Спонсорирани Публикации


По случай Световната седмица на океаните (World Ocean Week) от

По случай Световната седмица на океаните (World Ocean Week) от ...

... най-новите данни и решенията, които предлагат учените и специалистите по опазването на природата от цял свят. Изложбата в Галерия на открито – Градина "Кристал" се организира съвместно със Столична община, проектът CLAIM на Европейската комисия, Издателство Пенсофт, LessPlastic Bulgaria, За Земята, Грийнпийс, Junior Achievement Bulgaria и други организации.По публикацията работи:


Тева Фармасютикълс обявява днес стратегическа инвестиция от 42 милиона долара

Тева Фармасютикълс обявява днес стратегическа инвестиция от 42 милиона долара ...

... съвкупни заплати на работниците. Като водеща компания за генерични лекарства в България, Teва също така спести на здравната система в България приблизително 43 милиона лева (25 милиона долара) през 2020 година* * Оценка на MGA въз основа на общия пазарен дял на Teva в България през 2020 г.По публикацията работи:


В очакване лятото да разгърне потенциала си, като междувременно спортните

В очакване лятото да разгърне потенциала си, като междувременно спортните ...

... във всеки талон. Може би, късметът очаква точното време за изява с моментната лотарийна игра "CASH". А полето под скреча е повече от щедро, защото общото количество печалби е 8 150 000 лева. Изживейте наистина късмета си с лотарийните и моментни игри на Българския Спортен Тотализатор! Успех!  По публикацията работи:От навлизането на 5G технологията в България е единственият телеком,

От навлизането на 5G технологията в България е единственият телеком, ...

... за достъп (RAN) в страната, включително за 5G. След спечелването на търга през април, организиран от Комисията за регулиране на съобщенията за спектъра 3,6 GHz, 5G ULTRA от А1 вече покрива над 75 града и курорта, с което осигурява покритие на открито за 50% от населението на страната.По публикацията работи:


Наскоро влязохте в ТОП3 на най-желаните работодатели у нас в

Наскоро влязохте в ТОП3 на най-желаните работодатели у нас в ...

... кризата ясно им показа разликата между обещанията и реалните действия. Смятам също, че на преден план отново ще излязат професии и сфери, които са базови за функционирането на обществото ни, като лекари, учители, както и хора, работещи на първа линия, сред които и заетите в логистиката и продажбите.По публикацията работи:


На официална церемония вчера „PR приз 2021: Комуникациите са ни

На официална церемония вчера „PR приз 2021: Комуникациите са ни ...

... бизнеса. Тази година конкурсът PR Приз се провежда за 21-ви път. Това е най-дългогодишният конкурс в сферата на връзките с обществеността, който отличава най-добрите комуникационни кампании на компании, медии и публичен сектор. Повече информация за церемонията и наградените можете да видите на официалната уеб страница на БДВО.  По публикацията работи:Международното финансово списание Global Finance („Глобал файненс“) обяви УниКредит Булбанк

Международното финансово списание Global Finance („Глобал файненс“) обяви УниКредит Булбанк ...

... – пенсионни фондове, договорни фондове, банки, инвестиционни посредници, глобални попечители и други, като предлага високо качество и пълен обхват на попечителските услуги съобразно потребностите на клиентите.Активите под попечителство, съхранявани при УниКредит Булбанк, нарастват устойчиво през последните години, като само за 2020 г. бележат ръст от над 12%.  По публикацията работи:


Общо 18 медала спечелиха българските изби на един от най-престижните

Общо 18 медала спечелиха българските изби на един от най-престижните ...

... сорта Дорнфелдер. Това вино се превърна във визитна картичка на избата от Съединение. Сребърните медали са за F2F Совиньон блан, Verano Azur Совиньон Блан и Вионие и PIXELS розе. От българските изби единствено белите и розе вината на „Вила Ямбол“ и New Bloom Winery са наградени с медали.По публикацията работи:


е най-новата услуга в богатото портфолио от дигитални решения, които

е най-новата услуга в богатото портфолио от дигитални решения, които ...

... в приложението, а като бонус всеки потребител получавабезплатна дигитална карта. Повече информация за мобилния портфейл може да бъде получена на телефон 0700 18 555 (Център за обслужване на клиенти), кратък номер *7224, на имейл [email protected], както и на официалната Facebook страница на Пощенска банка, на или на  По публикацията работи:


В първото излъчвано на живо студио , компанията обяви ексклузивни

В първото излъчвано на живо студио , компанията обяви ексклузивни ...

... дейност в областта на мобилните телефони, компютрите и таблетите, преносимите и софтуерните устройства и др Глобалната мрежа на Huawei е изградена на основата на почти 30-годишен опит в телекомуникационната индустрия, като нейната цел е да предоставя най-актуалните технологични иновации на потребителите по света. За повече информация посетете: По публикацията работи:


Ти си фермер и искаш пари сега, но при изгодна

Ти си фермер и искаш пари сега, но при изгодна ...

... предприемачи, които тепърва градят основите  на своя бизнес. Предвижда се и възможност дружеството да  финансира разходите по прехвърлянето  на имота. Информация за пълните условия на финансовите продукти на „Агрион Финанс“ може да бъде намерена на сайта на компанията на адрес www.agrion.bg/finance/ и на националния телефон 0800 111 66.По публикацията работи:От 17 юни неуморният тромбонист Вили Стоянов, в компанията на

От 17 юни неуморният тромбонист Вили Стоянов, в компанията на ...

... лято 2021 са 17 и 24 юни, 8 и 22 юли, 12 и 26 август, и 9 септември. Grand Jazz вечерите за лято 2021 са организирани съвместно с Брас Асоциацията Контакти за резервация и информация – тел: +359 02 81 10 941;  имейл: [email protected] -     билети - По публикацията работи:


Българският офис на глобалната мрежа избра предприемачи от 10 български

Българският офис на глобалната мрежа избра предприемачи от 10 български ...

... България Endeavor започва своята дейност през юли 2015 г. с цел да разшири присъствието на организацията в Европа. Към момента българският офис е подкрепил 70+ предприемачи от 40+ компании, които са създали над 1700 работни места и са генерирали приходи от 320 млн. лева за 2020 г. По публикацията работи:


В наши дни едно от най-разпространените и любими действия на

В наши дни едно от най-разпространените и любими действия на ...

... обърнем внимание. Тези са на преден план и ще ви помогнат да изберете най-доброто. На пазара има голям избор, особено от Kidso. Те предлагат продукти с доказано качество, за което свидетелства и швейцарския сертификат за безопасност SGS. Доверете им се и приложете тези критерии към техните стоки. По публикацията работи:


Цар футбол ще завладее Европа за цял месец, стартирайки от

Цар футбол ще завладее Европа за цял месец, стартирайки от ...

... десет дни с гръмка музика, спортни емоции, хапване и множество турнири, награди и забавления – неслучайно Mood for Food е най-мащабният фестивал за годината в България. Още новини – съвсем скоро или повече информация за програмата на събитието можете да откриете на Facebook страницата на фестивала - .По публикацията работи:


От 10 юни А1 прекрати договора на ПП „Атака“ заради

От 10 юни А1 прекрати договора на ПП „Атака“ заради ...

... до взаимноизгодно решение на ситуацията, но липсата на желание за комуникация и намерения за погасяване на задълженията от страна на длъжника, правят невъзможно продължаването на предоставянето на услуги от страна на телекома. А1 ще потърси отговорност по съответния законов ред за публичните изявления и действия на ПП „Атака“.По публикацията работи:ЧЕЗ спечели първо място в категорията „Инвеститор в знанието“ и

ЧЕЗ спечели първо място в категорията „Инвеститор в знанието“ и ...

... лидерите за високи постижения при въвеждане и прилагане на ценностите на равенството и приобщаването на работното място. ЧЕЗ е една от първите десет компании, които през 2020 г. подписаха Хартата на многообразието. Нейната цел е насърчаване на многообразието и равенството и споделяне на добрите практики между компаниите.  По публикацията работи:


, заедно със SofaScore – популярното приложение за следене на

, заедно със SofaScore – популярното приложение за следене на ...

... още по-вълнуващо и да им дадем шанс да спечелят един от нашите нови смарт часовници HUAWEI WATCH 3 Pro“, сподели Невена Петрова, мениджър бизнес развитие на  Huawei Mobile Services за България и Северна Македония. Серията HUAWEI WATCH 3 ще бъде налична скоро и в търговската мрежа в България.По публикацията работи:


Клиентите на "ЧЕЗ Електро България“ АД, които оцениха удобството, сигурността

Клиентите на "ЧЕЗ Електро България“ АД, които оцениха удобството, сигурността ...

... идентичен с хартиената версия. Заявете своята електронна фактура на cez.bg, на номер 0700 10 010, на имейл [email protected], както и във всеки от 29-те центрове за обслужване на клиенти на ЧЕЗ Електро на територията на Западна България. Осигурете си удобство и сигурност! Печелите Вие, ще спечели и природата!По публикацията работи:


А1 ще заложи на скоростта и малкото времезакъснение при развитието

А1 ще заложи на скоростта и малкото времезакъснение при развитието ...

... 3,6 GHz и плати 4,7 млн. лева еднократна такса. По този начин мрежата 5G ULTRA вече покрива 50% от населението на страната, на открито в над 75 града и курорта. Компанията планира да инвестира до края на 2024 година 780 млн. лева в развитието на своята мобилна мрежа.По публикацията работи:


Хората, ползващи кредити знаят – заемите са решение на спешен

Хората, ползващи кредити знаят – заемите са решение на спешен ...

... винаги след заплата, например). Получаването на кредита пък става по вече съществуваща банкова сметка, която човек така или иначе си ползва – не е нужно да се става клиент на определена банка с произтичащите от това разходи, като такса за поддържане на сметка, издаване на карта и т.н.По публикацията работи:Един от най-известните туристически портали в света TripAdvisor публикува годишната

Един от най-известните туристически портали в света TripAdvisor публикува годишната ...

... на гостите. Единственият откритият търговски център на Южното Черноморие - Royal Beach Mall, също е част от комплекс Royal Beach Barceló. Той дава възможност на посетителите на курорта и хотела да се насладят на разнообразен микс от международни и местни брандове по време на своята лятна почивка.  По публикацията работи:


Дрехите, които избирате да носите всеки ден, казват за вас

Дрехите, които избирате да носите всеки ден, казват за вас ...

... искате да върнете закупен артикул, може да го направите напълно безплатно. За да станете част от общността на BestSecret, имате нужда от специална покана. Ние ви предоставяме уникалната възможност да получите и да пазарувате дизайнерски брандове с големи намаления. Направете своята регистрация още сега, защото местата са ограничени!По публикацията работи:


Запалителните свещи са много важен компонент, който отговаря за запалването

Запалителните свещи са много важен компонент, който отговаря за запалването ...

... подобни компоненти на автомобила си да потърсите сервиз. Защото процедурата по смяната на свещите зависи от модела на автомобила ви. При някой модели тя е сравнително лесна, но при модели с V - двигатели свещите са на труднодостъпно място и смяната е доста трудна и изисква специализирани познания.По публикацията работи:


Сигурно често сте си задавали въпроса защо се появяват тъмните

Сигурно често сте си задавали въпроса защо се появяват тъмните ...

... на пигмента меланин. Комбинацията от апаратни процедури, съчетани с правилната козметика и слънцезащита, са може би най-правилният подход в терапията на хиперпигментациите. За да се поддържа добрият резултат, меланинът трябва да се държи под контрол, а слънцето и ултравиолетовата светлина трябва да докосват лицето само през слънцезащитен филтър.По публикацията работи:


Теленор България предлага на своите клиенти , като комплект към

Теленор България предлага на своите клиенти , като комплект към ...

... имат възможност да преподписват договорите си за мобилна услуга, да плащат сметките си или да управляват услуги напълно дистанционно чрез иновативното приложение MyTelenor, което е достъпно за сваляне безплатно в Apple App Store и Google Play Store.За повече информация можете да ни следите в , и на По публикацията работи:Тази седмица Теленор ще предложи на своите клиенти . От

Тази седмица Теленор ще предложи на своите клиенти . От ...

... това и други предложения на онлайн магазина на Теленор е достъпна на www.telenor.bg , чрез безплатно обаждане на телефон 0800 900 55 в делнични дни между 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора.За повече информация можете да ни следите в , и на По публикацията работи:


Общо 240 отбора от 87 компании от различни бизнес сектори

Общо 240 отбора от 87 компании от различни бизнес сектори ...

... безопасното протичане на състезанието организаторите се бяха съобразили и с всички COVID мерки, спрямо правилатa на IAAF за провеждане на състезания. Снимки от събитието може да разгледате тук (фото кредит: KrisoK Photography & Victor Troyanov Photography). Цялата информация за Postbank Business Run 2021 е достъпна на: https://sofia.businessrun.bg/.  По публикацията работи:


ОТП Лизинг, дъщерно дружество на , даде старт на първата

ОТП Лизинг, дъщерно дружество на , даде старт на първата ...

... иновативни решения, използвайки познанията на Група ОТП за финансиране при условията на финансов и оперативен лизинг. Целта на компанията е да бъде винаги близо до клиентите, да разбира техните нужди и да предоставя достъпно и гъвкаво финансиране в подкрепа на идеите им и за осъществяване на техните проекти.По публикацията работи:


Казват, че добрите лидери се раждат, а не се създават.

Казват, че добрите лидери се раждат, а не се създават. ...

... и по-делови части от екипа, защото когато се смесят двете типологии и стане микс от личности, се създава структуриране на цялата общност.   Следващата лекция “Различните поколения учители в културата на училището. Предизвикателства и решения?”, ще се състои на 9 юни, като лектор ще бъде проф. Цветан Давидков.По публикацията работи:


На 10 юни в Сливен обстановката определено ще бъде празнична.

На 10 юни в Сливен обстановката определено ще бъде празнична. ...

... 100 лв.“ може да спечели печалбите, намиращи се под скреча или да го регистрира като непечеливш и да участва в кампаниите на Тото клуб "" и "" – . За всички присъстващи на събитието, Български спортен тотализатор е подготвил още изненади. "Спорт Тото - заедно за българския спорт!"По публикацията работи:


Теленор пусна с абонамент за лаптопи, таблети и mifi. Плановете

Теленор пусна с абонамент за лаптопи, таблети и mifi. Плановете ...

... Xtra, Deezer, Bookmate. Всички планове включват тримесечен пробен период на услугата Telenor’s . Услугата предоставя лесен начин на клиентите да защитят себе си и близките си и не изисква инсталиране на допълнителен софтуер. Услугата е част от дългосрочните усилия на Теленор да осигури по-безопасен интернет за своите клиенти.По публикацията работи:


Дали заради близките си наименования или заради разнообразието от нови

Дали заради близките си наименования или заради разнообразието от нови ...

... други – с по-богати цветове, трети са с по-плавна картина. В същото време Samsung, макар и единствен производител на QLED, също успява да създаде разнообразие по отношение на яркостта и контраста. Имайки това предвид, препоръчваме да не избирате уреда според технологията, а основно според конкретните характеристики, които търсите.По публикацията работи:


придобива все повече функционалности. Освен разплащания на POS терминал, преводи

придобива все повече функционалности. Освен разплащания на POS терминал, преводи ...

... Моят А1. Дигиталният портфейл може да се използва от всички, независимо дали са клиенти на А1. Приложението може да бъде изтеглено от AppStore, Google Play Store, както и от AppGallery, като опцията за покупка на е-винетка е достъпна във всички операционни системи, с които работи дигиталният портфейл.  По публикацията работи:


Начинът, по който се обличате, показва на света кои сте.

Начинът, по който се обличате, показва на света кои сте. ...

... специална покана. Днес явно е щастливият ви ден, защото имате възможността да станете част от общността на BestSecret и да пазарувате модерни артикули на атрактивни цени. Възползвайте се от ексклузивната и направете своята регистрация. Не се колебайте дълго, защото местата са ограничени и някой може да ви изпревари!По публикацията работи:


На 1 юни по повод Деня на детето при голям

На 1 юни по повод Деня на детето при голям ...

... в страната, както и продължаващото ни ключово партньорство с „Майчин дом“, са инвестиция в общия ни потенциал, в съвместното ни бъдеще и в нашето социално и икономическо развитие“, коментират от Пощенска банка. Изложбата ще продължи до 15 юни в Изложбена зала “Райко Алексиев”, ул. Г.С. Раковски № 125.По публикацията работи:


Ръст от 50% отчита УниКредит Булбанк в броя на преводите,

Ръст от 50% отчита УниКредит Булбанк в броя на преводите, ...

... Мобайл дава възможност на клиентите още по-бързо и надеждно да извършват всички банкови операции през телефона си без да е необходимо да посещават филиал. Допълнително оптимизирахме и променихме приложението, за да премахнем всички неудобства, за които клиентите ни информираха“, обяснява Стефан Петков, мениджър дигитална трансформация в УниКредит Булбанк.По публикацията работи:


Бизнесът днес има нужда от повече време за развитие и

Бизнесът днес има нужда от повече време за развитие и ...

... винаги актуално, ще спестите време, усилия, пари, пространство, ще забравите за ежемесечното търсене и сортиране на фактури и документи, за да ги изпратите до вашия счетоводител, а когато дойде време за годишно приключване с няколко клика ще получите актуални данни за вашите печалби и дължими данъци и такси.По публикацията работи:


Арбитражните залози са безрисков начин за печеливша игра. Те  включват

Арбитражните залози са безрисков начин за печеливша игра. Те  включват ...

... сте сигурни, че има някаква грешка. Заложете на необичайни комбинации от Arb Всеки мъж и неговото куче залагат на основни футболни арби и за букмейкърите е много лесно да забележат масовия трафик. Но ако сте единственият човек, който залага на тази конкретна възможност, можете да избегнете тяхното внимание.По публикацията работи:


Пощенска банка и Софийския университет ще си сътрудничат за обучението

Пощенска банка и Софийския университет ще си сътрудничат за обучението ...

... София или във финансовите центрове на Пощенска банка в страната – София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Велико Търново, Свищов, Благоевград, Стара Загора, Шумен и Габрово. Повече информация за участието на Пощенска банка в магистърската програма можете да откриете на или на сайта на Стопанския факултет на Софийския университет.По публикацията работи:


А1 е първият български телеком, който пуска услуга за домашен

А1 е първият български телеком, който пуска услуга за домашен ...

... трябва да направи, е да включи устройството на адреса, на който желае да го ползва и да се свърже с интернет. Новите абонати на услугата ще получат освен самия 5G Wi-Fi рутер всичко необходимо за инсталацията включително ръководство за инсталация, където целият процес е описан в детайли.  По публикацията работи:


На 10 юни 2021 г. изтича крайният срок, в който

На 10 юни 2021 г. изтича крайният срок, в който ...

... дългогодишен опит на българския и международен пазар. Подпишете договор с ЧЕЗ Електро България до 10 юни 2021 г.! Изберете ЧЕЗ Електро за Ваш търговец на свободния пазар на електроенергия! Посетете ни лично, свържете се с нас по телефона на 0700 10 010 или ни пишете на [email protected] По публикацията работи:


София ще е шумна и вкусна с най-мащабния фестивал за

София ще е шумна и вкусна с най-мащабния фестивал за ...

... Ø     12.06. - група Остава Ø     18.06. – Алек Кирев Ø     19.06. – Jeremy? В продължение на целия фестивал, ежедневно, за раздвижването на атмосферата ще се грижат DJ SKILL и DJ FEEL Повече информация за програмата на събитието можете да откриете на Facebook страницата на фестивала - !По публикацията работи:


Най-голямото небанково управляващо дружество в България „Конкорд Асет Мениджмънт“ организира

Най-голямото небанково управляващо дружество в България „Конкорд Асет Мениджмънт“ организира ...

... в изложбата. Изложбата може да бъде видяна във Висшето училище по застраховане и финанси на 31 май и 1 юни от 15:00 до 19:00 часа, а който иска да си закупи някоя от картините може да го направи на място. Предвидени са подаръци за всички малки посетители.  По публикацията работи:


Броени дни остават до професионалното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА. От

Броени дни остават до професионалното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА. От ...

... дискусии и порфесионални срещи. Такава ще бъде съпътстващата програма на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА. От 2 до 4 юни, форумът ще се проведе при стриктното изпълнение на изискванията, наложени от държавните здравни власти. Цялата съпътстваща програма ще откриете Своята електронна регистрация за посещение можете да направите на По публикацията работи:


През последната година една от топ технологичните тенденции в световен

През последната година една от топ технологичните тенденции в световен ...

... искате да  узнаете повече за 5G или да  зададете своите въпроси,свързани  с новото поколение мрежа, можете  да се свържете директно с  Теленор на специално създадения  за потребителски въпроси имейл [email protected] Последвайте компанията  в Twitter, Facebook или следете най-интересното от света на 5G в Центъра за знания на .По публикацията работи:


Дали съществува бизнес, при който в началото на седмицата да

Дали съществува бизнес, при който в началото на седмицата да ...

... числова игра „“ стартира с нови 2 000 000 лева и се очаква в четвъртък да достигне 2 150 000 лева. Мечтайте, залагайте своите числа и никога не губете надежда, че късметът може да се усмихне и на вас! Спорт тото – печелите Вие, печели и българския спорт!По публикацията работи:


В края на прекрасния пролетен месец май, в очакване старта

В края на прекрасния пролетен месец май, в очакване старта ...

... кампании, както и най-актуални новини от света на спорта ще намерите в сайта . Българският Спортен Тотализатор отделя процент от всеки залог в подкрепа на родните спортни федерации, което ги стимулира да се развиват и да поставят нови рекорди. Със Спорт тото печелите Вие, печели и българския спорт!По публикацията работи:


Клиентите на Централна кооперативна банка вече могат да пазаруват онлайн

Клиентите на Централна кооперативна банка вече могат да пазаруват онлайн ...

... да инсталира приложението CCB Mobile и да го активира за потвърждение на плащане с биометрична автентикация на максимум десет устройства. Повече подробности как да активирате своята „E-secure” услуга, както и откъде може да изтеглите приложението за мобилно банкиране CCBMobile ще откриете на официалния уебсайт на ЦКБ –  По публикацията работи:


На 31 май 2021 г. приключва кампанията на ЧЕЗ Електро

На 31 май 2021 г. приключва кампанията на ЧЕЗ Електро ...

... и електронна фактура“ и други услуги на „ЧЕЗ Електро България“ АД – информационната линия на дружеството е достъпна на номер 0700 10 010, на имейл:[email protected], във всеки от 29-те центрове за обслужване на клиенти на ЧЕЗ Електро на територията на Западна България, както и във фейсбук-профила @cezelectrobg.  По публикацията работи:


"Златната" Златка и Благой Георгиев са втората звездна двойка в

"Златната" Златка и Благой Георгиев са втората звездна двойка в ...

... Златка“…И това е само началото, защото сюжетната линия поднася висш пилотаж, като шут с токчета и задна ножица – запазена марка за звезди от ранга на Роналдо и Стоичков. А какво още е приготвил българският хазартен оператор efbet, особено за предстоящото европейско, следете и разбира се - .По публикацията работи:


Булсатком, най-големият оператор за платена телевизия у нас, обяви, че

Булсатком, най-големият оператор за платена телевизия у нас, обяви, че ...

... в мрежата на оператора, сред които са TV+; F+; Sport +; Cinema+; Action +; Comedy + и други. Видеотеката на IPTV услугите на Булсатком е напълно безплатна. Включва над 600 филми, сериали и детски предавания. Предоставя достъп до образователните серии на Disney English за децата, изучаващи английски език.По публикацията работи:


A1 придоби правата за излъчване на LaLiga за следващите пет

A1 придоби правата за излъчване на LaLiga за следващите пет ...

... всички най-интересни тенис турнири на ATP, баскетболното първенство на България (НБЛ), Евролига, волейболната Лига на нациите, Диамантена лига, UFC, MotoGP, WRC, NASCAR, NHL и др. Спортните емоции са гарантирани с години напред с каналите MAX Sport, които може да вземете с пакет MAX Sport Plus от Вашия оператор.По публикацията работи:


Благотворителна инициатива в името на развитието на младите талантливи деца

Благотворителна инициатива в името на развитието на младите талантливи деца ...

... помага на родителите да се грижат за бъдещето на децата си, като спестяват и инвестират редовно в тяхното бъдещо развитие. Част от тази стратегия е и продукта на компанията "ОтЛИЧЕН Финансов План". В деня на детето управляващото дружество е организирало и подаръци за всички малки посетители на изложбата.По публикацията работи:


До края на май. Това е крайната дата, в която

До края на май. Това е крайната дата, в която ...

... за нея и затова избират най-често "Агрион"."Агрион" е най-разпознаваемият за частните собственици бранд, занимаващ се с управление на земеделски земи. За близо 75 на сто от собствениците на земи и над половината от арендаторите в страната дружеството е предпочитаният партньор за да сключване на сделка за земеделска земя.По публикацията работи:


В навечерието на деня на българската просвета и култура и

В навечерието на деня на българската просвета и култура и ...

... което ги стимулира да се развиват и да поставят нови рекорди. Спорт тото – печелите Вие, печели и българския спорт! Залози за 40-тия тираж се приемат до 18:15 часа на 23 май в пунктовете на тотализатора, в търговската мрежа обозначена със стикер „Спорт тото“ или онлайн на toto.bg.По публикацията работи:


Човешкият папилома вирус (HPV) е най-честата сексуално предавана инфекция в

Човешкият папилома вирус (HPV) е най-честата сексуално предавана инфекция в ...

... профилактични прегледи. Когато е открит в начален стадии, ракът на маточната шийка е 100% лечим. Европейската онкологична организация (ECCO) цели да насочи общественото внимание към проблема и отбелязва, че до 2030 г. във всички европейски страни трябва да бъдат въведени полово неутрални програми за ваксинация срещу HPV инфекции.По публикацията работи:


2021–TBI Bank, дигитална банка от следващо поколение, представи своето решение

2021–TBI Bank, дигитална банка от следващо поколение, представи своето решение ...

... своята дигитална трансформация, но също така и да осигурим безопасност както за клиентите ни, така и за нашите колеги“, каза Павелс Гилодо, старши вицепрезидент „Потребителско онлайн кредитиране“ в TBI Bank.Благодарение на успешното лансиране в България, продуктът ще бъде представен също така и на румънския пазар по-късно тази година.По публикацията работи:


Кредитната карта Бяла Карта, издавана от небанковата финансова институция "Аксес

Кредитната карта Бяла Карта, издавана от небанковата финансова институция "Аксес ...

... гради стабилни и дълготрайни отношения със своите клиенти. Опитът, натрупан през годините, помага на „Аксес Файнанс“ да осъществява и успешна международна експанзия. Днес компанията оперира с бранда си AXI Card на още 3 европейски пазара - в Румъния, Полша, а от началото на 2021 година и в Испания.По публикацията работи:


За пети път Fibank (Първа инвестиционна банка) получи наградата „Златно

За пети път Fibank (Първа инвестиционна банка) получи наградата „Златно ...

... е собственост на Fibank. Дружеството беше отличено за подкрепата на каузата за по-малко вредни емисии и опазване на околната среда, чрез реализация на различни екоинициативи. Наградите „Златно сърце“ отличават усилията на компаниите и отделните личности, които са допринесли най-много чрез средства и отделено време за дадена кауза.  По публикацията работи:


"30 години създаваме вселена от нови възможности“ – това е

"30 години създаваме вселена от нови възможности“ – това е ...

... „Най-добро приложение за мобилно банкиране“ за потребителите в България. По случай своята 30-годишнина със старта на „Вселена от възможности“ Пощенска банка прави поредна смела крачка в тези три области на интерес: отваря обществена дискусия, дава гласност на смели идеи и въвлича обикновения човек в промяната към по-добро.  По публикацията работи:


Нови, удобни и икономични камиони, пристигнали сякаш от бъдещето –

Нови, удобни и икономични камиони, пристигнали сякаш от бъдещето – ...

... се предлагат и за българския пазар, ще откриете в автомобилния парк на вносителя на марката в България – MVB Truck & Bus Bulgaria. От там отчитат засилен интерес към камионите от ново поколение и са на разположение да съдействат за огледи, тест-драйв и закупуване на революционните машини.  По публикацията работи:


Юри Иванов от Враца вече ползва нов смартфон от ЧЕЗ

Юри Иванов от Враца вече ползва нов смартфон от ЧЕЗ ...

... и електронна фактура“ и други услуги на „ЧЕЗ Електро България“ АД – информационната линия на дружеството е достъпна на номер 0700 10 010, на имейл: , във всеки от 29-те центрове за обслужване на клиенти на ЧЕЗ Електро на територията на Западна България, както и във фейсбук-профила .По публикацията работи:


В Деня на телекомуникациите А1 получи официално лиценза за развитие

В Деня на телекомуникациите А1 получи официално лиценза за развитие ...

... – мощен 8-нанометров процесор, 64-мегапикселова камера и голям 120-херцов дисплей. Сред бюджетните предложения в кампанията на А1 е включен още моделът TCL 20 – следващ последните тенденции при смартфоните, включващ голям дисплей с HDR10 технология, тройна комбинация от камери и множество други функции в полза на потребителя. По публикацията работи:


Хиляди декари плодородна земя предлага на пазара за аренда и

Хиляди декари плодородна земя предлага на пазара за аренда и ...

... масиви от 50-100 дка. За да постигнат такъв размер на стопанствата си, фермерите трябва да преговарят с десетки малки собственици или с големи стопани на земеделски земи, какъвто е "Агрион". Практиката сочи, че все повече земеделци избират "Агрион" за партньор, заради коректните и честни условия, които компанията предлага.По публикацията работи:


Пощенска банка обяви старта на своята целогодишна стажантска програма. Тя

Пощенска банка обяви старта на своята целогодишна стажантска програма. Тя ...

... за стажантската програма можете да научите на . Всички желаещи да се включат в нея могат да подадат своите документи в избран от тях срок – до 31 май, до 15 или 30 юни (в зависимост от желанието им за начална дата на стажа) на имейл адрес: По публикацията работи:


·     Европейският инвестиционен фонд (ЕИФ) и УниКредит подписват рамково гаранционно

·     Европейският инвестиционен фонд (ЕИФ) и УниКредит подписват рамково гаранционно ...

... Водеща е в инвестиционното кредитиране, кредитите за оборотен капитал, финансовите пазари и инвестиционното посредничество. Индивидуалните клиенти имат възможност да се възползват от дистанционните услуги и консултации за голяма част от предлаганите продукти – ипотечно и потребителско кредитиране, инвестиционни продукти и спестовни сметки, електронни услуги, застраховане и др. По публикацията работи:


С ексклузивни цени за почивка на българското море стартира лято

С ексклузивни цени за почивка на българското море стартира лято ...

... територията на Barceló Royal Beach. В него посетителите могат да се докоснат до любимите си международни и местни марки, да намерят предпочитаните от тях козметични и здравословни продукти, да се срещнат и забавляват с приятели и да се насладят на свежи питиета и вкусни ястия в гостоприемните ресторанти.По публикацията работи:


Техниката за адаптивно производство набира тази сериозна популярност през последните

Техниката за адаптивно производство набира тази сериозна популярност през последните ...

... фантазията ни или е нещо, от което се нуждаем в ежедневието си може да бъде принтирано с 3D принтер. Според експертите, с всяка година принтирането на предмети ще се разширява и скоро ще можем само да отпечатаме това, от което имаме нужда на собствения си домашен триизмерен принтер.По публикацията работи:


Ползването на градски транспорт в София има много привърженици и

Ползването на градски транспорт в София има много привърженици и ...

... аптеки. Освен всичко друго, подобни инициативи помагат на градовете да бъдат по-устойчиви. Безконтактната технология може да бъде от ключово значение за прехода към по-широко използване на нисковъглеродни превозни средства, което ще обхване в глобален мащаб 27% от публичния транспорт, ако се премахнат бариерите, свързани с плащането при пътуване.По публикацията работи: