Луната е в знак Дева до 04:14ч на 27 април.

Луната е в знак Дева до 04:14ч на 27 април. ...

......... - В този период можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия. Сложен ден и енергийно много силен, затова нощта ни дава заслужен отдих. Сънищата в него нямат никакво значение. Максимално нараства жизненият потенциал.


Корекциите на планетарните енергии стават не само чрез постене и

Корекциите на планетарните енергии стават не само чрез постене и ...

......... му сипе от яденето, но той поискал насреща първородството му и под неумолимия диктат на глада сделката била сключена. Необходими продукти: Червена леща - 300 гр Чесън - 3 скилидки Лук - 1 бр. Моркови - 1 бр Подправки: джинджифил, куркума, кимион, черен пипер, кориандър, сол, сок от половин лимон


Луната е в знак Лъв до 23:41ч. Енергийният потенциал в

Луната е в знак Лъв до 23:41ч. Енергийният потенциал в ...

......... зрението, обонянието, вкуса и осезанието. В този ден колкото можете повече разчесвайте косите. Всеки път се старайте с гребена (за предпочитане е рядък дървен гребен) или четката да правите толкова движения, на колкото години сте. Разчесвайте косите на различни страни и само при завършването придайте определена форма на косите си.


Плутон е най-отдалечената планета и с най-малки размери. Даже преди

Плутон е най-отдалечената планета и с най-малки размери. Даже преди ...

......... имунитета ви, да ви лиши от късмет за дълго време. Риби - Вашите правила за живот могат да се променят. Учете се от вашите ментори, приятели, колеги, от успелите хора, усвоявайте техните навици. За такова обучение този период е много ползотворен. Плутон ще ви оказва положително влияние в този аспект.


Луната е в знак Лъв до 23:41ч на 24 април.

Луната е в знак Лъв до 23:41ч на 24 април. ...

......... свещ в дясната ръка, да прочетете молитва във всеки ъгъл на стаята, която знаете например "Отче наш", пръскане със светена вода или да направите изчистване с Рейки, ако сте посветени в това. Може да се отстрани отрицателната енергия в къщата като опушите с горящ сух жълт кантарион (магарешки трън, тамян).


Луната е в знак Рак до 20:10ч. Най-важен остава нашият

Луната е в знак Рак до 20:10ч. Най-важен остава нашият ...

......... рискувате да се въртите вечно в кръг. Предсказанията, получени в съня, показват тези "възли" как могат да бъдат развързани. Ако в сънищата си виждате широки пространства като полета, морета, небе, толкова повече процеси на преобразуване (трансформация) се случват с вас. Подстригване може само до 11:56ч, след това не се препоръчва.На 18 април започна ретроградният цикъл на Сатурн, който ще

На 18 април започна ретроградният цикъл на Сатурн, който ще ...

......... редовно, поне веднъж седмично. За това съществува специален ден - събота - денят на Сатурн. Както твърдят индийските и тибетските мъдреци, "почивката в събота удължава живота" и този ден е създаден специално от Твореца за почивка, прекъсвайки връзката с обичайния ход на живота, отделяне време на духовните практики и т.н.


Луната е в знак Рак до 20:10ч на 22 април.

Луната е в знак Рак до 20:10ч на 22 април. ...

......... неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения. Сънища – И тук обърнете внимание на думите, които сте казали на сън или някой друг ви е казал. При това е важно в какво съчетание ще ги запомните след събуждането си. Над тях трябва да поразмишлявате.


Луната е в знак Близнаци до 17:28ч. Усеща се прилив

Луната е в знак Близнаци до 17:28ч. Усеща се прилив ...

......... за него, но и за бъдещето му. Много е важно да се доверите на интуицията си. За сънищата, които сте сънували, не трябва да разказвате на никого. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.


Луната е в знак Близнаци, където ще остане до 17:28ч

Луната е в знак Близнаци, където ще остане до 17:28ч ...

......... Ако ви се присъни, че плачете на сън, това може да се приеме като добър знак и показател, че вашият организъм се изчиства и изпълва с нови позитивни енергии. Също така добър знак е да пътувате на сън. Ако сънят ви е бил неприятен, разстройващ, обърнете внимание на своето здраве!


Луната е в знак Телец, където ще остане до 15:03ч.

Луната е в знак Телец, където ще остане до 15:03ч. ...

......... себе си изменения в енергообмена, което пък ще се отрази на живота ви като цяло. Трудно е да се прогнозира характера на измененията. Сънища - Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това означава, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно разрешение.  Красивата Венера в Телец застава в опозиция на напрегнатия и

Красивата Венера в Телец застава в опозиция на напрегнатия и ...

......... Космоса, степента, в която реализираме потенциала, който е заложен в нас първоначално. Сънищата показват къде е енергийната пробойна, откъдето става „изтичане” и където е необходимо да се повиши енергийният потенциал, необходим за нови дела. Подстрижката в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени.


В 04:58ч е новолуние в знак Овен. Първият лунен ден

В 04:58ч е новолуние в знак Овен. Първият лунен ден ...

......... на нови делови връзки, вземане на работа на нови сътрудници.   Подстрижката подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да започнат да се навиват.  


Днес Меркурий излиза от своята ретроградност, но негативното влияние ще

Днес Меркурий излиза от своята ретроградност, но негативното влияние ще ...

......... и заболявания по полов път. Сънища – Съновиденията носят много полезна информация за тези, които искат да разберат себе си и своята душа. На символично равнище са поставени вашите най-сложни душевни проблеми. Бъдете внимателни към всичко, което ви се присъни дори да ви се стори на пръв поглед пълна безсмислица.


Слънцето е в напрегнати аспекти с Плутон и Уран, което

Слънцето е в напрегнати аспекти с Плутон и Уран, което ...

......... – църкви, храмове, духовни центрове. Подстригване - Не е подходящо за подстригване, може да има негативни последствия за вашето здраве. Може да се снижи вашата активност. Добре е само да разчешете косите си и да ги оставите така както са. Това им дава възможност спокойно да приемат енергиите на Природата.


Луната е в знак Риби до 06:27ч на 14 април.

Луната е в знак Риби до 06:27ч на 14 април. ...

......... Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните. Подходящо е и за тия, които са решили да променят своя имидж. Сънищата показват, доколко човек е способен да съществува в хармонични отношения с околното пространство и доколко е в състояние да запази равновесието между духовния и материалния свят.Луната е в знак Риби до 06:27 ч на 14

Луната е в знак Риби до 06:27 ч на 14 ...

......... на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии. Сънища - Днес сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.


Луната е в знак Водолей до 21:41ч. Не трябва да

Луната е в знак Водолей до 21:41ч. Не трябва да ...

......... ще възстанови вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всякакви дрънкулки, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да способства вашето успокоение и да ви носи спокойствие. Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Сънищата са пророчески, но трябва да умеете правилно да ги изтълкувате.  


Луната е в знак Водолей до 21:41ч на 11 април.

Луната е в знак Водолей до 21:41ч на 11 април. ...

......... се допълнителна енергия, която е необходима в следващите няколко дни. Сънищата през това денонощие показват достатъчно ли сме силни и здрави, реализираме ли се в любовта и в творчеството. Ако са приятни, всичко е наред. Ако са оставили неприятно усещане, значи изпитвате неудовлетвореност и застой в творческата и сексуалната енергия.


Луната е в знак Козирог до 09:51ч. Движи се на

Луната е в знак Козирог до 09:51ч. Движи се на ...

......... секса, тъй като в този лунен ден води до силно физическо и емоционално изтощение. Сексуалната енергия подрива здравето. Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности. Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си.


Луната е в знак Козирог до 09:51ч на 9 април.

Луната е в знак Козирог до 09:51ч на 9 април. ...

......... символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост. Опирайки се на символите на вашия сън, нужно е да видите къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието. Сънищата само на разсъмване имат значение.


Да започнете нещо кардинално в период на намаляваща Луна, не

Да започнете нещо кардинално в период на намаляваща Луна, не ...

......... опитате да бъдете възможно повече време на чист въздух. Можете да презаредите с енергията на вятъра, така че е добре, ако може да ви подуха. Това допринася за преобразуването на вътрешната структура. Добре е да носите бели или златисти дрехи на този ден, да се яде червено: боровинки, нар, цвекло.


Хармонията на Луната и Уран ще спомогне за нестандартното мислене.

Хармонията на Луната и Уран ще спомогне за нестандартното мислене. ...

......... е да се обръщате с въпроси към началниците, стига да не ги занимавате напразно. Подстрижка – стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, можете в къщи сами да подрежете бретона си или подрежете милиметър от някой кичур. Това съществено ще се отрази на вашето сегашно и бъдещо състояние.


Известно е, че зодиакалният знак, под който човекът е роден,

Известно е, че зодиакалният знак, под който човекът е роден, ...

......... навици. В същото време, според анкетата, Близнаците са хората, които са опитвали в живота си буквално всички удоволствия и са си избрали само това, което им носи неземна радост. Според статистиката повече от 90% от Близнаците се смятат за абсолютно щастливи и са готови да дадат това щастие на другите.


Слънцето се намира в знак Овен от 20 март до

Слънцето се намира в знак Овен от 20 март до ...

......... Гранатът е подходящ камък за тях, който поддържа честолюбието им и стремежа към признание, но ако не им достигне способност да постигнат целите си, камъкът ги прави нетърпими, неудовлетворени и ревниви. Малахит и аметист успокояват страстите. Намират се под влияние на Венера. Важни години: 15, 30, 36, 40, 60, 66.


Луната е в знак Стрелец, където ще остане до 21:02ч

Луната е в знак Стрелец, където ще остане до 21:02ч ...

......... Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори. Подстрижка – За предпочитане е да не се подстригвате, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите. Сънища – От сънищата си не се бойте. Те нямат никакво отношение към реалния живот.


Луната е в знак Скорпион до 09:56ч. В същото време

Луната е в знак Скорпион до 09:56ч. В същото време ...

......... кои наистина работят и кои само си придават вид, че го правят. Не е най-благоприятното време за колективен труд. Сънищата - На тълкуването на сънищата трябва да се отдели специално внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания. Подстрижка – не се препоръчва


Луната е в знак Скорпион до 09:56ч на 4 април.

Луната е в знак Скорпион до 09:56ч на 4 април. ...

......... изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното. Сънища – Ако сънувате катастрофи, агресия, кошмари, то значи, че отдавна не можете да изпитате радост от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от собствения си затвор, в който сами сте се поставили.


Луната е в знак Скорпион от 01:58ч до 09:56ч на

Луната е в знак Скорпион от 01:58ч до 09:56ч на ...

......... - Откажете се от подстрижка, защото може да се отрази негативно на здравето ви. Така вие защитавате сърдечно-съдовата и ендокринната система. Освен това подстриганите коси в този ден могат да влошат още вашата памет и емоционалното настроение. 17 лунен ден започва в 22:02 и продължава до 23:05ч на следващия ден.


Луната е в знак Везни до 01:58ч на 2 април.

Луната е в знак Везни до 01:58ч на 2 април. ...

......... Неблагоприятен ден за подстригване. Може да имате неприятности със здравето и лошо самочувствие. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата. 16 лунен ден започва в 20:57 и продължава до 22:02ч на следващия ден.


Когато четете хороскопа си, не забравяйте, че това са общите

Когато четете хороскопа си, не забравяйте, че това са общите ...

......... общуването избирайте правилните думи, особено в имейлите. Може да възникне отново неразрешен проблем от миналото, с който трябва да се справите. Април ви обещава хармония в отношенията и много благоприятни възможности. Бъдете отворени към света, към новото, не отказвайте срещи, пътувания. Не се знае откъде ще изскочи късмета ви.  


Днес Венера влиза в знак Телец, където ще остане до

Днес Венера влиза в знак Телец, където ще остане до ...

......... а това ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние. 15 лунен ден започва в 19:50 и продължава до 20:57ч на следващия ден.


Луната е в знак Дева до 20:53ч. Практичност и отговорност.

Луната е в знак Дева до 20:53ч. Практичност и отговорност. ...

......... 14 лунен ден - Като цяло отношенията в семейството обикновено са спокойни, без ексцесии. Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да изпробвате нови техники. Опитайте да се занимавате със секс на места, на които не сте го правили и по начин както не сте го правили.  


Луната е в знак Дева до 20:53 ч на 30

Луната е в знак Дева до 20:53 ч на 30 ...

......... този ден са опасни, но това се компенсира от високата ефективност на лекарствата. Подстрижка - Подходящо е за това през целия ден, но до 17:33ч можете да отидете във фризьорски салон, а след това само в къщи самостоятелно трябва да го правите. Не поверявайте косите си дори на близък човек.


Последните важни аспекти в края на месеца са съвпадът на

Последните важни аспекти в края на месеца са съвпадът на ...

......... Може да се подстригвате през целия ден – 11 и 12 лунни дни са подходящи за целта. Сънищата в този лунен ден са пророчески. Нужно е да им се доверите. Те носят в себе си ключ към решението на вашите проблеми и ви предлагат помощ. Не изпускайте този момент.  


Луната е в знак Лъв, където ще остане до 17:31ч

Луната е в знак Лъв, където ще остане до 17:31ч ...

......... когато падат всички притеснения и задръжки. Не допускайте да се създаде напрежение в интимните ви отношения! Да се избягват спорове и скандали. Подстригване – След 15:12ч можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.


Луната е в знак Рак до 14:46ч. Силата, която доминира

Луната е в знак Рак до 14:46ч. Силата, която доминира ...

......... приятни сънища, които за съжаление не се сбъдват. Езотерика – В 10 лунен ден се препоръчва да медитираме над собствената карма и кармата на рода, за да разберем нашето минало и настояще. Размишленията върху родословното дърво, медитацията върху портретите на предците трябва да бъдат съчетани с укрепването на дома, семейството.


Луната е в знак Рак, където ще остане до 14:46ч

Луната е в знак Рак, където ще остане до 14:46ч ...

......... какви конфликти съществуват на подсъзнателно ниво, могат да укажат вътрешен скрит конфликт и неговият характер. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни съновидения. Езотерика – Създайте си астрална защита, обграждайте се с бяла светлина, изговаряйте защитни формули.


Луната е в знак Близнаци до 10:54ч. и се движи

Луната е в знак Близнаци до 10:54ч. и се движи ...

......... или партньори. Подходящо време за привличане на нови сътрудници и партньори. Подстрижка – Най-добре е, ако в 8 лунен ден избягвате да се подстригвате. Сънища в 8-ми лунен ден (предстоящите) носят важна информация. Може да узнаете какви кармични връзки не ви дават възможност да бъдете щастливи в настоящия живот.  


Меркурий от 23 март става ретрограден до 15 април, но

Меркурий от 23 март става ретрограден до 15 април, но ...

......... нужда да променим обичайната си рутина, да въведем новости в живота и отношенията си, да се срещнем със стари приятели, които не сме виждали от дълго време. Този период засилва романтизма, тенденцията към флирт, приключения, може да доведе до нови необичайни запознанства, приятелски отношения могат да се превърнат в романтични.


Луната е в знак Близнаци до 10:54ч на 24 март.

Луната е в знак Близнаци до 10:54ч на 24 март. ...

......... В никакъв случай не допускайте да се стигне до конфликт и да изричате гневни думи. Подстригване то е благоприятно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.


Луната е в знак Близнаци от 07:31ч до 10:54ч на

Луната е в знак Близнаци от 07:31ч до 10:54ч на ...

......... Много е важно да се доверите на интуицията си. За сънищата, които сте видели през 6-то лунно денонощие, не трябва да разказвате на никого. Хубаво е в този ден да видите облаци. Ако небето е ясно или обратното – мрачно, това е знак, че няма никаква хармония в света.  


Луната е в знак Телец до 07:31ч на 22 март.

Луната е в знак Телец до 07:31ч на 22 март. ...

......... случай се препоръчва да анализирате живота, мислите и действията си. Интуицията ще ви помогне да направите правилните изводи. Смята се, че ако сънищата са свързани с път, това е добър знак, а тежките сънища показват здравословни проблеми. Добър знак, ако плачеш на сън. В този момент душата ви се пречиства.


Днес Слънцето се премества в знак Овен в 18:17ч. и

Днес Слънцето се премества в знак Овен в 18:17ч. и ...

......... да се помолите днес пред иконата „Поръчителка(ходатайка) за грешниците”(може да я намерите чрез Гугъл). Обръщането към тази икона е пряко ходатайство чрез Богородица за прошка на греховете и помощ при тъга и униние, при семейни проблеми, както и за изцеление на тежки скоротечни болести,. Днес тя притежава особена сила.  


Луната е в знак Овен до 03:08ч на 20 март.

Луната е в знак Овен до 03:08ч на 20 март. ...

......... за да няма после проблеми. Сънищата показват правилно ли изразходвате енергията, която се дава на човек от Космоса. Те отразяват вътрешният потенциал, който носим от раждането си. Те могат също така да дадат отговор на измъчващи ви въпроси или да ви дадат указание как да отстраните преградите пред вашата цел.


Луната е в знак Овен до 03:08ч на 20 март.

Луната е в знак Овен до 03:08ч на 20 март. ...

......... ситуациите, които планирате, и да проверите дали ви се гади от тях или не. Проверете вашата работа, местата за забавление, бизнес проектите. И ако у вас се появи чувство на гадене, то знайте, че това е вредно за вас. Същата проверка можете да направите и за хранителните продукти, които консумирате.


Луната е в знак Риби до 20:58ч. Засилени са интуицията,

Луната е в знак Риби до 20:58ч. Засилени са интуицията, ...

......... мислите и правите през периода на новолунието, подсъзнателно ще стане вашата житейска програма за новия лунен месец и ще бъде много трудно да промените нещо в него. Опитайте се да превърнете този ден в тиха почивка, където най-накрая ще можете да бъдете сами със себе си или с близки приятели.


Луната е в знак Риби до 20:58ч. на 17 март.

Луната е в знак Риби до 20:58ч. на 17 март. ...

......... мислене и повтаряйте през целия ден положителни утвърждения. Мечтайте, медитирайте! Пуснете си приятна музика и релаксирайте. Сънищата говорят за тези процеси, които стават в подсъзнанието на човек. Може да указват проблеми, от които се опитвате да се освободите. Градинарство – Избягвайте да се занимавате с растенията, със садене и пресаждане.


Луната е в знак Водолей до 12:13ч. Рутинната работа е

Луната е в знак Водолей до 12:13ч. Рутинната работа е ...

......... на чувства. Покупки – Благоприятно за всички видове покупки, които отдавна са планирани, както и такива, които са плод на мимолетни капризи. Важното е да носят радост. Сънищата са предимно пророчески и носят дълбок смисъл. В тях можете да видите бъдещето си такова, каквото може да бъде или минало превъплъщение.


Луната е в последната си фаза, в знак Водолей от

Луната е в последната си фаза, в знак Водолей от ...

......... с околното пространство, как може да поддържа баланс между духовния и материалния свят. Те показват още как миналото е засегнало настоящето. Някои астрологични школи смятат, че на този лунен ден в съня си можете да стигнете до откровение, в което можете да разберете истинската същност и положението на настоящата ситуация.


Луната е в последната си фаза, в знак Водолей от

Луната е в последната си фаза, в знак Водолей от ...

......... Подстрижката не се препоръчва. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии. Сънища - Днес сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.


Луната е в последната си фаза, в знак Козирог до

Луната е в последната си фаза, в знак Козирог до ...

......... на енергийно-информационното поле. Покупки - Може да купувате това, което ще възстанови вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всякакви дрънкулки, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да способства вашето успокоение и да ви носи спокойствие. В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.


Луната е в последната си фаза, в знак Козирог до

Луната е в последната си фаза, в знак Козирог до ...

......... носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която ще е необходима в следващите няколко дни. Сънища – Сънищата, които се сънуват сега, дават указание за състоянието на сексуалната енергия. Хубави сънища означават, че всичко е наред в личния живот, а неприятните сънища показват, че има проблеми в тази област.  


Луната е в знак Стрелец и се движи на празен

Луната е в знак Стрелец и се движи на празен ...

......... от полови контакти. Не благоприятно за зачатие. Сънищата са лъжовни. Може да имате кошмари, но те нищо не значат. Подстригването не се препоръчва. Може да доведе до влошаване на здравето. Градинска работа – крайно неблагоприятно е за работа с растения. Няма нищо страшно, ако спазвате инструкциите за употреба на деня.


Луната е в знак Стрелец, където ще остане до 11:53ч

Луната е в знак Стрелец, където ще остане до 11:53ч ...

......... – В тях ще видите символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост. Опирайки се на символите във вашия сън, старайте се да разберете къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието.  


Цветята, които жените получават като подарък на 8 март са

Цветята, които жените получават като подарък на 8 март са ...

......... подсъзнателно сте искали да направите и с неговият дарител. Помолете дете да помирише цветята и забележете неговата реакция. Това показва как вашият избраник се отнася към децата. Забележете колко дни са издържали цветята и коя част от тях е изсъхнала по-първа? От трайността им ще разберете продължителността на вашите отношения.


Луната вече е в знак Стрелец, където ще остане до

Луната вече е в знак Стрелец, където ще остане до ...

......... енергия, която е полепнала по вас, всичко, което пречи и ви притеснява, за да се приберете вкъщи леки и чисти. Ако няма вятър или не можете да излезете навън, можете да направите всичко вкъщи мислено. Това е много добър ритуал. След това ще почувствате необичаен подем и изблик на енергия!


Най-добрият и универсален подарък за жената винаги са били цветята.

Най-добрият и универсален подарък за жената винаги са били цветята. ...

......... които не признават обществените норми, ако противоречат на неговите убеждения. В този мъж в изобилие има такова ценно качество като креативност, което е важно в работата и в любовта. Представяйки такъв букет, той сякаш ви пита: "Готови ли сте за тръпката? Готови ли сте да прекрачите границите на позволеното "?


Луната остава в знак Скорпион до 00:04ч на 8 март.

Луната остава в знак Скорпион до 00:04ч на 8 март. ...

......... затруднения и т.н. Енергията на деня е спокойна. Не се карайте с приятели и близки. Една кавга ще доведе до дълги спорове и оплаквания. Подстрижка – стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, добре е в къщи сами да подрежете бретона си или по милиметър от някой кичур.


Днес Меркурий и Венера преминават в знак Овен. Луната е

Днес Меркурий и Венера преминават в знак Овен. Луната е ...

......... – Неудачен ден за работа с растенията.   Практика на деня: Избавете се от ненужни привързаности. За профилактика може да се правят въртеливи движения със запалена църковна свещ в областта на пъпа и гърдите и после да се остави да изгори до край. В никакъв случай не я гасете.  


Овен – Марс в Стрелец ще съхрани астрологическите тенденции на

Овен – Марс в Стрелец ще съхрани астрологическите тенденции на ...

......... За по-сериозно обвързаните нещата стоят по малко по-различен начин. Дръжте емоциите си под контрол, избягвайте да критикувате партньора си. Никой не обича да бъде обвиняван, а за проблемите в една връзка обикновено са виновни двете страни. Ако приемете това, значително по-лесно ще се развият нещата. Останалите зодии вижте тук.  


Луната се движи в знак Везни. Уязвими остават бъбреците, ендокринната

Луната се движи в знак Везни. Уязвими остават бъбреците, ендокринната ...

......... не е подходящо за тези процедури. На тълкуването на сънищата трябва да се отдели специално внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания. Освен това подсказват състоянието на нашето здраве. 19 лунен ден започва от 22:15 и продължава до 23:18ч на следващия ден.


Луната се движи в знак Везни. Добър период за примирие,

Луната се движи в знак Везни. Добър период за примирие, ...

......... на вътрешна свобода. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от собствения си затвор, в който сами сте се поставили. Ако сънищата са били приятни, значи всичко се развива в живота ви правилно. 18 лунен ден започва от 21:10 и продължава до 22:15ч на следващия ден.


Луната се движи на празен ход в знак Дева до

Луната се движи на празен ход в знак Дева до ...

......... се поддавайте. Въобще всякакви интимни авантюри са неприемливи в този период. Могат да завършват с някакви неприятности предимно със здравето. Препоръчва се да отложите подстрижката си за по-добро време. Днес няма да ви донесе особена полза. 17 лунен ден започва от 20:03 и продължава до 21:10 ч на следващия ден.


Пълнолуние в 02:52ч. в 11 ° 23 'на Дева, Луната

Пълнолуние в 02:52ч. в 11 ° 23 'на Дева, Луната ...

......... се подравнява косата. От подхранващи маски и други подхранващи процедури също е добре да се откажете. Сънища – Време за пророчески сънища. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си. 16 лунен ден започва от 18:53 и продължава до 20:03ч на следващия ден.Първият пролетен месец има мощна енергия и голям творчески потенциал.

Първият пролетен месец има мощна енергия и голям творчески потенциал. ...

......... може едновременно да донесе радост, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, доколко тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете спокойствие и контролирайте емоциите си, само така ще избегнете неприятностите. Сексът в 15-тото лунно денонощие трябва да бъде по-възможност по-енергичен, напорист, активен, но без всякакви излишества.


Овен Хороскопът за март обещава плодотворен период, когато можете да

Овен Хороскопът за март обещава плодотворен период, когато можете да ...

......... думи за любовта. Не забравяйте обаче, че всичко трябва да бъде в разумни граници. Семейните въпроси е добре да решавате съвместно. Приоритети ще са финансовите въпроси, имущество, разпределение на парите в семейството, разходите. В края на месеца не са изключени неочаквани приходи или придобивки, възможна е даже лотарийна печалба.  


Луната e в знак Лъв до 07:59ч на 1 март.

Луната e в знак Лъв до 07:59ч на 1 март. ...

......... е безполезно. Напълно достатъчно е да им отстъпите. Секс - Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да изпробвате нови техники. Опитайте да се занимавате със секс там, където не сте го правили и както не сте го правили. Подстрижка – След 16:29ч вече можете да посетите стилист.


Луната влиза в знак Лъв от 06:43 ч и остава

Луната влиза в знак Лъв от 06:43 ч и остава ...

......... през целия ден, но до 15:17 ч става да посетите фризьорския салон, а след това вече всички манипулации трябва да извършите у дома, самостоятелно, не поверявайте своята енергия дори на ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.