Официално кандидатът на Демократическа партия за президент Джо Байдън печели

Официално кандидатът на Демократическа партия за президент Джо Байдън печели ...

......... Преди месеци подкрепи Джо Байдън за президент на САЩ. "Съпругът ми Джон живя с принципа: страната на първо място. Ние сме републиканци, да, но преди всичко американци. Има само един кандидат в тази надпревара, който застава зад нашите ценности като нация, и това е Джо Байдън." - обясни решението си тя.


С коментар по повод мълчанието на институциите след излезе съпредседателят ...

......... както си поискат” - заяви Иванов и обясни, че за Борисов и хората му българската държавност и българският закон са “врата у поле”. “Аз и Демократична България съществуваме политически, за да затворим тази врата и да я направим със здрав зид, който да бъде българската национална сигурност и българската законност”.


Борисов продава пълни лъжи, а институциите не реагират. Това заяви

Борисов продава пълни лъжи, а институциите не реагират. Това заяви ...

......... и службите гледат настрани и мълчат като риби във вода. Христо Иванов ще настоява прокуратурата да провери . "Ако бъда избран за народен представител в следващото Народно събрание, ще инициирам анкетна комисия, която да изясни провала на българската прокуратура и НСО, както и провала на българските институции", каза още Иванов.


Вицепрезидентът Илияна Йотова изказа своите резерви и въпроси във връзка

Вицепрезидентът Илияна Йотова изказа своите резерви и въпроси във връзка ...

......... ваксинацията. ✔ Гърция, към 30 ноември: Ясно изготвен ваксинационен план. Готови са и първите хладилници за съхранение на ваксини. Открийте разликите! Дали ще тичаме отново след събитията? Дали и този "план" ще е също толкова ясен, прозрачен и достъпен за обществото като "плана" за управление на кризата?!", пита Илияна Йотова.


4 партии са сигурни за следващия парламент, а още 2

4 партии са сигурни за следващия парламент, а още 2 ...

......... Мая Манолова среща подкрепата на 1,5% от анкетираните, а проектът на Цветан Цветанов "Републиканци за България" - 0,8%. За "Воля" са обявили, че ще гласуват 0,7% от анкетираните. Прави впечатление и високият процент на заявилите, че няма да гласуват – 30,9%, а 9,1% от анкетираните се колебаят.  По публикацията работи:


"Основната субстанция необходима на човек, за да живее е кислорода. ...

......... отчетем, че по-голямата морална тежест от установения напълно фалшив демократичен ред е човешкото ни правото на живот. Николай Марков: Спомням си какво каза здравният министър преди броени седмици "Пореден умопомрачителен ден, в който набедения за министър на здравеопазването пореден лекар, говори цял час по телевизията без да каж... Отнетото." Още:В Софийски градски съд тръгна делото по инициираната от Софийска

В Софийски градски съд тръгна делото по инициираната от Софийска ...

......... обратното. И за да докажем, че те са присъствали и че прокуратурата неоснователно иска заличаването, именно затова ние сме ги поискали от съда да ги разпита”, заяви той. . А след като свърши днешното заседание пред залата имаше привърженици на партията, четеше се и надпис: Справедлив процес за „Възраждане“. Още:


За незабавна смяна на ръководството на Булгартрансгаз настояват от .

За незабавна смяна на ръководството на Булгартрансгаз настояват от . ...

......... обаче, срещу какво, обърна внимание Ганчева. "Един газопровод няма завършен в срок, един голям проект няма реализиран в срок, два взрива, за които не отговарят 6 месеца, а накрая отговарят нагло. Абсолютно не спазват изискванията нито на закона, нито на българския съд“, обобщи Ганчева дейността на Булгартрансгаз.  Автор: Ива Иванова


ВМРО внесе в Народното събрание законопроект за трюфелите. Целта му

ВМРО внесе в Народното събрание законопроект за трюфелите. Целта му ...

......... вече отдадените такива. Воеводите изтъкват, че някои от служителите на Изпълнителната агенция по горите толерират този начин на окрупняване и се създават условия за монопол в тази дейност. Според ВМРО толерирането на практиката за отдаване под наем на горски територии с неясен предмет на договора създава условия за корупционни практики.


