но Горанов и Комисията по

Не съм адвокат на Божков, но Горанов и Комисията по ...

......... компрометират сами първите ни мъже в държавата, виждаме как институциите синхронизирано атакуват и превземат по абсолютно незаконосъобразен начин бизнеси, виждаме как се използват законни средства, за да бъде омаломощен и отхвърлен от обществото всеки, който се противи. Ей това работи против всеки от нас и не можем да сме безучастни.


Премиерът на Франция Едуар Филип обяви, че подава оставка, няколко

Премиерът на Франция Едуар Филип обяви, че подава оставка, няколко ...

......... вдъхне нов живот на останалите две години от мандата си и да рестартира икономиката на страната, силно засегната от пандемията от новия коронавирус. Ремонтът на правителството идва след сериозната изборна загуба на центристката партия на Макрон в големите градове в страната. Филип е министър-председател на Франция от май 2017 година. 


Заради скандалните твърдения, които се появиха в журналистическото разследване на

Заради скандалните твърдения, които се появиха в журналистическото разследване на ...

......... не мога да си затворя очите за досегашното поведение на огромното мнозинство от Вас, която може да бъде определена единствено като "позор". Очевидно е, че не си давате сметка какво дълбоко отвращение изпитват мнозина българи от Вашата деятелност. С всички последици за тях, децата им и родината ни...", казва той.


Един от най-известните млади активисти в подкрепа на демокрацията в

Един от най-известните млади активисти в подкрепа на демокрацията в ...

......... беше най-младият законодател в региона. Тогава той заяви, че на бившата британска колония трябва да бъде разрешен референдум за нейното бъдеще. Той каза, че не иска Хонконг да се превърне в "просто още един китайски град". По-късно той беше дисквалифициран, след като бе установено, че неправилно е положил клетвата си.


Вместо природни ресурси, нашият бандитски авангард точи кохезионни пари от

Вместо природни ресурси, нашият бандитски авангард точи кохезионни пари от ...

......... не е лесна работа, пък и води до общо обедняване и политически проблеми. Т.е. системно сме имали късмет, че няма как да се получи у нас истинска тежка, бандитска автокрация. В такъв случай, обаче, защо в момента виждаме някакъв роден еквивалент точно на Путиновото "опраскване" на богаташите? Стоян Панчев, фейсбук


Червен бряг е това, което се случва в цялата страна

Червен бряг е това, което се случва в цялата страна ...

......... комисия, и казвам, че трябва да се приеме. Защо обаче аз трябва да се чувствам виновен, че някой не му харесва този закон. За Перник никой не каза - мерси, а веднага да видим и другите градове. Ами, закачете ми и селата, коментира Димитров относно проблема с водата в Радомир.


Депутатите приеха два доклада за работата на службите по сигурността

Депутатите приеха два доклада за работата на службите по сигурността ...

......... съдиите са постановили 5396 разрешения и 643 откази. Най много са СРС-ата за следене на организирани престъпни групи - 2617 бр. Разузнавателните средства за проследяване на наркотични вещества са 803 бр., а за акцизни стоки са 279. 213 са средствата ползвани за установяване на кражби, 178 за подкупи.Автор: Камелия Цветанова


Глaвният прoкурoр Ивaн Гeшeв (a и нeгoвитe пoкрoвитeли), кaтo чe

Глaвният прoкурoр Ивaн Гeшeв (a и нeгoвитe пoкрoвитeли), кaтo чe ...

......... би трябвaлo дa зaщити бългaрcкия бизнecмeн, мълчи. Глaвният прoкурoр Гeшeв зaяви, чe прoвaлът нa прoкурaтурaтa в тoвa дa убeди cъдa във винaтa нa Прoкoпиeв, Дянкoв и Трaйкoв билa caмo eднa мaлкa зaгубeнa биткa. Нo кaктo изглeждa, гoлямaтa му биткa e cрeщу oбкръжeниeтo нa бългaрcкия прeзидeнт и брaтятa Бoбoкoви. Aнтoн Гицoв


„Има няколко възлови пункта в политическата ситуация у нас. И

„Има няколко възлови пункта в политическата ситуация у нас. И ...

......... на обществена чувствителност“. В предаването „12+3“ проф. Петър-Емил Митев допълни: „Имам съмненията, че вероятно вътрешнопартийната война в БСП ще продължи. Ако се получи категоричен резултат при избора на нов лидер, партията може да се мобилизира за изборите догодина“.   A по повод завръщането на Цветанов в политиката, вижте ТОЗИ коментар.


По това, което беше изкарано от специализираната прокуратура виждаме няколко

По това, което беше изкарано от специализираната прокуратура виждаме няколко ...

......... държавният глава подписва. Няма все още президентски указ за назначаване на г-н Кираджиев от Нигерия. Ние не сме го предлагали, уточни Димитър Стоянов. И насочи вниманието към МВнР - как предложението е формирано там? Според него, секретарят по правните въпроси Пламен Узунов няма достъп до процедурата по назначаване на посланици.


Вoйнaта мeжду Вacил Бoжкoв и вacттa у нac прoдължaвa. Бизнecмeнът

Вoйнaта мeжду Вacил Бoжкoв и вacттa у нac прoдължaвa. Бизнecмeнът ...

......... cлужитeли и пaртньoри нa ЕURОFООTBАLL ocтaнaхa бeз рaбoтa и дoхoди. Oтгoвoрнocттa зa тoвa нocи ocнoвнo Влaдиcлaв Ивaнoв Гoрaнoв и прякo пoдчинeнитe му ДКХ и НAП. C рeшeниeтo cи cъдът пoкaзa, чe oтнeмaнeтo нa лицeнзa нa "Eврoфутбoл" e нaпълнo нeзaкoнocъoбрaзeн aкт и зa пoрeдeн път изoбличи мeтoдитe зa държaвeн грaбeж. #БъдeтeCмeли


Китай назначи хардлайнер, известен със смазването на протестите в континенталната

Китай назначи хардлайнер, известен със смазването на протестите в континенталната ...

......... Ерик Чан Куокки за генерален секретар на комисията. Комисията - също създадена от новия закон - ще наблюдава формулирането на политиката, свързана със закона за националната сигурност в Хонконг. Преди това Чан е бил директор на главния изпълнителен директор на Хонконг, преди това е бил ръководител на имиграцията на територията.


След масово тестване на членове на БСП за COVID-19, четирима

След масово тестване на членове на БСП за COVID-19, четирима ...

......... Николов допълни, че прави разлика между заразен и болен. Чух и обратната теза - човек, който няма симптоми, няма как да е заразен. Тезите са различни и се бият. В гимназията съм имал астматични пристъпи и напълно сериозно приемам заболяването, защото белите дробове са моето слабо място, каза още той.


Много е вероятно следващата стъпка на президентската институция да е

Много е вероятно следващата стъпка на президентската институция да е ...

......... идват за указ в президентството. Той посочи, че ежедневно получава десетки съобщения с молба за връзка с Радев, среща и съдействие. Много от тях получават учтив отказ, който е под формата на обещание, че ще се провери случая. И по 20 - 30 такива телефонни обаждания получавал Стоянов на ден.


Трябва да направим национално турне на отпадъците в страната. А

Трябва да направим национално турне на отпадъците в страната. А ...

......... че като пуснеш доминото много се радваш, че си го пуснал, то се завърта и накрая се оказва, че стената те е ударила. Не е хубаво да се работи под натиск", каза Емил Димитров. По думите му, ако целим да вземем парите от Европа, по-добре да ги пренасочим за коронавируса.


Да се публикува пълният чат, да се види всичко, включително

Да се публикува пълният чат, да се види всичко, включително ...

......... мнение, че Либия трябва да представи всички документи по случая, но след това нашият съд е постановил, че танкерът може да отпътува от България. За Закона за МВР, Стоянов подчерта, че се дублират функции, бюджет. Никой от двете структури няма да знае кой ще иска да бъде охраняван от кого.


Изказвам съмнение как се прави статистиката за коронавирус от РЗИ.

Изказвам съмнение как се прави статистиката за коронавирус от РЗИ. ...

......... 8:7. С такова мнозинство може да не бъде приет проектът за разширение на метрото на главния архитект Здравко Здравков. Още сигнали: "Сигнал: Поставили ли са лекари диагноза коронавирус на алергия и без проведен тест?" "Сигнал за нов лъжлив тест за коронавирус – този път на дете от столична детска градина"


Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства (СРС) ще

Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства (СРС) ще ...

......... на прилаганите средства, а при 36 от тях е извършена проверка. В рамките на пленарното заседание ще бъде представен и Доклад за дейността на Комисията за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специалните разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения през 2019 година.


Бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън насочи критиките към американския

Бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън насочи критиките към американския ...

......... който ще води с пример, ще поеме отговорност, ще каже неподправената истина, ще изслуша експертите и следва науката ", посочи бившият вицепрезидент. Коментарите на Байдън следват обещанията, че няма да уволни директора на Националния институт по алергия и инфекциозни заболявания доктор Антъни Фачи, ако бъде избран за президент през ноември.


Бившият служител в Нижни Новгород Андрей Силяков е продал четири

Бившият служител в Нижни Новгород Андрей Силяков е продал четири ...

......... надхвърлили 1 милиард рубли. Разследването на случая продължи до 2011 г., но в навечерието на обявяването на присъдата мъжът изчезна и се скри от разследването в чужбина още девет години. През 2020 г. се завръща в Русия, където е задържан от служители на реда. В момента той е в затвора.


Процесът на възстановяване след санитарната криза във Франция ще бъде

Процесът на възстановяване след санитарната криза във Франция ще бъде ...

......... при избора за кмет на Льо Хавър миналия уикенд. "Ние сме заедно от три години. Той върши изключителна работа заедно с променящото се правителство, провежда важни исторически реформи, често в трудни условия. <...> Установихме доверителни отношения, които от определена гледна точка са уникални за Пета република", - - каза Макрон.


Президентът на САЩ Доналд Тръмп показа умения с бейзболна бухалка, направена

Президентът на САЩ Доналд Тръмп показа умения с бейзболна бухалка, направена ...

......... Texas Timber Bat Company. Проявата на Тръмп беше част от участието му в "Витрината на Духа на Америка". То се провежда в Белия дом. Събитието "Витрината на Духа на Америка" показва американски продукти. То се организира от Белия дом в чест на 04 юли - Денят на независимостта на САЩ.


Ремонтът на двата наказателни кодекса поставя въпроси за взаимодействието между

Ремонтът на двата наказателни кодекса поставя въпроси за взаимодействието между ...

......... кодекс е от 1968 година и за неговата направа са работели опитни ерудити. Според Станков у нас липсва просветителска дейност. "Не може да се очаква добро поведение от граждани, на които законите не са им обяснени, а това е неглижирано от държавата в продължение на години", каза още Станков.  


Германският канцлер Ангела Меркел обяви, че Европа е изправена пред

Германският канцлер Ангела Меркел обяви, че Европа е изправена пред ...

......... новия коронавирус, която предизвика хаос в икономиката, все още не е изчезнала, съобщава "Ройтерс". "Ние виждаме всеки ден, че вирусът не е изчезнал", отбеляза тя по време на съвместна пресконференция с председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, като добави, че пандемията тествала способността на Европа да бъде единна.


„От 169 организации във варненската организация на БСП – най-много

„От 169 организации във варненската организация на БСП – най-много ...

......... Не е нормално общинският съвет да не се събира шест месеца. Още повече, че Варна ще бъде един от най-засегнатите градове от кризата”, заключи той и подчерта, че сезонът за града е тежък. По думите му 7,9 милиарда са приходите на града – 4,3 пряко са туризъм, строителство, ресторанъорство, хотелиерство.


Държавният глава Румен Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия

Държавният глава Румен Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия ...

......... би се радвал да се види и запознае с теб! Ето защо е необходимо и сериозно назначаване на посланик в Нигерия с акредитация в Либерия! Успех на предстоящия голям форум в Ню Йорк и огромни благодарности за подкрепата! Пратил съм координатите, ако има нужда от нещо съм на линия 24/7!“. 


Държавният глава Румен Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия

Държавният глава Румен Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия ...

......... страна ДАНС също анализира много детайлно чатовете между Пламен Узунов и Пламен Бобоков, които могат да доведат до обвинение в престъпно сдружения за търговия с влияние. Бизнесменът Пламен Бобоков остана на свобода под гаранция от 1 млн. лева. Решението бе взето от Апелативният специализиран наказателен съд. По публикацията работи: Павел Гълъбов