Секслайф


Добре, ясно е, че астрологията не е за всеки! Повечето

Добре, ясно е, че астрологията не е за всеки! Повечето ...

... тях винаги може да се разчита. На всички Раци можем да кажем следното: забравете за негативния имидж на зодията си и се утешете с факта, че когато другите ви подценяват, накрая винаги сте в позицията на печеливш. Вие винаги ще успявате да изненадате приятно човека отсреща, надминавайки всичките му очаквания!


Сексът отдавна не е тема табу, но много хора все

Сексът отдавна не е тема табу, но много хора все ...

... вследствие на неудобно разположение на телата ви. Предпазните мерки предотвратяват ли бременност на 100%? Контрацептиви под различна форма и презерватив дават сигурност от 99 % при правилна употреба (навременен и редовен прием и здрав кондом, поставен правилно ) и все пак много рядко може да се получи изключение от правилото.


Ако трябва да се вслушате в един-единствен съвет, по отношение

Ако трябва да се вслушате в един-единствен съвет, по отношение ...

... които обичат. Но може да изненадате себе си (и със сигурност партньора си), ако от време на време изказвате недоволството си по-ясно, вместо да го премълчавате. Не може винаги да сте съгласни с половинката! Успешните връзки са двустранни и се базират на даване и получаване, а не само на даване!Искате ли да знаете на какво е способен вашият нов

Искате ли да знаете на какво е способен вашият нов ...

... е трудно да откажат партньора си, така че те просто се съгласяват на всички дейности, опитвайки се да донесат колкото се може повече удоволствие на избраника си. Затова, ако искате да реализирате някаква фантазия, обадете се на Риби, те ще подкрепят идеята ви и дори ще помогнат за реализирането ѝ.


Новите запознанства и особено влизането в романтична връзка по време

Новите запознанства и особено влизането в романтична връзка по време ...

... или да се обвържете с брак, звездите ще са на ваша страна! Необвързаните Риби имат шанс да срещнат човек, който да вярва в тях и в техните мечти. Обвързаните Риби пък ще са готови да предприемат следваща стъпка в отношенията си със своята половинка и то по един красив начин.


Според астрологията представителите на шест зодиакални знака обичат да се

Според астрологията представителите на шест зодиакални знака обичат да се ...

... изтънчени. Те също обичат да бъдат гушкани и самите те да прегръщат своя любим човек. Управител на знака Везни е планетата на любовта и красотата – Венера. Те, подобно на Телците, имат една мека, фина природа, която ги тласка в обятията на половинката им винаги, когато имат възможност за това.Има личности, чиято професия е свързана с много срещи и

Има личности, чиято професия е свързана с много срещи и ...

... върху откриването ѝ. Съветваме хората, родени под този воден знак, да не се потапят твърде много във фантазии за главозамайваща любов. Възможно е сродната им душа да не прилича чак толкова много на това, което виждат в мечтите си. Това не означава, че тази бъдеща любов не си заслужава усилията!


За някои хора може да е истинско предизвикателство да обичат

За някои хора може да е истинско предизвикателство да обичат ...

... енергията, която го придружава. Хората от този знак търсят забавлението и мразят графиците. Тоест ако сексът стане скучен и рутинен, Близнаците няма да го практикуват с удоволствие, нито пък чак толкова често. Това може да е доста трудно за „преглъщане“ от партньора им, особено ако са в една по-продължителна връзка.


Нормално е да имате различни предпочитания в леглото, но едва

Нормално е да имате различни предпочитания в леглото, но едва ...

... им по време на секс. За тях потребностите на партньора им са на първо място. Те копнеят да се слеят както физически, така и духовно. Рибите са готови да прегърнат всички ролеви игри и като цяло си падат по по-освободените интимни ласки. На тях доста им допада полусънният сутрешен секс.


Вярвате или не, зодиакалните знаци могат да заложат в характера

Вярвате или не, зодиакалните знаци могат да заложат в характера ...

... другите, те по-скоро им вредят, натоварвайки ги със свръхочаквания. Рибите все се чудят защо животът и връзката им не вървят гладко, а причината до голяма степен е в тях самите. Те дразнят партньорите си с това, че постоянно се вглеждат в недостатъците им, вместо да се фокусират върху позитивите им.


За съжаление разочарованията са неразделна част от живота на всеки

За съжаление разочарованията са неразделна част от живота на всеки ...

... и в излишни спорове. Те презират грубостта, подлостта и жестокото поведение и ако някой техен близък проявява такива черти, човекът Риби ще бъде изключително наранен. Хубавото на представителите на този знак е, че са много мъдри и доста толерантни към човешките грешки. Тоест умеят да прощават и да забравят.  Повечето народни поговорки, свързани с любовта, съдържат мъдрост, натрупана с

Повечето народни поговорки, свързани с любовта, съдържат мъдрост, натрупана с ...

... сте имали възможност да помислите и да се поуспокоите малко. Понякога наистина е по-добре да си легнете ядосани, защото утрото е по-мъдро от вечерта. Ако веднъж си легнете разсърдени, това няма да развали цялата ви връзка. По-добре е да изчакате, докато и двамата сте спокойни, за да проведете смислена дискусия.


Според астрологията всеки зодиакален знак си има свои специфични черти

Според астрологията всеки зодиакален знак си има свои специфични черти ...

... и злопаметни, така че добре си помислете, преди да решите да им въртите някакви номера. Тези номера по-скоро ще ви излязат през носа. Нараните ли нарочно мъж от този знак, той ще ви намрази и ще започне да ви избягва. Ще ви коства много, за да си върнете благоразположението му.


Ние сме възрастни и сериозни хора, и двамата не сме

Ние сме възрастни и сериозни хора, и двамата не сме ...

... за промяна на настоящото състояние на нещата. Ако продължите да се измъчвате и да криете своите чувства, желания, вероятно никога няма да разберете дали е била възможна истинска връзка. И това е много тъжно. Много по-тъжно от това да чуем честен отговор: „Нека останем приятели“. Лариса Харланова, психоаналитик, за psychologies


Интимността е вълнуващ момент във връзката, нов етап в развитието

Интимността е вълнуващ момент във връзката, нов етап в развитието ...

... за забавни ситуации по време на секс, не може да не споменем изражението на лицето по време на оргазъм – на върха на удоволствието изглежда много странно за всички, без изключение. За да не се смеете по невнимание, по-добре не гледайте – затворете очи и се предайте напълно на насладата.


Можете ли да преминете бързо през раздялата или ще ви

Можете ли да преминете бързо през раздялата или ще ви ...

... на любовта, тя ще бъде вечна. Те са състрадателни хора, поради което се държат много добре към бившите си. Ако сте Риби, вие ще останете приятелски настроени към експоловинката си и никога няма да ѝ позволите да изчезне напълно от живота ви, дори приятелството ви да е болезнено за вас.На всеки от нас му се е случвало поне веднъж

На всеки от нас му се е случвало поне веднъж ...

... да не бъдат унищожени от реалността. Тези техни характеристики ги подтикват да дават фалшиви обети за светло общо бъдеще и докато вие им вярвате и им се посвещавате, те самите си остават някак безгрижни. Вие ще смятате, че имате връзка с тях, а те ще си се държат като необвързани.


Често ние възприемаме първите трудности и разногласия с партньора като

Често ние възприемаме първите трудности и разногласия с партньора като ...

... етап е обобщение на всички изминали десетилетия на връзката ви, когато любовта се превръща в онова поетично чувство, което наистина е в състояние да промени света. Между другото, на този етап някои двойки започват да участват в съвместно творчество: те пишат книги в съавторство, създават социални проекти и т. н.


Има хора, които много трудно си признават какво чувстват, защото

Има хора, които много трудно си признават какво чувстват, защото ...

... се сети за някои изключително емоционални, щастливи и сантиментални моменти, които е споделил с Рибите, за да го накарат да се затъжи за миналото време. Могат да го направят очи в очи или да му напишат съобщение. Идеята им ще бъде да накарат другия човек да направи крачката към тях.


Преди да се впуснете в нова връзка, добре е да

Преди да се впуснете в нова връзка, добре е да ...

... си делят с тях сметката в ресторанта, вместо да се държат като кавалери. Мъже, които правят забележки за това, че жената до тях харчи много или не е била достатъчно пестелива. Мъже, които все гледат да минат „по-тънко“ или направо да „минат метър“, когато става въпрос за отваряне на портфейла.


Всеки човек има набор от уникални предпочитания, когато става въпрос

Всеки човек има набор от уникални предпочитания, когато става въпрос ...

... намерили своя дом. В тази връзка трябва да има състрадание, трябва да има силни чувства и взаимно разбиране. Вие никога не трябва да усещате вътрешни агресия и/или недоволство. Трябва ви човек, с когото да можете да говорите за проблемите си, но и с когото да можете да споделяте хубавите мигове.Споделената любов е красиво преживяване и може би едно от

Споделената любов е красиво преживяване и може би едно от ...

... би бил подходящ партньор за вас. Склонни сте да очаквате искрата да пламне на първата среща, а до месец да градите планове за общо бъдеще. Е, това се случва в романтичните филми, но в реалния живот е по-скоро рядкост. Запомнете, че истинските, значимите връзки обикновено отнемат повече време и усилия.


Почти на всеки човек му се случва, поне веднъж в

Почти на всеки човек му се случва, поне веднъж в ...

... ви няма допирни точки и интереси с вас (било то за изкуство, музика, спорт или поезия), вие спирате да влагате страст и енергия в тези отношения. Убедени сте, че вашият романтичен партньор трябва да разбира и уважава вашите хобита и страсти, защото именно те обогатяват и правят по-интересен живота ви.


Истината е, че макар любовта да е считана за най-хубавото

Истината е, че макар любовта да е считана за най-хубавото ...

... това ви е омръзнало да сте този, който обича повече във връзката. Омръзнало ви е да сте единственият в отношенията, който полага усилия и прави саможертви и компромиси. Писнало ви е да сте партньорът, който се старае отношенията да са дългосрочни и стабилни, а накрая бива предаден от най-любимия човек.


Невинаги времето е слънчево в любовните взаимоотношения. Случва се да

Невинаги времето е слънчево в любовните взаимоотношения. Случва се да ...

... е добър и милостив, и бързо ще ви прости, ако види че страдате. Приемете факта, че вашият партньор е изключително чувствителен и с него трябва да се работи внимателно. Обещайте му да бъдете по-нежни и любящи. Изразявайте любовта си към него редовно, а не е само от време на време.


Истинската любов е най-мощната сила, която поглъща човек до степен,

Истинската любов е най-мощната сила, която поглъща човек до степен, ...

... бъдат по-търпеливи и толерантни към другите. Рибите често бързат за някъде, но когато имат специален човек в живота си, те са готови да забавят темпото. Идеята, че са намерили перфектната си половинка, може да им отвори очите за много важни детайли, както и да ги убеди да опитат нови неща.Ако вярвате в астрологията, знаете, че всеки знак си има

Ако вярвате в астрологията, знаете, че всеки знак си има ...

... на живота толкова сериозно. Мъжете Риби са привлечени от по-безгрижни жени, които знаят как да се забавляват. Те определено си падат по жени купонджийки. Ако сте твърде сериозна, ако не сте достатъчно състрадателна и чувствителна и ако нямате творчески заряд, няма да успеете да задържите задълго вниманието на мъжа Риби.


Всеки човек си има силни и слаби черти, когато става

Всеки човек си има силни и слаби черти, когато става ...

... вие трябва да се научите да преценявате хората по-добре, преди да ги допуснете в сърцето си. Вие сте безнадеждни романтици, но понякога живеете в нереален свят на мечти. Затова, когато се появят още първите проблеми във връзката ви, вие се чувствате така, сякаш сте блъснат от разрушителна сила, наречена реалност.


Любовна връзка с човек от вашата зодия може да бъде

Любовна връзка с човек от вашата зодия може да бъде ...

... хората, които обичат да гледат света през розови очила. Това означава, че единият човек от зодия Риби така и никога може да не забележи кусурите на другия и обратното, което е добре от една страна. От друга страна обаче, все някой трябва да се погрижи за финансите в тази връзка.


Жените се различават по много неща, когато става въпрос за

Жените се различават по много неща, когато става въпрос за ...

... – харесвате прагматични мъже Въпреки че вие сте голяма мечтателка, вие винаги сте привлечена от мъже, които са прагматични реалисти и могат да ви предложат стабилност и здрава почва под земята. В същото време вие харесвате мъже, които ценят изкуството точно като вас. Твърде скованите, суховати мъже сериозно ви отблъскват.


Някои твърдят, че изневярата е неминуема почти във всяка връзка,

Някои твърдят, че изневярата е неминуема почти във всяка връзка, ...

... като са ги „хванали в крачка“. Или просто ей така Тъжно, но факт – 1/3 признават, че просто са искали да правят секс и затова са кръшкали. Това обаче важи за силния пол. При жените сред причините да потърсят ласки другаде е чувството, че са пренебрегвани във връзката. Снимки: iStock


Всяка връзка претърпява трудни периоди в своето развитие. Понякога споровете

Всяка връзка претърпява трудни периоди в своето развитие. Понякога споровете ...

... мнение. Забравете за околните и се вслушайте във вътрешното си аз. Ако смятате, че половинката ви заслужава втори шанс, не се колебайте в решението си. Все пак вие сте във връзката, а не вашите приятели. Ситуацията ви е най-позната и знаете как да реагирате във всяко едно отношение. Снимки: Pixabay


Ясно е, че мъжете и жените имат своите тайни от

Ясно е, че мъжете и жените имат своите тайни от ...

... нехаресването на настоящия партньор от приятелите. Топ 10 на мъжките сексуални тайни включва още изневярата, шпионирането на бивша партньорка в социалните медии, самозадоволяването, нехаресването на настоящата партньорка от приятелите, фалшивите обяснения в любов, задяването с други представители на силния пол и фантазирането за тройка с настоящата партньорка и друга жена.


Понякога връзката не протича така, както ви се иска. Започвате

Понякога връзката не протича така, както ви се иска. Започвате ...

... какво точно се случва в душата на човека до вас. Със сигурност ще бъде високо оценено от негова/нейна страна и ще го/я предразположи да ви каже всичко, което го тревожи. А така ще се сближите още повече и ще помогнете на връзката да продължи към един по-щастлив етап. Снимки: iStock


Жените, които са имали по-малко опит в секса преди да

Жените, които са имали по-малко опит в секса преди да ...

... Ако жената има богат опит с мъжете, тя може да иска по-трудни пози или да има желания, които половинката ѝ трудно ще изпълни. Освен това, представителите на силния пол предпочитат жената с която спят, да не задава темпото, а по-скоро те да контролират нещата. Нещата, които жените правят, когато изневеряват


Има безброй неща, за които може да поговорите с любимия

Има безброй неща, за които може да поговорите с любимия ...

... за бъдещето и ще разберете дали имате еднакви гледни точки. Хубаво е и вие да споделите своите мисли и нагласи за времето ви заедно и това накъде смятате, че отива връзката ви. Може да нямате сходни истории за миналото, но една обща в бъдещето звучи повече от чудесно. Снимки: Pixabay


Предложението за брак е сериозна крачка, която не се взима

Предложението за брак е сериозна крачка, която не се взима ...

... стане както сте си го представяли. По-добре бъдете себе си и се оставете на емоцията. Не разваляйте момента с приказки, че не сте гримирана или желание за твърде много селфита. Не е най-важното да се снимате, а да споделите мига заедно. Насладете му се, защото той отлита бързо! Снимки: IStockphoto


Истината е един от най-важните фактори за развитието на една

Истината е един от най-важните фактори за развитието на една ...

... бъдат направени изводи от всичко това, трябва и двамата да признавате грешките си. Постоянното обвиняване и отказът да отстъпите, може да изнервят още повече ситуацията и да не стигнете до консенсус. Целта на спора е да погледнете ситуацията през очите на другия и да разберете и неговото мнение. Снимки: iStock


Независимо дали е есемес или през някоя социална мрежа, писането

Независимо дали е есемес или през някоя социална мрежа, писането ...

... време на партньора ви да помисли върху отговора си и това може да е предпоставка за лъжа. Ако обичате да общувате чрез съобщения, не изключвайте телефона си завинаги. Все пак, опитайте се да ограничите този вид комуникация и да прекарвате повече време очи в очи с партньора ви. Снимки: Pixabay


Влюбената жена е винаги нетърпелива бързо да разбере какви са

Влюбената жена е винаги нетърпелива бързо да разбере какви са ...

... името на леля си. 15. Той винаги се опитва да намери време да се срещнете. 16. Той изпраща текстови съобщения през деня. Обикновено това е нещо случайно и хубаво, използвано като причина да си говорите. 17. Той си спомня имената на вашите приятели и нещата, които сте казали за тях.


Започвате връзка с жена, която изглежда уверена, усмихната и много

Започвате връзка с жена, която изглежда уверена, усмихната и много ...

... от повече увереност относно чувствата ви към нея. Малките жестове са добър начин да ѝ покажете, че държите на нея и я искате в живота си. Дръжте ръката ѝ, правете ѝ комплименти, когато не очаква, изненадвайте я. Това може да я успокои и да ви даде повече пространство да дишате.


Езикът на тялото може да разкрие много неща за характера

Езикът на тялото може да разкрие много неща за характера ...

... отново. Какъв човек сте според позицията на сядане? Физиономията издава Гледайте човека насреща. По очите и мимиките му ще познаете дали има симпатии към вас. Ако когато говорите той/тя се усмихва едва-едва, то най-вероятно „се насилва“ да направи добро впечатление, че му харесва да бъде с вас и ви слуша.


Сред най-големите кошмари на жената е бившата. И по-точно приятелството

Сред най-големите кошмари на жената е бившата. И по-точно приятелството ...

... направил своя избор и не трябва да живеете в миналото му, а в общото ви настояще. Вярвайте на партньора си Ако връзката ви е стабилна, се предполага, че вярвате на човека до себе си. Щом ви е уверил, че няма от какво да се тревожите, не ровете. Доверете му се!


Всяка връзка се гради на доверие. Когато то бива разклатено,

Всяка връзка се гради на доверие. Когато то бива разклатено, ...

... половинки не остават по-назад. Те винаги мислят за това как да не познаете, че си пишат с някого в месинджъра. Могат да запишат обекта на техния флирт с женско име или някакъв никнейм, телефонът им рядко е на мелодия и рядко пазят съобщения. Кой е сигурният знак за бърз развод?


Всички ние сме чували какви ли не истории за изневери.

Всички ние сме чували какви ли не истории за изневери. ...

... буден през нощта или да стане рано сутрин, за да си пише с някой непознат. В един момент се получава увличане и желание за по-често общуване с този човек, което също е един вид изневяра. Много често виртуалните приятелства могат да са причина за развод и прекратяване на дългогодишни връзки.


Има ли значение размерът на мъжкото достойнство, за да може

Има ли значение размерът на мъжкото достойнство, за да може ...

... тялото. Друг извод от изследването е, че освен конкретни изисквания за размера и фигурата, жените търсят и нормално отношение. По-голяма част от анкетираните – 37%, искат грижовен мъж. За една четвърт от дамите уменията им в спалнята също са много важни. Кога е най-добре да сте интимни с партньора си?


Срещнахме се в залата – той преподаваше аржентинско танго в

Срещнахме се в залата – той преподаваше аржентинско танго в ...

... да се нахрани и когато се появи ценен човек, сексът ще бъде скучен, тъй като всичко „вкусно“ вече е изпитано. Чудесно е да се намери човек, с когото искате да създадете история на страст, романтика и приключения, за да танцувате „Аржентинско танго“ в продължение на много години. Ина Чиркова, психолог


Любовта и интимните взаимоотношения във всяка двойка са индивидуални. Но

Любовта и интимните взаимоотношения във всяка двойка са индивидуални. Но ...

... обичат да споделят своето щастие със света чрез социалните мрежи. Силни и по-стабилни са отношенията, които не започват толкова бурно. Учените смятат, че има логично и просто обяснение – бракът е балансирано и разумно решение. Страстта изчезва и тогава остава реалността, за която двойката просто не може да бъде готова.


Алкохолът определено подобрява настроението, повдига самочувствието и ни прави по-смели.

Алкохолът определено подобрява настроението, повдига самочувствието и ни прави по-смели. ...

... забременяване. Когато единият или и двамата са пияни, презерватив лесно може да бъде пропуснат или забравен. Алкохолът „дава криле“, но и кара хората да правят безразсъдни постъпки. Така само няколко чашки уиски или вино са причина за двете черти на теста за бременност. Готови ли са мъжете винаги за секс?


Когато започнем връзка, навлизаме в една рутина, която може да

Когато започнем връзка, навлизаме в една рутина, която може да ...

... само да навреди на зрението ви, но и на взаимоотношенията. Когато сте с партньора си, бъдете там телом и духом. Оставете настрана технологиите и разкажете как е минал денят ви, какви емоции сте изпитали и изслушайте историите на другия. Няма по-хубаво нещо от физическото присъствие на една среща. Снимки: iStock


Никой не обича лошия секс. Не само че той е

Никой не обича лошия секс. Не само че той е ...

... перфектния секс е сутринта. Тогава тялото ви има нужната енергия за добро представяне и задоволителен резултат. Докато почивате през нощта, организмът ви произвежда хормони, които може да използвате в началото на деня. Сутринта е и времето, когато нивата на тестостерон са най-високи, което помага за още по-голямо удоволствие. Снимки: iStock


Първата среща винаги е нещо вълнуващо. Не знаеш какво да

Първата среща винаги е нещо вълнуващо. Не знаеш какво да ...

... е изключено и това да се случи, но все пак, ако партньорът ви предложи да си разделите сметката, не се стряскайте и не му слагайте етикети, че му липсва джентълменско отношение. Плащането поравно в първите няколко излизания е често срещано и това не трябва да ви притеснява въобще. Снимки: iStock


Доверието е изключително важно във всеки тип взаимоотношения. За съжаление

Доверието е изключително важно във всеки тип взаимоотношения. За съжаление ...

... осъзнавате тежестта на случилото се и ще приемете последствията – т. е. ако се налага ще изчакате той да преживее шока от лъжата и постепенно да възвърне доверието си във вас. Не го пришпорвайте, след като е бил излъган, той има нужда да почувства, че отново има контрол над ситуацията.


Новината за това, че Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин все

Новината за това, че Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин все ...

... добър първи път. Беше с някого, когото бях опознал добре. Оттогава съм правил и много по-добър секс, но все пак не беше толкова ужасяващо и неудобно, както при други хора – като един мой приятел, който се напи и го направи с непозната под мост“, обясни Радклиф.  Снимки: Reuters https://www.tialoto.bg/a/32-sex-igri/67013-seks-bez-pravila-no-s-umenie/


Началото на всяка връзка е вълнуващо и за двете страни.

Началото на всяка връзка е вълнуващо и за двете страни. ...

... симпатична, той ще продължи да търси по-близък контакт с вас. На раздяла след първата среща ще ви прегърне или целуне, ако не сте му безразлична. В противен случай ще гледа да ви каже чао по-бързо и да офейка. Знаци, че връзката, в която се намирате, ви изтощава емоционално Снимки: Pixabay


Една връзка няма как да премине без спорове и караници.

Една връзка няма как да премине без спорове и караници. ...

... им помогне да възродят отново отношенията си. Според психотерапевта, трябва да се разберете кога ще се виждате и въобще дали ще се виждате. Не споделяйте раздялата си в социалните мрежи. Това винаги поражда дискусия, съвети и понякога нежелани свалки. Пазете личното си пространство и се фокусирайте върху проблема. Снимки: iStock


Наистина ли мъжете са винаги готови за секс? Противно на

Наистина ли мъжете са винаги готови за секс? Противно на ...

... Мъри. Кои фактори възпрепятстват оргазма при жените? Отговорите на участниците в проучването на сексолога показват, че има тясна връзка между усещането на мъжете да са сексуално желани и желанието им за секс. Повечето от представителите на силния пол обаче не разкриват на половинката си, че това е важно за тях.


Мили мъже, изглежда, че липсата на брада може сериозно да

Мили мъже, изглежда, че липсата на брада може сериозно да ...

... по-всеотдайни и добри бащи, се казва в материал, публикуван в сп. Evolution & Human Behavior. Друго изследване Друго изследване показва, че 60 % от жените смятат, че брадатите мъже са по-атрактивни. А 50% от участниците в изследването са посочили, че идеалният партньор според тях трябва да притежава брада и мустаци.


Жените изпитват по-голяма вина след случаен секс, отколкото мъжете. Това

Жените изпитват по-голяма вина след случаен секс, отколкото мъжете. Това ...

... свързва със страха от бременност, венерически болести и уронване на репутацията. В допълнение, колкото по-малко удоволствие по време на полов акт изпитват участниците, толкова по-негативни са нагласите към тяхното поведение. В същото време случайният секс носи на жените по-малко удоволствие, отколкото за мъжете, разкрива анализът на данните, събрани от изследването.


Много двойки, които са отскоро заедно, сключват бързо брак и

Много двойки, които са отскоро заедно, сключват бързо брак и ...

... гради на взаимно доверие. Никога не лъжете каква заплата взимате и не пазарувайте по-големи неща преди да го съгласувате с мъжа/жена си. Понякога другият може да се почувства излъган поради вашата постъпка, от което да произлязат други негативни последствия за връзката. Съвместно съжителство – как да познаете, че е време?


Жени, които се целуват по-често, са склонни да загубят излишното

Жени, които се целуват по-често, са склонни да загубят излишното ...

... стреса. Доказано е, че колкото и напрегнат да е човек, прегърне ли своята половинка, хормоните на стреса му намаляват. При целуването пък се отделят ендорфини – хормоните на щастието, които повишават настроението и понижават кортизола, който е основният виновник за нервността, стреса и напрежението. Какво харесват в целувките различните зодии?


Някои хора следват съветите на любимите си известни личности за

Някои хора следват съветите на любимите си известни личности за ...

... нас има своя дефиниция за хубав секс. Аз познавам много партньори, които се обичат, но това не води до кой знае каква еротика и по-качествен секс“, казва Хейдегер. Според сексолога опитването на нови неща и намирането на онова, което харесва и на двамата, може да подобри сексуалните отношения. Снимки: Reuters


Сексът невинаги свършва с оргазъм. Не е казано, че когато

Сексът невинаги свършва с оргазъм. Не е казано, че когато ...

... също могат да попречат на способността на жената да има по-бурни усещания в леглото. Хапчетата, които се пият в тези случаи най-често потискат желанието за секс. Ако нямате горепосочените проблеми, то най-вероятната причина да не сте изпитвали оргазъм е просто временно неразположение и стрес. Сексът в кухнята изгаря повече калории


В днешно време доста от връзките започват онлайн. Дали през

В днешно време доста от връзките започват онлайн. Дали през ...

... Снимка: iStock Най-важното е да се опитате да разберете човека отсреща и да му позволите той да разбере вас. Не се опитвайте да прочетете мислите на вашия партньор и да разсъждавате дали ще има втора среща. И двамата ще се насладите на срещата, само ако се държите свободно и непринудено.


Отдаването на енергията ви на връзка, която не задоволява нуждите

Отдаването на енергията ви на връзка, която не задоволява нуждите ...

... сте казали и дали не сте обидили човека отсреща? Е, това са знаци, че връзката, в която се намирате ви кара да се притеснявате и влияе на физическото ви здраве. В такива моменти е най-добре да поговорите с партньора си, а може дори да потърсите и професионална помощ. Снимки: iStock


На колкото повече години са двама души, толкова по-малко е

На колкото повече години са двама души, толкова по-малко е ...

... живот. От друга страна дискомфортът при менопауза е друга причина, която кара жените да не правят секс както преди години. Секс без правила, но с умение Въпреки наличието на ефективни терапии, малко жени търсят лечение на проблемите, показват още резултатите от изследването. 5 знака, че се отдалечавате от партньора си


Случвало ли ви се е да отидете на първа среща

Случвало ли ви се е да отидете на първа среща ...

... време, за което да се оформят такъв вид взаимоотношения, тъй като партньорите трябва да се опознаят и да разберат дали си допадат. Така че ако сметнете, че още на първото виждане сте намерили човека на живота си, дайте си време. Първо го опознайте и тогава правете по-сериозни заключения. Снимки: iStock


Ако търсите да започнете дълга връзка, първо трябва да помислите

Ако търсите да започнете дълга връзка, първо трябва да помислите ...

... ви чувство Последно, но не по важност, е шестото ви чувство. Независимо дали се карате постоянно, или взаимоотношенията ви са прекрасни, трябва винаги да се доверявате на това, което ви казва вътрешното ви аз. Ако усещате, че връзката ви не върви към добро, трябва веднага да прекратите взаимоотношенията. Снимки: iStock


Има моменти във връзката, в които се чудим дали човекът

Има моменти във връзката, в които се чудим дали човекът ...

... по който тя реагира на докосване от ваша страна и иницииране на физическа близост също лесно може да ви покаже дали още ви намира за атрактивни и изпитва нещо към вас. Споделената страст и физическо желание един към друг са важен елемент затова двама души да имат сериозна задълбочена връзка.


Лятото е сезонът на отпуските, летните флиртове и безгрижните дни.

Лятото е сезонът на отпуските, летните флиртове и безгрижните дни. ...

... жени избират да правят секс във водата – било то в басейна, морето, в джакузито... Няма нищо лошо, стига да ползват лубрикант по-често, в противен случай преживяването не е много приятно. За предпочитане е той да е на силиконова, а не водна основа. Колко често двойките трябва да правят секс?