С отговорите в БМБ за пореден път призна участието си

С отговорите в БМБ за пореден път призна участието си ...

......... Третата национална катастрофа, а ние.“ Пълното интервю на Борисов. Икономист: В интервюто си пред западния печат Борисов отвори нова логическа дупка След поредния зов за индулгенция за снимките пред западния печат, ББ отвори нова логическа дупка за попълване пред следващия репортер, ... Въпросите по него на журналистката Полина Паунова .


Слави Трифонов обяви, че партията му

Слави Трифонов обяви, че партията му "Има такъв народ" няма ...

......... реална необходимост", обявиха тогава от "Отровното трио". Преди около седмица пък Арман Бабикян заяви, че са склонни с удоволствие да работят с "Демократична България", с "Изправи се.БГ", с партията на Слави Трифонов". От "Има такъв народ" обаче са категорични, че политическото бъдеще на партията не е обвързано с предизборни коалиции."Вярвам, че за всеки относително интелигентен човек едно от най-мъчителните ...

......... на интелигентността и знанието с 200. В "Дневник" прочетох цитати от . Това не е интервю на премиер, това е интервю на примат. Мутренско говорене, просташко говорене, говорене на един абсолютно пропаднал човек. Който дори вече не полага усилия да прикриви простащината си. Нито пред нас, нито пред останалия свят."


"За втори път да се затваря държавата и да се ...

......... МОД за 2019 г., държавата щеше да обложи с данъци още 9 млрд. лева. Ако премахнем МОД, в здравната система ще постъпят допълнително 725 млн. лева", посочи д-р Стоименов. "Това е близо 3 пъти повече от допълнителните 237 милиона, предоставени от правителството за увеличение на заплатите през 2021“, изтъкна  той.


Партията на телевизионният водещ Слави Трифонов "Има такъв народ" ще ...

......... на субектите, които искат демокрация и нормална държава. То би гарантирало националния интерес за демонтирането на Бойко Борисов и неговия модел от властта. Борисов бе възможен във властта именно заради липсата на обединение", допълни Манолова. Тя също обаче подчерта, че "Изправи се.БГ" ще се яви под името си на изборите.


Над 12% отричат съществуването на вируса В края на ноември

Над 12% отричат съществуването на вируса В края на ноември ...

......... 600 000 избиратели. Партията на Слави Трифонов „Има такъв народ" задържа нивата си на одобрение без промяна, същото се отнася и за Демократична България, които остават в рамките на твърдия си електорат от десни избиратели от големи градове. 30,9% заявяват, че няма да гласуват, а 9,1% от анкетираните се колебаят.


Мохсен Фахризадех, иранският ядрен учен, за чието убийство Ислямската република

Мохсен Фахризадех, иранският ядрен учен, за чието убийство Ислямската република ...

......... бъде издигнат до същия ранг като мъченика Солеймани в областта на науката и технологиите", имайки предвид висшия генерал Касем Солеймани, който беше убит при удар на САЩ с дрон през януари в Ирак. "Работата му беше важна за него", каза вдовицата на Фахризадех по държавната телевизия няколко часа след покушението.Шедьовър в дисциплината „политическа арогантност“, стил свободен гьонсуратлък“ - така

Шедьовър в дисциплината „политическа арогантност“, стил свободен гьонсуратлък“ - така ...

......... Петков.  Според лидера на АБВ в България сме свидетели на много тежка форма на политическа патология. "Има една групичка партии, които се правят на протестиращи и на опозиционни, които много скромно, много свенливо, почти услужливо не коментират темата с кюлчетата, не коментират темата с милиона евра в шкафчето", отбеляза той. 


Като геноцид определи повторното затваряне на държавата заместник-председателят на ПП

Като геноцид определи повторното затваряне на държавата заместник-председателят на ПП ...

......... официално заплата в размер на 681 000 лв. не е ясно, обаче, срещу какво. Един газопровод няма завършен в срок. Един голям проект няма реализиран в срок. Два взрива, за които не отговарят 6 месеца, а накрая отговарят нагло. Абсолютно не спазват изискванията нито на закона, нито на Българския съд“


Премиерът Бойко Борисов свика работно съвещание за мерките в подкрепа

Премиерът Бойко Борисов свика работно съвещание за мерките в подкрепа ...

......... Христо Терзийски пък обяви, че от 13 март до 29 ноември са образувани 3180 досъдебни производства във връзка с осъществяването на контрола за изпълнението на заповедите на здравния министър. Марияна Николова безкомпромисна към къщите за гости, заобикалящи мерките за 8 декември Обектите нарушители ще бъдат затваряни до края на сезона


"Лoгичнo e в крaя нa мaрт 2021 г. дa ce

"Лoгичнo e в крaя нa мaрт 2021 г. дa ce ...

......... Цaнeвa. "ЦИК e зaпoчнaлa пoдгoтoвкa oт двa мeceцa, oбявихмe дoкумeнтaциятa зa дocтaвкa нa 9 600 мaшини зa мaшиннo глacувaнe. Пo-мaлкo oт чeтири мeceцa ocтaвaт дo мaрт, кoгaтo нaрeд cъc cмянaтa нa ceзoнитe би cлeдвaлo дa ce прoвeдaт рeдoвнитe пaрлaмeнтaрни избoри. Врeмeтo нaпрeдвa, a мнoгo въпрocи cтoят нeрeшeни", кoмeнтирa oщe тя.


Председателят на сръбския парламент направи оценката, че премиерът на Република

Председателят на сръбския парламент направи оценката, че премиерът на Република ...

......... Ако толкова са искали да се прегърнат, нямаше да чакат 2020", е цитиран да казва Дачич. Той добави и че не би искал някой да си помисли, че съжалява за Югославия, която, както казва, обича, но посочи, че денят, в който е създадена, е бил нещастен ден за сръбския народ.


Удължават срока за подаване на оферти по обществената поръчка на

Удължават срока за подаване на оферти по обществената поръчка на ...

......... в публикувана документация обаче се дава още една седмица за подаване на документи от желаещите. През септември тази година от ЦИК заявиха, че са нужни около 10 000 машини за нормално гласуване. През ноември Комисията обяви, че ще бъдат закупени 9600 машини. Стойността на поръчката е изчислена на 36 млн. лева без ДДС.


През изминалата седмица над 12 000 души са излекувани от

През изминалата седмица над 12 000 души са излекувани от ...

......... в последствие да се постигнат нива, които да позволят мерките да бъдат смекчени“, добави Николова. Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски докладва, че от 13 март т. г. до вчерашна дата във връзка с осъществяването на контрола за изпълнението на заповедите на министъра на здравеопазването, образуваните досъдебни производства са 3180.


През изминалата седмица над 12 000 души са излекувани от

През изминалата седмица над 12 000 души са излекувани от ...

......... в последствие да се постигнат нива, които да позволят мерките да бъдат смекчени“, добави Николова. Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски докладва, че от 13 март т. г. до вчерашна дата във връзка с осъществяването на контрола за изпълнението на заповедите на министъра на здравеопазването, образуваните досъдебни производства са 3180.


Пo cлучaя “Мaтa Хaри” имaм някoлкo въпрoca''. Тoвa пишe във

Пo cлучaя “Мaтa Хaри” имaм някoлкo въпрoca''. Тoвa пишe във ...

......... (нe питaм дaли, зaщoтo oчeвиднo зa втoри път Бoриcoв публичнo кaзвa, чe знae кoя e). - Кaквo в прoизтeклo oт тoя рaзпит? - Кaквo щe пocлeдвa зa Мaтa Хaри Бългaрcкa? Вcичкo тoвa e вaжнo пoрaди двe причини: дa ce гaрaнтирa cигурнocттa и нa бългaрcкия прeмиeр, и нa гocпoжa Мaтa Хaри."


Слави Трифонов публикува кратък пост, в който отговори на спекулациите какво

Слави Трифонов публикува кратък пост, в който отговори на спекулациите какво ...

......... маса от българските избиратели. Макар да се изявяваше активно на протеста, а и в медийното пространство като цяло, тв водещият е сериозен критик на правителството. Той не спира да отправя обвинения към премиера Бойко Борисов за начина му на управление. Отдавна Трифонов и хората му искат промяна на политическата система. 


"В последните дни виждам, че името на партия „“ и ...

......... „Има такъв народ“ ще се яви сама на изборите". Това написа във Facebook профила си. Още по темата: Слави Трифонов: Спомняте ли си какво направи Бойко миналото лято? "Спомняте ли си какво направи миналото лято той? Спомняте ли си с какъв плам министър-председателят представи идеята си за свикване на ...


Лoгичнo e в крaя нa мaрт 2021 г. дa ce

Лoгичнo e в крaя нa мaрт 2021 г. дa ce ...

......... зaпoчнaлa пoдгoтoвкa oт двa мeceцa, oбявена е дoкумeнтaциятa зa дocтaвкa нa 9 600 мaшини зa мaшиннo глacувaнe. Пo-мaлкo oт чeтири мeceцa ocтaвaт дo мaрт, кoгaтo нaрeд cъc cмянaтa нa ceзoнитe би cлeдвaлo дa ce прoвeдaт рeдoвнитe пaрлaмeнтaрни избoри. Врeмeтo нaпрeдвa, a мнoгo въпрocи cтoят нeрeшeни", посочи още говорителят на ЦИК. 


На прага сме на началото на зимния сезон, който ще

На прага сме на началото на зимния сезон, който ще ...

......... сродни права. Според тях в момента има неравноспоставеност между представителите на сектора и апелират за диалог, с посредничеството на Министерството на туризма, за решаване на този проблем. Тема на разговорът бе и създаването на туристически информационен център в Националния дворец на културата, като бе представен напредъка по реализацията на идеята.


СОС пропусна възможността да изработи конкретна и работеща Политика за ...

......... на дългосрочните и краткосрочни цели, поставени на публичните предприятия по отделните дейности. „Например в сферата на здравеопазването – липсва акцент върху профилактиката, върху детското и училищно здравеопазване, привличането и задържането на медицинските кадри. Поради подценяване важността на въпроса, пропуснахме възможността да разработим един конкретен, работещ документ”, категорична е Милка Христова.


Кубинският президент Мигел Диас-Канел обяви, че неотдавнашен протест в Хавана

Кубинският президент Мигел Диас-Канел обяви, че неотдавнашен протест в Хавана ...

......... като осъди "груба и провокативна намеса" в движението "Сан Исидро". В петък около 200 художници се събраха с часове пред Министерството на културата, за да настояват за повече свобода на изразяване, рядка по рода си демонстрация в Куба. Делегация, представляваща протестиращите, в крайна сметка се срещна със заместник-министър Фернандо Рохас.


Националният план за възстановяване и устойчивост трябва да бъде заявка

Националният план за възстановяване и устойчивост трябва да бъде заявка ...

......... без ясна оценка за тяхната добавена стойност за нашето общество и икономика. ЕС ни предоставя уникална възможност за преструктуриране на икономиката на България. Целта е висока добавена стойност от производства с ниски емисии. Липсва стратегически и дългосрочен план, как да се използва човешкия и интелектуалния капитал на България.    


Националният план за възстановяване и устойчивост трябва да бъде заявка

Националният план за възстановяване и устойчивост трябва да бъде заявка ...

......... големи проекти без ясна оценка за тяхната добавена стойност за нашето общество и икономика. ЕС ни предоставя уникална възможност за преструктуриране на икономиката на България. Целта е висока добавена стойност от производства с ниски емисии. Липсва стратегически и дългосрочен план, как да се използва човешкия и интелектуалния капитал на България.


трябва да бъде заявка за социален и икономически растеж, измерен

трябва да бъде заявка за социален и икономически растеж, измерен ...

......... ясна оценка за тяхната добавена стойност за нашето общество и икономика. ЕС ни предоставя уникална възможност за преструктуриране на икономиката на България. Целта е висока добавена стойност от производства с ниски емисии. Липсва стратегически и дългосрочен план, как да се използва човешкия и интелектуалния капитал на България, завършва тя. Още:


Снегът падна. Помощта за бизнеса и хората пропадна напълно. Икономическото

Снегът падна. Помощта за бизнеса и хората пропадна напълно. Икономическото ...

......... за съживяване на икономиката и достойното заплащане на работещите хора. 24 лв. на ден за работник само във фирми с дейност, спряна със заповед От обявената нова помощ от 24 лева на ден ще могат да се възползват само фирми и обекти, чиято дейност е временно ограничена със запове... Още:


На ход е Европейската комисия, която трябва да предложи законодателство,

На ход е Европейската комисия, която трябва да предложи законодателство, ...

......... коментира Елена Йончева. Според нея най-важното е, че ситуацията в България вече се обсъжда на всички заседания на комисии в Европейския парламент – за състоянието на медиите, за корупцията, за липсата на разделение на властите. За контакт с Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в ЕП:    


„Един мъдър човек ми каза, че нещо като започне като ...

......... конституция, в същия ден аз ще обнародвам моя. Ама трябва да имам база за сравнение, не после те ми откраднат моя проект, защото аз съм инвестирал пари, адвокатите са инвестирали доста познания – те са истински специалисти, не такива празни говорители. Нашата конституция е писана от адвокати“, съобщи Веселин Марешки.


След поредния зов за индулгенция за снимките пред западния печат,

След поредния зов за индулгенция за снимките пред западния печат, ...

......... върже тези сюжети в Един", завършва той. Пълното интервю на Борисов . Симов: Интервюто на Борисов пред ФАЦ е патология "Интервюто на Борисов пред ФАЦ е патология. То е такъв миш-маш от дивотии, лъжи, заблуди и конспирации, че всеки автор в групата "Измам... Въпросите по него на журналистката Полина Паунова.


Премиерът на Австралия Скот Морисън гневно заклейми

Премиерът на Австралия Скот Морисън гневно заклейми "отвратителна", "скандална" и ...

......... цивилни и затворници в Афганистан. Правителствените следователи препоръчаха 19 лица да бъдат насочени към австралийската федерална полиция, да бъде изплатено обезщетение на семействата на жертвите и военните да извършат множество реформи. Миналата седмица австралийската армия предприе уволнение на 13 войници за ролята им в предполагаемите зверства и се очаква преследване.


По случая “Мата Хари” имам няколко въпроса, , относно интервю

По случая “Мата Хари” имам няколко въпроса, , относно интервю ...

......... (не питам дали, защото очевидно за втори път Борисов публично казва, че знае коя е). - Какво в произтекло от тоя разпит? - Какво ще последва за Мата Хари Българска? Всичко това е важно поради две причини: да се гарантира сигурността и на българския премиер и на госпожа Мата Хари."


По случая “Мата Хари” имам няколко въпроса, , относно интервю

По случая “Мата Хари” имам няколко въпроса, , относно интервю ...

......... (не питам дали, защото очевидно за втори път Борисов публично казва, че знае коя е). - Какво в произтекло от тоя разпит? - Какво ще последва за Мата Хари Българска? Всичко това е важно поради две причини: да се гарантира сигурността и на българския премиер и на госпожа Мата Хари."


Бойко Борисов - жертва на любовта. "Шерше ла фам". Западна

Бойко Борисов - жертва на любовта. "Шерше ла фам". Западна ...

......... премиерската спалня? Ако всичко това е свършено, има две възможности - красивата дама да е оневинена или да е обвинена. Кое от двете? Така че Борисов да подкарва джипа си направо към спецпрокуратурата. Там има да им разказва с дни за приключенията си с Шехерезада и с Мата Хари. "Дневник"


Членът на Отровното трио - Арман Бабикян, пусна прелюбопитен пост

Членът на Отровното трио - Арман Бабикян, пусна прелюбопитен пост ...

......... Моля те не ги носи на други хора. Пази Снежанките, че те имат " човешки нужди". Пази златото и парите ,ако си ги понесъл нанякъде- гориш! Донеси само една шапка със звънче и я размени за Каскет. Ако не го направиш обещавам, че няма да слушам и през новата година!"


Няма да бъдат необходими КПП-та като евентуална ограничителна мярка, ако

Няма да бъдат необходими КПП-та като евентуална ограничителна мярка, ако ...

......... се даде. „От 2017 г. досега полицейската заплата се е увеличила с 67%. Всяка година се вдигат с 10%, а сега с 15%, което не е малко. След Нова година един начинаещ полицай ще получава 1112 лв. основна заплата, плюс извънреден труд, пари за храна и други добавки“, обясни той.


Христо Иванов излъчваше на живо във Facebook пред вила на

Христо Иванов излъчваше на живо във Facebook пред вила на ...

......... Герб принадлежи към дясноцентристката група в Европейския парламент. Той не използва нелибералната реторика, излъчвана от Будапеща и Варшава. Но сега, каза г-н Иванов, България започва да се разглежда като "част от по-голям модел на корупция и популизъм, който си проправя път твърде добре през вените на европейското вземане на решения".


Аз не съм юрист, обаче имам явно малко повече ум

Аз не съм юрист, обаче имам явно малко повече ум ...

......... какво ще реши той." Между 28 март и 23 май - това е по Конституция възможността да се проведат редовните избори през 2021г., обясни той и подчерта, че те не трябва да се отлагат. И... все още той не е прочел проекта за на ГЕРБ, на който е съвносител. Защо?


Бойко Борисов е лъжец и манипулатор, той лъже, че не

Бойко Борисов е лъжец и манипулатор, той лъже, че не ...

......... го познавам или не съм си писал с него. "Въпросът който увисва в пространството и никой не желае да зададе е: Тогава от чий телефон, след като не е от моя, са взети въпросните щедро разпространявани чатове? Дали пък не е от телефона на Президента?“, написа той по онова време.


Аз не съм юрист, обаче имам явно малко повече ум

Аз не съм юрист, обаче имам явно малко повече ум ...

......... какво ще реши той." Между 28 март и 23 май - това е по Конституция възможността да се проведат редовните избори през 2021г., обясни той и подчерта, че те не трябва да се отлагат. И... все още той не е прочел проекта за на ГЕРБ, на който е съвносител. Защо?


"Явно е кьорфишек, и то от 2009г. насам, защото от ...

......... Марешки. "Кой колко време има в парламента, решава българксият народ. Март, април или май ще видим какво ще реши той." Между 28 март и 23 май - това е по Конституция възможността да се проведат редовните избори през 2021г., обясни той и подчерта, че те не трябва да се отлагат.


Повторното преброяване на гласовете от президентските избори в американския щат

Повторното преброяване на гласовете от президентските избори в американския щат ...

......... Дейн. Преди това щабът на президента преведе 3 млн. долара на властите на Уисконсин за повторното преброяване в двата окръга. Крайните резултатите показаха, че Байдън е получил 20 600 гласа повече от Тръмп. Байдън победи в ключовия щат Уисконсин Байдън е новият президент, ако запази преднината в Невада и Мичиган


Единственият човек, който е искал да придобие бизнеса ни, се ...

......... Той е видял, че Борисов е тръгнал нещо да прави срещу нас и е решил в последния момент да се възползва. Аз не мога да вляза в главата на този човек (бел. р. Бойко Борисов). Както казах –там е патология, там трябва да се намесят хора, специалисти, експерти“, каза ощеПламен Бобоков.


Митрополит Сердикийски Христофор със светско име Христо Петров Събев е

Митрополит Сердикийски Христофор със светско име Христо Петров Събев е ...

......... Въртят се в кръг, докато си отиде поколението, което е било в робство. Така че и при нас - трябва да минат поне още 10 години, за да дойдат нови хора. България ще започне да се оправя. Тя е на най-долната палуба на световния кораб и ще се качи нагоре.


"Моделът на управление на правителството минава през идеята за оцеляване". ...

......... се затварят кафенетата и заведенията. Можеше да работят и хората да да се хранят там, но при спазване на мерките". Той определи помощта от държавата за губещите заради мерките бизнеси като пропагандна: "Държавата в момента не помага, важното е да не пречи. Има форма на самоорганизация, която е въпреки държавата".


Като „патология“ определи в свой пост във Фейсбук народният представител

Като „патология“ определи в свой пост във Фейсбук народният представител ...

......... по повода: “То е такъв миш-маш от дивотии, лъжи, заблуди и конспирации, че всеки автор в групата "Измамата Ковид-19" би получил инсулт от завист. Аз лично разбрах следното - Борисов вече не поглеждал жени, защото го преследвали руски шпиони, децата им и Румен Радев. Шекспирова трагедия!“. ЕТО КАКВО НАПИСА СИМОВ:


В тежки моменти има два вида политици – тези, които

В тежки моменти има два вида политици – тези, които ...

......... предложат. Ние го виждаме по един начин. Хайде да излезем и да го дебатираме публично. Каня ги на диалог в полза на хората. Докато политиците разделяха нацията на враждуващи лагери, българската нация стана най-бързо топящата се. Докъде трябва да стигнем, за да разберем, че така не може повече", добави той.


В тежки моменти има два вида политици – тези, които

В тежки моменти има два вида политици – тези, които ...

......... било трамплин за влизане в политиката. Този човек си свърши работата перфектно", каза Каракачанов.  Министърът на отбраната не пожела да отговори дали някой се е изплашил от възможността ген. Мутафчийски да влезе в политиката. "Това е ролята на българския военен. Неговата роля е да служи и да пази обществото", заключи той. 


„В ЕС ще влезем като македонци, които говорят на македонски ...

......... като знаем, че македонското бъдеще е европейско. В името на това продължаваме да търсим решения“, пише още Заев. За членството на Северна Македония в ЕС българският премиер Бойко Борисов , че "единствената държава, която би искала началото на присъединителните преговори със съседната ни република дори повече от Германия, е България".


Работещата икономика е гаранция, че страната ни ще излезе по-бързо

Работещата икономика е гаранция, че страната ни ще излезе по-бързо ...

......... това ще можем да отпуснем“, подчерта премиерът. "Нито има КПП-та, можеш да излезеш, да се разходиш, парк, планина, на риба, ако щеш. В същото време от другата страна на везната ми стоят докторите, казват - натискът е огромен. Дай за две-три седмици да го намалим", заяви още Борисов.По публикацията работи:


“Нещо ново, нещо старо, нещо назаем и нещо синьо за ...

......... (бивш кмет от ГЕРБ с 3 мандата). За Говорител и Административен секретар на „Републиканци за България“ е избран д-р Виктор Серафимов, а за Международен секретар д-р Джема Грозданова (бивш депутат 2 мандата от ГЕРБ). Първото заседание на Контролния съвет на ПП „Републиканци за България” е насрочено за сряда, 2 декември.


От 1 януари доставките на ваксини срещу Covid-19 да се

От 1 януари доставките на ваксини срещу Covid-19 да се ...

......... като все още не е преодоляно и ветото, наложено от президента Румен Радев заради промените през този закон в режима на бързите кредити. Въпреки че със закона за бюджета за догодина бе направена корекция върху двойното оскъпяване на главницата при просрочие, остана неяснота около правните измерения на казуса.По публикацията работи:


През всички тези години българският воин, командир и офицер, никога

През всички тези години българският воин, командир и офицер, никога ...

......... компромис да направим – да ги наречем някакви други, а не българи?  След като те умираха в редовете на Българската армия за българския национален идеал. Убеден съм, че няма българско сърце и няма българин в чиито вени тече българска кръв, който е готов да направи това“, каза още министър Каракачанов.


Към момента не се налага отлагане по който и да

Към момента не се налага отлагане по който и да ...

......... направим - да ги наречем някакви други, а не българи? След като те умираха в редовете на Българската армия за българския национален идеал. Убеден съм, че няма българско сърце и няма българин в чиито вени тече българска кръв, който е готов да направи това", каза още министър Каракачанов.    


БСП сезира главния прокурор за изнесените факти за безстопанственост, корупция,

БСП сезира главния прокурор за изнесените факти за безстопанственост, корупция, ...

......... Борисов за неупражнен контрол“. Веднага след изложението на министър Димитров със силно смущаващите данни за ВиК сектора, лидерът на левицата в парламента Корнелия Нинова заяви от трибуната: „Чухте най-вярната и безкомпромисна оценка на управлението на Бойко Борисов. Въпросите за въздуха, чистата вода и храна са въпроси за здравето на нацията“. 


Руският военен министър Сергей Шойгу нарече изявленията на колегата си

Руският военен министър Сергей Шойгу нарече изявленията на колегата си ...

......... това е по-скоро, знаете ли, представление на ученик от начално училище, който напада ученици от съвсем друго училище. Освен това ученик, чиито майка или татко са директор на училище. Тя може да си позволи всичко. Деца, тъй като ние сме в друго училище, нашият директор е друг", иронично отбеляза Шойгу.


БСП сезира главния прокурор за изнесените факти за безстопанственост, корупция, ...

......... Борисов за неупражнен контрол“. Веднага след изложението на министър Димитров със силно смущаващите данни за ВиК сектора, лидерът на левицата в парламента Корнелия Нинова заяви от трибуната: „Чухте най-вярната и безкомпромисна оценка на управлението на Бойко Борисов. Въпросите за въздуха, чистата вода и храна са въпроси за здравето на нацията“.


БСП сезира главния прокурор за изнесените факти за безстопанственост, корупция,

БСП сезира главния прокурор за изнесените факти за безстопанственост, корупция, ...

......... Борисов за неупражнен контрол". Веднага след изложението на министър Димитров относно смущаващите данни за ВиК сектора, лидерът на левицата в парламента Корнелия Нинова заяви от трибуната: "Чухте най-вярната и безкомпромисна оценка на управлението на Бойко Борисов. Въпросите за въздуха, чистата вода и храна са въпроси за здравето на нацията". По публикацията работи:


Снимките от моята спалня са постановка и компромат, създадени по

Снимките от моята спалня са постановка и компромат, създадени по ...

......... което ще започне скоро. Борисов говори и за последните протести с искане за неговата оставка. Попитан дали не обижда към протестиращите като ги нарича "дистанционно контролирани инструменти на олигарх в изгнание", Борисов казва, че самият Васил Божков се е посочил като контролиращ протестите в "законно записани" от прокуратурата телефонни разговори.


Премиерът на Северна Македония Зоран Заев обяви в страницата си

Премиерът на Северна Македония Зоран Заев обяви в страницата си ...

......... как гледат на света. "Аз работя за приближаване на позициите и знам, че това е възможно само чрез размяна на идеи и мнения, а не чрез обиди и неуместни изявления", написа Заев. Той добави, че очаква стъпки към приятелство, а не език на омразата. "Достатъчно беше омразата", завърши македонският премиер. 


е патология. То е такъв миш-маш от дивотии, лъжи, заблуди

е патология. То е такъв миш-маш от дивотии, лъжи, заблуди ...

......... помага на бизнеса на съпруга, а? Както и да е - надявам се след това интервю скоро да не срещам германци. Няма да мога да ги гледам в очите, защото те вече ще знаят нашата най-срамна и мрачна тайна. А именно какъв премиер си имаме :)))))" Интервюто на Борисов .


БСП сезира главния прокурор за изнесените факти за безстопанственост, корупция,

БСП сезира главния прокурор за изнесените факти за безстопанственост, корупция, ...

......... от трибуната: „Чухте най-вярната и безкомпромисна оценка на управлението на Бойко Борисов. Въпросите за въздуха, чистата вода и храна са въпроси за здравето на нацията“. Вкара ли Ревизоро прокуратурата в правителството? Станахме свидетели на най-доброто изпълнение досега на екоминистъра Емил Димитров – Ревизоро. Вчера от трибуната на парламента то... Още: