За Да Се Разбираме


Толкова много неща могат да се объркат в любовта, че

Толкова много неща могат да се объркат в любовта, че ...

... нещо, което е извършил или има намерение да извърши.3. Има изключително високи очаквания от вас. Критикува ви, когато не оправдаете тези очаквания и иска от вас да сте перфектни, за да си заслужите мястото на негова половинка.4. Чувствате се неестествено и напрегнато в много от моментите, прекарани заедно.По публикацията работи:


Когато влизаме в нова любовна връзка, трябва да знаем своята

Когато влизаме в нова любовна връзка, трябва да знаем своята ...

... развие в зряла, партньорите са отворени един към друг поради нивото на тяхната близост. Според психолога Антонио Борело, криенето на чувствата, емоциите, на проблемите, обикновено се случва, защото и нямаме доверие. Възможно е също така някой от двамата партньори да прави неща, които не са съвместими с разбиранията на другия. Автор:


Чувствате се уморени, демотивирани, често страдате от настинки и други

Чувствате се уморени, демотивирани, често страдате от настинки и други ...

... имунната система. Ето защо според редица западни проучвания, негативните хора боледуват по-често в сравнение с тези, които са положително настроени.Негативизмът може да отключи редица здравословни неразположения и проблеми, сред които главоболие, болки в гърдите, безсъние, стомашни неразположения, депресия, чувство за безпокойство, диабет, покачване на кръвното, социално оттегляне, преяждане и други.Автор:В живота срещаме най-различни хора. Най-общо ги разделяме в две

В живота срещаме най-различни хора. Най-общо ги разделяме в две ...

... за романтична вечер, избор на дестинация за почивка, организиране на празници, изненади за любими хора и т. н. Истината е, че дори да не пътуваме или празнуваме нещо, ние имаме нужда да сме в компанията на хора с положителна вибрация, които ни карат да се чувстваме спокойни, сигурни и обичани.Автор:


Едно от най-разочароващите неща във връзките е отлагането и чакането.

Едно от най-разочароващите неща във връзките е отлагането и чакането. ...

... усетили, че между вас има някаква искра, не чакайте. Можете да потърсите мъж, без да изглеждате отчаяни и искащи внимание на всяка цена. Тайната на това да успеете е в начина, по който го правите. Не бъдете твърде настоятелни, но и дайте да се разбере, че имате интерес.По публикацията работи:


Казват, че душата сама ни избира още преди да се

Казват, че душата сама ни избира още преди да се ...

... свобода.Старата душа е чувствителна. Тя преодолява границите на егото, търси просветление и самореализация, насърчава любовта.Разбирате преходността на живота и цените всеки миг.Виждате по-голямата картина, смисъла на живота и не губите време в незначителни неща.Не сте материалисти, но и да търсите финансова стабилност, храната за душата също е важна за вас.Автор:За нас всеки ден е различен, защото ни носи различни

За нас всеки ден е различен, защото ни носи различни ...

... отношенията;трудности в любовната връзка;проблеми в работата;желание да използваме храна, алкохол, дори и други вредни вещества, за да управляваме своите емоции и други.Определете какво чувстватеТова помага в контрола на емоциите, без да ги подценява или потиска. Разглеждаме в детайли ситуацията, търсим логично обяснение, а не заблуждаващо, за да сме по-малко разочаровани.Автор:


Физическата възраст невинаги отговаря на емоционалната зрялост. За съжаление, много

Физическата възраст невинаги отговаря на емоционалната зрялост. За съжаление, много ...

... Избягва да говори за бъдещето, особено общото ви бъдеще.3. Поддържа нещата във връзката на повърхностно ниво.4. Вие се чувствате самотни във връзката.5. Не прави компромиси. Когато му се наложи се държи така, сякаш сте виновни.6. Отдръпва се в стресови ситуации.7. Става отбранителен в ситуации на спорове, конфликти, неразбирателства.По публикацията работи:


Концепцията за „единствения“ се крие в сърцето на почти всяко

Концепцията за „единствения“ се крие в сърцето на почти всяко ...

... двамата се отдавате еднакво на връзката си. Не забелязвате единият да влага повече от другия.5. Чувствате се удобно да споделяте тайните си.6. Той иска да ви изслушва и го прави.7. Той е мил с вас.8. Споделяте еднакви ценности и разбирания за големите неща в живота, които са важни.По публикацията работи:


На всеки се случва да отложи нещо за утре, за

На всеки се случва да отложи нещо за утре, за ...

... пристъпя към нещо, което толкова силно желая?“. Важно е да разкрием първопричините. Много често се оказва, че ни е страх, че сме свикнали със зоната си на комфорт, че ни мързи, че не вярваме достатъчно в себе си или позволяваме на друг да ни убеди, че не сме достатъчно добри.Автор:


Двойките, които имат дълготрайни връзки, често страдат от скука и

Двойките, които имат дълготрайни връзки, често страдат от скука и ...

... към партньора също.Разменяйте си подаръциРазмяната на подаръци е начин да поглезите партньора си, да му обърнете специално внимание, да му покажете, че мислите за него и сте избрали нещо, с което да го зарадвате. Не е нужно подаръкът да е скъп. Ценно е вниманието, което показвате чрез него.По публикацията работи:Наричаме ги токсични личности, използвачи… Хората, които се опитват или

Наричаме ги токсични личности, използвачи… Хората, които се опитват или ...

... от вредителите.Имате право да създадете свой собствен щастлив живот. Спазвайте дистанцияТова е важно, за да не допускате манипулатори в живота си. Бързо ще ги разпознаете, дори и от разстояние, без да допускате близост. Затова спазването на здравословна дистанция може да е само във ваш плюс. Манипулаторите често се оказват токсични личности.Автор:


"Защо останах в насилствена връзка близо 15 години? Защото се

"Защо останах в насилствена връзка близо 15 години? Защото се ...

... по психология в Калифорнийския държавен университет в Лос Анджелис.„Любовната бомбардировка“ е термин, който описва интензивния период на внимание и обожание в началото на връзката. Този период често се характеризира с обещания за любов, бързо и много интензивно ухажване, големи подаръци, грандиозни жестове, имащи за цел да докажат любовта.По публикацията работи:


Толкова много хора се връщат към бившите си партньори въпреки

Толкова много хора се връщат към бившите си партньори въпреки ...

... си. Дали сте обещание, че ще бъдете заедно. Истински сте вярвали в любовта си. Искали сте всички усилия, които сте положили, да са имали смисъл и значение. Трябва да приемете реалността, за да продължите напред. Не се вкопчвайте в идеята за връзката и щастието, а вижте картината обективно.По публикацията работи:


Ако има нещо в нас, което никога няма да се

Ако има нещо в нас, което никога няма да се ...

... Просто продължавай да плуваш.“ – Дори („Търсенето на Дори“)„Ако не знаете къде искате да отидете, тогава няма значение по кой път ще поемете.“ – „Алиса в страната на чудесата“„Ако се съсредоточите върху това, което сте оставили зад себе си, никога няма да можете да видите какво предстои.“ – Густо („Рататуй“)Автор:


Стабилният и щастлив брак не е даденост. Той е резултат

Стабилният и щастлив брак не е даденост. Той е резултат ...

... Готман, 80% от мъжете са такива. Специалистът смята, че ако жената успее да разпознава признаците, когато съпругът ѝ е емоционално претоварен и да не оказва натиск, проблемът може да бъде разрешен. Като цяло, важните въпроси е добре да се обсъждат, когато не сте уморени, ядосани, няма други хора край вас.Автор:Всеки нов ден ни носи емоции. Понякога има ситуации, които

Всеки нов ден ни носи емоции. Понякога има ситуации, които ...

... за напрежението от деня. Такава книга може да вземете и за офиса. Повече за тази практика Направете си малък подарък, но не залитайте по скъпи покупки, само защото сте уязвими в този момент.Медитирайте – това помага за изчистване на ума, а медитация може да правите навсякъде, слушайки например релаксираща музика.Автор:


Навиците са част от живота на всеки. Някои създаваме трудно

Навиците са част от живота на всеки. Някои създаваме трудно ...

... не ни носят положителни вибрации, а ни действат потискащо, създават усещане за изтощение след комуникация с такива хора, което ни демотивира. Такива контакти можем да срещнем в лицето на партньор, приятели, роднини. С такава негативна обстановка, рано или късно и ние ставаме отрицателно настроени към всичко и към себе си.Автор:


Колкото и да сте влюбени в партньора си, колкото и

Колкото и да сте влюбени в партньора си, колкото и ...

... си зададете, когато търсите промяна5. Чувствам ли се в безопасност? Чувствам ли грижата на партньора си към мен?6. Склонни ли сме и двамата да правим компромиси?7. Дали партньорът ми е зад гърба ми безусловно, каквото и да се случи?8. Отразява ли се връзката ми негативно на самочувствието ми?По публикацията работи:


Отглеждането на деца е много сложна задача. Възпитанието им още

Отглеждането на деца е много сложна задача. Възпитанието им още ...

... Заповедническата констатация, че е време детето да спре с поведението си, е лишена от мотивация защо трябва да го прави. Естествено е то да не послуша родителя си, защото обикновено са намесени чувства, които не могат да бъдат овладени с едно просто „спри с това, което правиш“.  По публикацията работи:


Нашите самочувствие, добрина, увереност, отговорност се изграждат още в детските

Нашите самочувствие, добрина, увереност, отговорност се изграждат още в детските ...

... да се справиш – Ако децата знаят, че вярвате в тях, то те също ще повярват в собствените си възможности.Задаваш чудесни въпроси – Децата обичат въпросите, въпреки че понякога питат за неща, които ни смущават. И все пак, това е начин да ги мотивираме да питат повече, да споделят повече.Автор:В живота попадаме в различни ситуации. Някои от тях е

В живота попадаме в различни ситуации. Някои от тях е ...

... – значението, което придавате на нещата.“ – Тони Робинс„Позитивното мислене ще ви позволи да направите всичко по-добре, отколкото негативното мислене.“ – Зиг Зиглар „Твърде много от нас не изживяват мечтите си, защото живеят в страховете си.“ – Лес Браун„Умът е като парашут. Не работи, ако не е отворен.“ – Франк ЗапаАвтор:


Питали ли сте се някога какво прави успешните хора такива?

Питали ли сте се някога какво прави успешните хора такива? ...

... не повтарят една и съща грешка. Когато се случи кризисна ситуация, е важно да отделим време, за да преценим какво се е объркало, какво трябва да се промени и какво можем да направим, за да предотвратим повторната грешка. Неуспехите ни носят мъдрост и е важно да се вгледаме в тях.Автор:


Любовта не е лесна за поддържане, защото зад нея се

Любовта не е лесна за поддържане, защото зад нея се ...

... но сигурно подкопават любовта и връзката ви. Те са основа за конфликти с тенденция към задълбочаване. Вместо да ги използвате постоянно, опитайте се да не таите в себе си недоволство, което да води до разговори, съдържащи тези думи. Комуникирайте често и открито. Говорете за проблемите си навреме.  По публикацията работи:


Знаем, че положителната нагласа е много важна за постигане на

Знаем, че положителната нагласа е много важна за постигане на ...

... ние потискаме негативните емоции, което може да ги направи още по-разрушаващи. В даден момент задържането на емоциите ни може да започне да ни потиска, да понижи самооценката ни, да ни накара да бъдем по-малко склонни да поискаме помощ. Да ни откаже от това да направим крачка към положителна промяна.  Автор:


Има различни любовни връзки. В някои единият партньор се чувства

Има различни любовни връзки. В някои единият партньор се чувства ...

... стойността си и вярвате, че вашите нужди не са достатъчно важни, за да бъдат задоволени.4. Извинявате го/я за поведението му/ѝ. Да, партньорът ви винаги има лош ден, често оправдавате настроенията му, действията, отсъствието от важни за вас мигове.5. Когато мислите за половинката си, изпитвате повече негативни, отколкото положителни емоции.  Автор:Животът е много по-лесен, когато се смеем и приемаме всички

Животът е много по-лесен, когато се смеем и приемаме всички ...

... с които да забавлява и да привлича внимание към себе си. Чувството им за хумор е белязано от остроумие и загадки, които събеседниците им откриват във всяка тяхна дума. Ако имате човек от зодия Близнаци в обкръжението си, вероятно знаете за какво магическо чувство за хумор става въпрос.По публикацията работи:


Ако искате да спечелите сърцето на един мъж, определено готварските

Ако искате да спечелите сърцето на един мъж, определено готварските ...

... си сърце, той трябва да се чувства сигурен във вашето уважение към него. Никое мъжко его не иска да бъде подценявано. За мъжете е важно жената до тях да ги уважава и да се възхищава на качествата им, да ги цени. Показвайте му уважение и ще го спечелите.По публикацията работи:


Любовта минава не само през стомаха на мъжа, но и

Любовта минава не само през стомаха на мъжа, но и ...

... връзка помежду си. Той трябва да съпътства отношенията ви винаги, за да държи огъня разпален.4. Напишете му съблазнителна бележка.Ако излизате за работа преди него, оставете му бележка, с която да намекнете за страстните желания, които имате към него. Това ще го накара да мисли за вас цял ден. По публикацията работи:


Повечето любовни връзки си приличат в началото. Двама влюбени –

Повечето любовни връзки си приличат в началото. Двама влюбени – ...

... връзката изисква безопасна среда за споделяне. Липсата на комуникация често е признак на страх. Също така не използвайте думите на другия срещу него, за да го нараните. Ако не можете да създадете благоприятна среда за комуникация, в която да достигнете разбиране един с друг, посъветвайте се със специалист по връзки.Автор:


Да се научиш да казваш „не“, когато наистина имаш нужда

Да се научиш да казваш „не“, когато наистина имаш нужда ...

... повечето хора да гадаят защо им отказвате. Не сте длъжни да давате подробни обяснения защо го правите. Дължите това само на близките си. Ако се оправдавате за избора си да откажете, това ви прави да изглеждате колебливи и несигурни в себе си, следователно по-ниско ценени и уважавани.  По публикацията работи:


Във взаимоотношенията всеки иска да получава лоялност, любовта му да

Във взаимоотношенията всеки иска да получава лоялност, любовта му да ...

... защото не ви е грижа, а защото те не го правят.“ – Дженифър Грийн„Най-накрая осъзнах, че никога не съм искал твърде много. Просто исках грешния човек.“ – неизвестен автор„Бог винаги ще доведе правилните хора във вашия живот, но вие трябва да оставите грешните хора да се отдалечат.“ – Джоел Остин Автор:


Развитието на всяка връзка обикновено има два възможни изхода –

Развитието на всяка връзка обикновено има два възможни изхода – ...

... Ако единият има ниско самочувствие, постоянно посочва слабите си места, не се развива и не се усъвършенства, не показва на другия, че има за какво да бъде обичан, любовта и уважението започват да избледняват. Ако не се цените високо сами, партньорът ви също ще спре да ви оценява.По публикацията работи:


Задържане на емоциите, сравняване с другите, твърде много работа и

Задържане на емоциите, сравняване с другите, твърде много работа и ...

... енергия е постоянното преследване на успеха, желанието да сме супермайки, супердомакини и успешни в кариерата си. Да бъдем идеалната половинка за любимия. Всичко това ни завърта в една вихрушка, която води до физически и емоционален стрес. В резултат нашата положителна енергия е изчерпана и дори може да понижим своята производителност. Автор:


Кое бе последното хубаво нещо, което казахте на своето Аз?

Кое бе последното хубаво нещо, което казахте на своето Аз? ...

... хубав ден за мен.Отказвам да се откажа, защото не съм изпробвала всички възможни начини.Вдишвам увереност и издишвам съмнение.Аз съм можеща и имам много потенциал, който да развия. Днес празнувам… слънчевото време, новата ми рокля, книгата, която си купих, хубавата почивка и т. н.Избирам да съм щастлив/а.Позволявам си да си простя грешките.Автор:


Това, което винаги ни движи напред, помага ни в сложни

Това, което винаги ни движи напред, помага ни в сложни ...

... ума си силен и чист.“ – Буда„Здравето не се цени, докато не дойде болестта.“ – Томас Фулър„Щастието е най-висшата форма на здраве.“ – Далай Лама„Ако сте твърде заети да тренирате, приоритетите ви трябва да се променят. Не мога да се сетя за много неща, по-важни от здравето ви.“ – РолсиАвтор:


Когато казваме „да“ на щастието, означава, че казваме „не“ на

Когато казваме „да“ на щастието, означава, че казваме „не“ на ...

... сметка не се случват е характерно, че изграждат много стени в живота си и нямат достатъчно мостове. Те предпочитат познатото, дори и то да не им носи щастие, отколкото да рискуват да бъдат щастливи и свободни. Вътрешните им страхове, че няма да се справят им пречат да живеят по-добър живот. Автор:


Мозъкът ни не спира да работи. Всекидневно взимаме решения, попадаме

Мозъкът ни не спира да работи. Всекидневно взимаме решения, попадаме ...

... телефони е черният, който е последван от белия. Както знаем, изборът ни на цвят, подсказва много за нашата личност. Според психолози, през 80% от времето, ние избираме цветовете подсъзнателно. Изборът на черен мобилен телефон ни характеризира като човек, който върви по течението, докато бялото показва, че се страхувате да рискувате. Автор:


В живота си срещаме много и различни хора. С някои

В живота си срещаме много и различни хора. С някои ...

... си без думи. Те изпитват интензивни емоции и чувства един към друг, отразявайки своите най-съкровени силни и слаби страни.За душите близнаци се счита, че са две половини на една душа, с нейните силни и слаби страни. И при тях, както при сродните души не е задължително да има любовна връзка.Автор:


Любовта не ни носи само приятни емоции, но и разочарования,

Любовта не ни носи само приятни емоции, но и разочарования, ...

... минали грешки, трети пък изцяло избягват привързването към половинката. За да преодолеете всички тези ограничения, най-добре е да споделите на партньора си какви са вашите очаквания за тази връзка, какви са вашите нужди, да споделите страховете си, да вербализирате мислите си и разбира се да чуете какво иска другата страна.Автор:


Богатите и успешни хора имат личностни качества, които им помагат

Богатите и успешни хора имат личностни качества, които им помагат ...

... са успели в живота знаят, че е важно да имаш ментор, който да те напътства. Те рядко действат на своя глава, а умеят да оценяват качествата на хората, които знаят и умеят повече от тях. Това им дава още повече знания и умения, които да използват в бъдеще.По публикацията работи:


Повечето любовни връзки си приличат в началото. Двама влюбени –

Повечето любовни връзки си приличат в началото. Двама влюбени – ...

... изисква безопасна среда за споделяне. Липсата на комуникация често е признак на страх. Също така не използвайте думите на другия срещу него, за да го нараните. Ако не можете да създадете благоприятна среда за комуникация, в която да достигнете разбиране един с друг, посъветвайте се със специалист по връзки  Автор:


Ако напоследък не сте удовлетворени от живота си, апатични сте,

Ако напоследък не сте удовлетворени от живота си, апатични сте, ...

... моя живот сега върви наистина добре?4. Ако можех да променя нещо в живота си, то би било...?5. На този етап кои са нещата, които ме притесняват?6. Ако има поне едно, което мога да направя, за да подобря живота си, то ще е?7. Какво харесвам и обичам в себе си?  Автор:


Професионалните качества до голяма степен се коренят в личностните ви

Професионалните качества до голяма степен се коренят в личностните ви ...

... се разчита, е незаменимо качество. Важно е не само за шефа ви, но и за семейството и приятелите ви. Ако хората могат да разчитат на вас винаги, когато имат нужда от това, вие сте личност, която би се радвала на одобрение от широк кръг хора в различни сфери.По публикацията работи:


Всяка двойка, която решава да сключи брак го прави с

Всяка двойка, която решава да сключи брак го прави с ...

... години. Изненадващо, нали. Учените коментират тези резултати със схващането, че любовта и щастието са достатъчни за дълъг брак. В този период от шест години обаче след стартиране на съвместно съжителство двойките постепенно губят усещането си за щастие наред с появата на проблеми от финансово, битово и ценностно естество.По публикацията работи:


Ако някой ви попита какъв е животът ви, как ще

Ако някой ви попита какъв е животът ви, как ще ...

... спор с приятел, интервю за работа, което не е протекло според вашите очаквания и т. н. Колко често след такива ситуации вие премисляте, преживявате тези събития отново и отново, страхувайки се, че не сте се показали в добра светлина? Премисляте какво ще кажете следващия път ако отново случката се повтори.Автор:


Може би сте забелязали, че след комуникация с определени хора

Може би сте забелязали, че след комуникация с определени хора ...

... светлина. Опитайте се да не го приемате лично.“ – Каманд Кожури„Колкото по-малко отговаряте на негативни хора, толкова по-мощен ще стане вашият живот.“ – неизвестен автор„Не позволявайте на токсичните хора да ви заразят със страха да дадете и да получите една от най-мощните сили на този свят... любов!“ – Ивон Пиер Автор:


Несъмнено факторът „бивша“ е нещо, което ни притеснява и понякога

Несъмнено факторът „бивша“ е нещо, което ни притеснява и понякога ...

... първо с бившата си, определено може да се замислите дали той всъщност не копнее за нея. Разбира се, неговото оправдание е, че те са приятели. Но може би е редно първо да сподели на вас и като цяло да споделя повече с вас, да ви допусне до неговия вътрешен свят.Автор:


Понякога се влюбваме в хора, които не ни забелязват или

Понякога се влюбваме в хора, които не ни забелязват или ...

... ще ви направи да изглеждате отчаяно търсещи внимание и любов. Вместо това изберете някоя негова отличителна черта и наблегнете на нея. Това ще му покаже, че го оценявате и забелязвате положителните му страни. Мъжкото его ще бъде поласкано без това да го накара да възприеме поведението ви неподобаващо.По публикацията работи:


Когато обичате половинката си е напълно нормално да искате да

Когато обичате половинката си е напълно нормално да искате да ...

... приятелиТова е друга форма на проява на ревност, която може да създаде усещане за задушаване. Не прекалявайте с вниманието. Не пращайте съобщения на половинката си непрекъснато, когато не сте заедно. Ако той спре да ви отговаря в даден момент, определено е започнал да ви игнорира заради поведението ви.По публикацията работи:


Целувките са неизменна част от изразяването на любовта. Начинът, по

Целувките са неизменна част от изразяването на любовта. Начинът, по ...

... ви закриля и да ви кара да се чувствате спокойни и в безопасност. Той споделя пространството си с вас, споделя сърцето си и е готов на всичко за вас. Един мъж е истински влюбен и обича жената до себе си, когато показва всячески, че иска да я закриля.По публикацията работи:


Дори най-успешните връзки могат да се провалят, ако в тях

Дори най-успешните връзки могат да се провалят, ако в тях ...

... във връзката не включват само вербалното общуване, но и това на физическо ниво. Ако езикът на тялото ви подсказва, че всеки от вас двамата е затворен в собствения си свят, а наред с това и зрителният контакт помежду ви куца, това говори лошо за комуникацията във връзката.  По публикацията работи:


Знаете ли, че дори и най-щастливите двойки спорят? Споровете може

Знаете ли, че дори и най-щастливите двойки спорят? Споровете може ...

... с любимия човек, за да му помогнете да отговори, да игнорира присъствието му с часове, дни или обратното? Когато единият от двамата или двамата партньори настъпят по този начин, вероятно искат да избегнат конфликт, за да „накажат“ другия. За жалост на мълчанието не е разрешена проблема, а само добра комуникация. Автор:


Всеки родител иска детето му да порасне здраво физически и

Всеки родител иска детето му да порасне здраво физически и ...

... на доброто им психическо състояние. Опитайте се да им обясните, че те самите са в центъра на социалните си кръгове, а в тези кръгове хората се подреждат от най-вътрешния към най-външния. Тази схема ще им помогне да визуализират кои хора и доколко да допускат до себе си.  По публикацията работи:


Законите на привличането имат своите неведоми пътища. Те обаче могат

Законите на привличането имат своите неведоми пътища. Те обаче могат ...

... Затова е важно да настроите енергията си в тази посока. Мислете си за това как си представяте любовта и сродната душа. Мечтайте си за нея. Няма нищо лошо в това да визуализирате връзката, която ви прави щастливи. Вселената ще ви подари това щастие в най-точния за вас момент.По публикацията работи:


Мислите ни имат сила. Въпреки че го знаем, сякаш бързо

Мислите ни имат сила. Въпреки че го знаем, сякаш бързо ...

... нас кое е правилно и кое не. Изключете от речника си изрази като „аз сгреших“, „не се справих“ и т. н. Няма грешки, няма чувство за вина, депресия. Има опит, който ни учи какво да не допускаме отново, как да станем по-добри, можещи и да продължим мотивирани и щастливи напред.Автор:


Добросърдечните хора правят всичко безкористно. Съгласявате се с всички, давате

Добросърдечните хора правят всичко безкористно. Съгласявате се с всички, давате ...

... – винаги се появявате по-рано, защото смятате, че можете да помогнете с подготовката. Това е хубаво, но реално отнема от вашето лично време. Има хора, които ще се възползват от добрите ви намерения, но няма да върнат услугата, колкото и да не ви интересува дали ще го направят.По публикацията работи:


Може би правите всичко по силите си, за да привлечете

Може би правите всичко по силите си, за да привлечете ...

... лицето и тялото не привличат мъжете. Много дами погрешно смятат, че като преобразят изцяло визията си ще имат по-голям успех в намирането на половинка. Всъщност повечето мъже не намират естетичните корекции за привлекателни, дори обратното. Ако са твърде много и прекалено изкуствени, това е по-скоро отблъскващо за тях.По публикацията работи:


Трудно е да разберете дали сте подходящи един за друг,

Трудно е да разберете дали сте подходящи един за друг, ...

... Не се виждате с друг партньор в живота.6. Не се страхувате да изразявате несъгласие един с друг. Не се плашите от това да се конфронтирате и да се опитвате да решавате проблемите си заедно.7. И двамата имате желание да работите по изглаждане на проблемите и различията помежду ви.По публикацията работи:


Когато стане въпрос за връзка, няма как да не се

Когато стане въпрос за връзка, няма как да не се ...

... правят. Те искат да виждат положителното въздействие на усилията им, което се отразява върху нежната им половинка. Няма значение дали става въпрос за малки или големи неща в живота – винаги изразявайте признанието и одобрението си към партньора до вас. Това може да направи връзката ви още по-дълбока.По публикацията работи:


Пролетта е тук и е време за пролетно почистване. Както

Пролетта е тук и е време за пролетно почистване. Както ...

... връзката може да не е еднаква. Ето защо и споделянето на отговорностите може да не е достатъчно справедливо. Ако се чувствате сякаш вие поемате повече отговорности от партньора си, поговорете с него и се опитайте да уравновесите тези проблеми. Изглаждането им ще внесе повече баланс в отношенията ви.По публикацията работи:


Много хора страдат от несигурности, провокирани от различни причини, минал

Много хора страдат от несигурности, провокирани от различни причини, минал ...

... видНе мислете, че само жените се притесняват от голото си тяло и несъвършенствата, които притежава то. Мъжете имат не по-малко от тези страхове. Голотата е повод за притеснение за много хора независимо от пола им. Малцина са щастливците, които са в пълен мир и хармония с телата си.По публикацията работи:


Пълноценният сън е от съществено значение за нашето здраве и

Пълноценният сън е от съществено значение за нашето здраве и ...

... оказват влияние върху съхраняването на спомените.Безсънието може да повиши апетита ни, особено за нездравословни храни, но и излага на риск имунитета ни.Според западни изследвания, работата на смени излага хората на повишен риск от различни хронични заболявания, включително сърдечносъдови и стомашно-чревни. Човешкото тяло никога не се приспособява напълно към променения график. Автор:


Няма точен момент, в който е добре да кажете „обичам

Няма точен момент, в който е добре да кажете „обичам ...

... признание. Едва 3% смятат, че е добре да се изчака поне година, за да сте сигурни в чувствата си.Изследванията показват, че на мъжете им отнема средно по около 3 месеца, за да кажат „обичам те“, докато при жените са нужни най-малко 5 месеца за това признание в любов. По публикацията работи:


Много често поддържаме връзки, които не само не ни правят

Много често поддържаме връзки, които не само не ни правят ...

... от любимите си хора и това е напълно нормално. Но ако вие никога не сте сигурни в мислите и нагласите на партньора си, ако непрекъснато ви тласка от щастие към отчаяние, това ще ви се отрази изключително негативно в дългосрочен план. Непостоянството в отношенията изтощава и убива щастието.По публикацията работи:


Някои хора имат навика да премислят всичко. Оказва се, че

Някои хора имат навика да премислят всичко. Оказва се, че ...

... капана на страховете си. Понякога зациклят от обсебващи мисли за нещата, които може да се случат в негативен план.Ако сте свръхмислещ Водолей, опитайте се да останете здраво стъпили на земята, когато усетите, че залитате в тази посока. Обърнете внимание на нещата около вас и не се вглъбявайте прекалено.По публикацията работи:


Имате ли чувството, че стресът в ежедневието пречи на вашата

Имате ли чувството, че стресът в ежедневието пречи на вашата ...

... компания, летните ваканции да прекарват отново отделно.Създаване или връщане към лоши навициНе са малко връзките, които са точно такъв пример. Трудните времена за двамата партньори могат да тласнат единия в грешна посока, особено когато не се чувства подкрепен от любимия човек. Хазарт, злоупотреби с алкохол, наркотици, емоционално хранене, дори изневяра. Автор:


Често усещане за тревога, чувство, че сякаш сте още малко

Често усещане за тревога, чувство, че сякаш сте още малко ...

... и емоционален тормоз, пренебрежение, много по-вероятно е да сме мнителни към хората около нас, да създаваме трудно трайни приятелства и любовни връзки. Поставяме под съмнение чуждите думи и действия. Очакваме другите да не ни дарят с любов и грижа, да ни лъжат, да ни разочароват, да не вярват в нас.Автор:


Има жени, които никога не се примиряват с лоши връзки.

Има жени, които никога не се примиряват с лоши връзки. ...

... да ги лъжат и да им губят времето, обикновено не толерират лошо отношение към себе си. Понякога дори лошото поведение спрямо другите е сигнал, че то може да се пренесе и върху вас в последващ момент. Интуитивните и силни жени знаят това и не търпят подобно отношение.  По публикацията работи:


Когато водите разговор с някого, понякога възникват неудобни паузи, в

Когато водите разговор с някого, понякога възникват неудобни паузи, в ...

... си. Бъдете интуитивни и напипайте интересите му. Не засягайте деликатни теми, като религия и политика още от първия ви разговор, защото това може да доведе до конфликти. Бъдете умерени и избягвайте разногласия. Не нападайте и не бързайте да защитавате ревностно свои тези. Усмихвайте се повече и бъдете ведри.По публикацията работи: