Политика - Новини


Вицепремиерът на Молдова Андрей Спину в събота обяви енергийна сделка

Вицепремиерът на Молдова Андрей Спину в събота обяви енергийна сделка ...

... си капацитет Към този момент резервираният капацитет за Молдова също се предвижда да подсигурява необходими количества за вътрешното потребление на страната по време на зимния период.
Въоръжените сили на Беларус и Русия се обучават да отблъскват

Въоръжените сили на Беларус и Русия се обучават да отблъскват ...

... е вероятно Беларус да влезе в агресията срещу Украйна Кремъл се опитва да интегрира окупираните територии Съгласно споразумението разположени в централната и източната част на Беларус.
Лидерът на Продължаваме промяната Кирил Петков обвини Бойко Борисов че

Лидерът на Продължаваме промяната Кирил Петков обвини Бойко Борисов че ...

... политика сведена до евтина шоу програма, платени сутрешни анализатори... и всичко това в пореден опит отново да изкривят общественото мнение", коментира още съпредседателят на ПП.


С промените в Изборния кодекс които Народното събрание прие окончателно

С промените в Изборния кодекс които Народното събрание прие окончателно ...

... редица аргументи в рамките на партийните органи, поясни той. Целта пред обединението “Демократична България” остава съставяне на правителство с втория мандат на “Продължаваме промяната”.  
Лидерът на Български възход Стефан Янев обяви във Фейсбук че

Лидерът на Български възход Стефан Янев обяви във Фейсбук че ...

... назначения на Кралство Нидерландия, като реципрочна мярка на политиката на сегрегация, методически прилагана към Родината и сънародниците ни.Дела, не думи!”, написа Стефан Янев във Фейсбук.Българското правителство да бойкотира тотално Нидерландия Такова проекторешение ще внесе

Българското правителство да бойкотира тотално Нидерландия Такова проекторешение ще внесе ...

... на Кралство Нидерландия, като реципрочна мярка на политиката на сегрегация, методически прилагана към Родината и сънародниците ни.“ Дела, а не думи, завършва поста си Янев.

Новият собственик на Туитър Илон Мъск публикува на страницата си

Новият собственик на Туитър Илон Мъск публикува на страницата си ...

... предназначен само за изключителни случаи, например по отношение на детската порнография.Все пак автентичността на информацията, предоставена от Тайби, все още не може да бъде потвърдена.


Лидерът на Български възход Стефан Янев излезе с предложение за

Лидерът на Български възход Стефан Янев излезе с предложение за ...

... провокира българските политици да обявят решението за несправедливо, дискриминационно и проява на двоен стандарт спрямо страни, изпълнили всички критерии на ЕС за членството в Шенген.  


Парламентарната група на коалиция Български възход на първото заседание на

Парламентарната група на коалиция Български възход на първото заседание на ...

... като реципрочна мярка на политиката на сегрегация, методически прилагана към Родината и сънародниците ни.Дела, не думиПост на лидера на „Български възход” Стефан Янев във фейсбукЕвропейските либерали безапелационно гласуваха за едновременното приемане на България Румъния

Европейските либерали безапелационно гласуваха за едновременното приемане на България Румъния ...

... ЕП, либералите дебатираха и приеха още резолюции за войната в Украйна, енергийната криза и високата инфлация, както и ескалацията в Иран и протестите в Китай.Европейските либерали безапелационно гласуваха за едновременното приемане на България Румъния

Европейските либерали безапелационно гласуваха за едновременното приемане на България Румъния ...

... приеха още резолюции за войната в Украйна, енергийната криза и високата инфлация, както и ескалацията в Иран и протестите в Китай, се посочва в съобщението.Европейските либерали безапелационно гласуваха за едновременното приемане на България Румъния

Европейските либерали безапелационно гласуваха за едновременното приемане на България Румъния ...

... ЕП, либералите дебатираха и приеха още резолюции за войната в Украйна, енергийната криза и високата инфлация, както и ескалацията в Иран и протестите в Китай.