Факти Новини„В Плана за възстановяване и устойчивост сме предвидили една амбициозна

„В Плана за възстановяване и устойчивост сме предвидили една амбициозна ...

... на правосъдие ще може да направи съответните предложения пред министъра на образованието и науката и те ще бъдат включени в обучителните програми”, каза зам.-министър Ковачева.


Нидерландия ще нови противоепидемични мерки, включващи ограничено работно време за

Нидерландия ще нови противоепидемични мерки, включващи ограничено работно време за ...

... осигурени достатъчно места в интензивните отделения. Поредната вълна на разпространение на коронавируса в страната продължава с над 20 хиляди нови заразени за денонощие през последната седмица.

Митнически служители задържаха 4085 кг контрабандни билкови сексуални стимуланти и

Митнически служители задържаха 4085 кг контрабандни билкови сексуални стимуланти и ...

... на 165 699 лева. По случая е образувано досъдебно за стокова контрабанда, което се провежда от разследващ митнически инспектор и под надзора на Окръжна прокуратура-Ямбол.


Министерството на здравеопазването даде информация кои са изнесените ваксинационни пунктове

Министерството на здравеопазването даде информация кои са изнесените ваксинационни пунктове ...

... ваксинационни пунктове, да се осведомят за работния им график предварително, съветват от МЗ С пълния списък на тези пунктове по области можете да се запознаете ТУКЕдна от най-големите организирани фенски структури на столичния ЦСКА Трибуна

Една от най-големите организирани фенски структури на столичния ЦСКА Трибуна ...

... там заявиха, че „не желаят милостиня“, посочвайки проектите за строежи и ремонти на стадионите „Христо Ботев“ и „Локомотив“ в Пловдив, както и столичния „Георги Аспарухов“.
"Няма мутра, олигарх, бюрократ, комунист, либерал, консерватор, депутат, престъпник или ...

... мнозинство в парламента. Няма мутра, олигарх, бюрократ, комунист, либерал, консерватор, депутат, престъпник или бандит, който да е толкова вреден за едно общество, колкото политическият "Зелен".
"Скептичен съм дали нахвърляните идеи по време на дискусията ще ...

... става смесване на функции". Според него излъчването на преговорите за съставяне на управляваща коалиция натоварва дискусията, защото участниците се стараят "да блеснат или да не сбъркат".

Германия увеличи размера на глобите, налагани при неспазване на противоепидемичните

Германия увеличи размера на глобите, налагани при неспазване на противоепидемичните ...

... организирали надежден контрол за наличието на зелен сертификат или негативен корона-тест, ще бъдат глобявани с 2000 евро. Досега размерът на паричната санкция беше 500 евро.
Тежка катастрофа стана на пътя Враца - Козлодуй, съобщават от

Тежка катастрофа стана на пътя Враца - Козлодуй, съобщават от ...

... Неврохирургията в университетската болница в Плевен. По първоначална информация тежкотоварният автомобил, който се е движил в посока Козлодуй, е засякъл колата. Движението на мястото е отцепено.Президентът Румен Радев изразява съболезнования на своя руски колега Владимир

Президентът Румен Радев изразява съболезнования на своя руски колега Владимир ...

... миньори и спасители във въгледобивната мина „Листвяжная“ в Кузбас. Президентът Радев изразява най-искрени съболезнования на близките на жертвите и отправя пожелание за пълно възстановяване на пострадалите.