Астро


Луната е в знак Дева до 09:53ч на 24 май.

Луната е в знак Дева до 09:53ч на 24 май. ...

... астрална защита, обграждайте се с бяла светлина, изговаряйте защитни формули. Сънища, които предстоят(вижте времето) ще покажат какви конфликти съществуват на подсъзнателно ниво, указват вътрешният скрит конфликт и неговият характер. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни съновидения.


Луната е в знак Дева от 05:04ч до 09:53ч на

Луната е в знак Дева от 05:04ч до 09:53ч на ...

... и не надценявайте своите възможности. Подстрижка – Най-добре е, ако в 8 лунен ден избягвате да се подстригвате. Направете го до 13:12ч, ако се налага. Сънища в 8-ми лунен ден (предстоящите) носят важна информация. Може да узнаете какви кармични връзки не ви дават възможност да бъдете щастливи в настоящия живот.


Овен - За да съхраните остатъците здрав разум, избягвайте резките

Овен - За да съхраните остатъците здрав разум, избягвайте резките ...

... Удачно ще бъде всяко изменение във външността ви. Венера в тригон гарантира, че в любовта всичко ще е наред. Тя няма да ви изостави, ще ви дава кураж, ще ви забавлява, ще предложи решение на проблема. Срещайте се повече с приятели. Благоприятни дни - 27 Неблагоприятни дни - 22, 23Времето на Близнаците по астрологични показатели означава, че на Земята

Времето на Близнаците по астрологични показатели означава, че на Земята ...

... съвременницата на Елизабет ІІ. На 12 юни 1963 година след премиерата на филма “Клеопатра”, актрисата Елизабет Тейлър става първа сред най-добрите. Амелия Ерхарт на 18 юни 1928 година става първата жена прелетяла над Атлантическия океан. На 16 юни 1963 година Валентина Терешкова става първата жена космонавт излетяла в Космоса.  


Днес Слънцето напуска Телеца и преминава във въздушния знак Близнаци

Днес Слънцето напуска Телеца и преминава във въздушния знак Близнаци ...

... се приема в мълчание, не бива да се говори. Не трябва също да се натоварвате с излишни грижи, затова е по-добре да не се готви, а да се яде нещо приготвено от предният ден. Не е желателно да се яде пилешко месо и яйца. Подстригване – може през целия ден!


Луната е в знак Лъв от 02:12ч до 05:04ч на

Луната е в знак Лъв от 02:12ч до 05:04ч на ...

... за бъдещето му. Много е важно да се доверите на интуицията си. За сънищата, които сте видели през 6-то лунно денонощие, не трябва да разказвате на никого. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.Луната е в знак Рак до 02:12ч на 20 май.

Луната е в знак Рак до 02:12ч на 20 май. ...

... вътрешните процеси на изменение. За да не сгрешите при тълкуването, старайте се да не бързате. Получената информация се отнася не само за 5-ти лунен ден, но за целия лунен месец. Ако сънувате, че пътувате, това е на благополучие. Ако сънувате нещо неприятно, това е знак, да обърнете внимание на здравето.


Луната е в знак Рак до 02:12ч на 20 май.

Луната е в знак Рак до 02:12ч на 20 май. ...

... подстригвате в 4-я лунен ден. Сънища - Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това означава, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно разрешение. Ако ви се присъни някой починал близък човек, значи, че точно той ви защитава в дадения период от време.


Луната е в знак Близнаци до 00:48ч на 18 май.

Луната е в знак Близнаци до 00:48ч на 18 май. ...

... ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции. Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.


Луната е в знак Близнаци до 00:48ч на 18 май.

Луната е в знак Близнаци до 00:48ч на 18 май. ...

... навиват. Покупки – може да купувате само това, което ви е крайно необходимо. Сънища – Образите на сънищата ви могат да послужат като пряко указание как да действате, но трябва да ги тълкувате правилно, а не да ги приемате буквално. Сънищата биват конкретни и ярки, което улеснява тълкуването им.  


Днес Уран за първи път навлиза в знак Телец. Там

Днес Уран за първи път навлиза в знак Телец. Там ...

... мислите и правите през периода на новолунието, подсъзнателно ще стане вашата житейска програма за новия лунен месец и ще бъде много трудно да промените нещо в него. Благоприятно е да се гледа в пламъка на запалена свещ (или огън). Съсредоточете се върху хубави мисли и усещането за мир и любов.Луната е в знак Телец до 23:44ч на 15 май.

Луната е в знак Телец до 23:44ч на 15 май. ...

... да се занимавате с не много важни дела. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка тъмно ъгълче. Да поблагодарим на отминаващият лунен месец за уроците и откритията, които ни е донесъл и да се приготвим с чисто сърце да встъпим в новият лунен месец.  


Луната е в знак Овен до 21:16ч на 13 май.

Луната е в знак Овен до 21:16ч на 13 май. ...

... явява началото на дните на Хеката, затова е добър за гладуване, изчистване, възстановяване от криза. Може да използвате сокова диета. Месо не се препоръчва. Сънищата - Образите на съня на този лунен ден са свързани с човешките сърдечни привързаности, със сферата на подсъзнанието, отговорна за чувственото и емоционалното преживяване.  


Телец от първа декада (21-30.04.) Хората от този знак обикновено

Телец от първа декада (21-30.04.) Хората от този знак обикновено ...

... от житейските неудачи. За избягване на неприятностите с венозното кръвообръщение, представителите на тази декада – особено при жените, е нужна редовна гимнастика. За тях е полезен ахат, изумруд. Да се избягва носенето на цитрин. Намират се под влияние на Сатурн. Важни години: 16, 21, 24, 33, 41,50, 60, 64.  


Луната е в знак Овен до 21:16ч н 13 май.

Луната е в знак Овен до 21:16ч н 13 май. ...

... препоръчва да се купуват нови неща. Подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните. Сънищата - Обърнете им внимание. Те могат да ви разкрият нещо, което отдавна искате да узнаете.


Луната е в знак Риби до 15:41ч на 11 май.

Луната е в знак Риби до 15:41ч на 11 май. ...

... ви носи спокойствие. Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха не само физическото, но и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле. В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.Луната е в знак Риби от 06:12ч до 15:41ч на

Луната е в знак Риби от 06:12ч до 15:41ч на ...

... или подравняването на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която ще е необходима в следващите няколко дни. Сънищата, които се сънуват сега, указват за състоянието на сексуалната енергия. Хубави сънища означават, че всичко е наред в личния живот, а неприятните сънища показват, че има проблеми в тази област.


Луната е в знак Водолей, където ще остане до 06:12ч

Луната е в знак Водолей, където ще остане до 06:12ч ...

... не им крещят и да не назначават наказания. Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности. Градинска работа – крайно неблагоприятно е за работа с растения. Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си.


Планетата на любовта Венера прави негативният аспект квадратура към планетата

Планетата на любовта Венера прави негативният аспект квадратура към планетата ...

... символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост. Опирайки се на символите на вашия сън, нужно е да видите къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието. Сънищата само на разсъмване имат значение.


Луната е в огненият знак Стрелец до 05:07ч на 4

Луната е в огненият знак Стрелец до 05:07ч на 4 ...

... разберете правилно. Кошмарите говорят за това, че сте направили някаква грешка в живота. Подстрижка – не се препоръчва Ако не се спазват указанията и неправилно се използва енергията на деня, ще срещнете препятствия и неприятности. В 23:47ч започва новият 19 лунен ден, който ще продължи до 00:38ч на 5 май.


Който не празнува и не се весели днес, влиза в

Който не празнува и не се весели днес, влиза в ...

... въздържайте. Покупки – Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното. Най-големият грях на деня е да бъдете унили и тъжни, без настроение! В 22:52ч започва новият 18 лунен ден, който ще продължи до 23:47ч на следващия ден.Последният пролетен месец ще бъде много динамичен и напрегнат за

Последният пролетен месец ще бъде много динамичен и напрегнат за ...

... от аварийни ситуации, травми поради небрежност. Тогава е квадратурата на Марс с Уран, но аспектът сработва в близост да датата си (плюс, минус няколко дена). Не забравяйте, че това са общи тенденции като цяло, а как точно ще се стекат събитията за вас, зависи само от личния ви хороскоп.  


Луната е в знак Скорпион до 18:21ч. Това е опасен

Луната е в знак Скорпион до 18:21ч. Това е опасен ...

... върху символите на лунния ден, да почетете пеперудата, гълъба. Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения и даже съпрузите трябва да го помнят това. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл. В 21:52ч започва новият 17 лунен ден, който ще продължи до 22:52ч на следващия ден.


Овен – Месецът ще премине позитивно. Очакват ви бързи промени

Овен – Месецът ще премине позитивно. Очакват ви бързи промени ...

... доведе до преумора. Намерете възможност да си вземете малък отпуск и да отпътувате някъде. Месец май е чудесен за укрепване и задълбочаване на връзките с любимите хора. В личния ви живот ще се появяват нови щрихи, които ще ви накарат да се чувствате освежени. Засилва се романтичната и емоционална чувственост.


В 03:59ч спътникът на Земята достига апогея на своето развитие.

В 03:59ч спътникът на Земята достига апогея на своето развитие. ...

... сънища. Какво сте сънували не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си. За да бъдат съновиденията ви лесни за тълкуване, добре е преди сън да четете молитви или да се заемете с медитация. В 20:51ч започва новият 16 лунен ден, който ще продължи до 21:52ч на следващия ден.


Луната е в знак Везни от 04:14ч и ще остане

Луната е в знак Везни от 04:14ч и ще остане ...

... на човека и трудно да се забрави. Проявете в този лунен ден максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него! Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство. В 17:36ч започва новият 13 лунен ден, който ще продължи до 18:42ч на следващия ден.Луната е в знак Дева до 04:14ч на 27 април.

Луната е в знак Дева до 04:14ч на 27 април. ...

... е да се спонсорират болници, старчески домове, интернати. Колкото повече пари пожертвате за благотворителност, толкова по-успешен ще е вашият бизнес, но само при условие, че тези пари са дадени от чисто сърце, а не заради бъдещи изгоди. Неискреността няма да донесе желания резултат. Можете да се подстригвате през целия ден.


Луната е в знак Дева до 04:14ч на 27 април.

Луната е в знак Дева до 04:14ч на 27 април. ...

... - В този период можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия. Сложен ден и енергийно много силен, затова нощта ни дава заслужен отдих. Сънищата в него нямат никакво значение. Максимално нараства жизненият потенциал.


Корекциите на планетарните енергии стават не само чрез постене и

Корекциите на планетарните енергии стават не само чрез постене и ...

... му сипе от яденето, но той поискал насреща първородството му и под неумолимия диктат на глада сделката била сключена. Необходими продукти: Червена леща - 300 гр Чесън - 3 скилидки Лук - 1 бр. Моркови - 1 бр Подправки: джинджифил, куркума, кимион, черен пипер, кориандър, сол, сок от половин лимон


Луната е в знак Лъв до 23:41ч. Енергийният потенциал в

Луната е в знак Лъв до 23:41ч. Енергийният потенциал в ...

... зрението, обонянието, вкуса и осезанието. В този ден колкото можете повече разчесвайте косите. Всеки път се старайте с гребена (за предпочитане е рядък дървен гребен) или четката да правите толкова движения, на колкото години сте. Разчесвайте косите на различни страни и само при завършването придайте определена форма на косите си.


Плутон е най-отдалечената планета и с най-малки размери. Даже преди

Плутон е най-отдалечената планета и с най-малки размери. Даже преди ...

... имунитета ви, да ви лиши от късмет за дълго време. Риби - Вашите правила за живот могат да се променят. Учете се от вашите ментори, приятели, колеги, от успелите хора, усвоявайте техните навици. За такова обучение този период е много ползотворен. Плутон ще ви оказва положително влияние в този аспект.


Луната е в знак Лъв до 23:41ч на 24 април.

Луната е в знак Лъв до 23:41ч на 24 април. ...

... свещ в дясната ръка, да прочетете молитва във всеки ъгъл на стаята, която знаете например "Отче наш", пръскане със светена вода или да направите изчистване с Рейки, ако сте посветени в това. Може да се отстрани отрицателната енергия в къщата като опушите с горящ сух жълт кантарион (магарешки трън, тамян).


Луната е в знак Рак до 20:10ч. Най-важен остава нашият

Луната е в знак Рак до 20:10ч. Най-важен остава нашият ...

... рискувате да се въртите вечно в кръг. Предсказанията, получени в съня, показват тези "възли" как могат да бъдат развързани. Ако в сънищата си виждате широки пространства като полета, морета, небе, толкова повече процеси на преобразуване (трансформация) се случват с вас. Подстригване може само до 11:56ч, след това не се препоръчва.


На 18 април започна ретроградният цикъл на Сатурн, който ще

На 18 април започна ретроградният цикъл на Сатурн, който ще ...

... редовно, поне веднъж седмично. За това съществува специален ден - събота - денят на Сатурн. Както твърдят индийските и тибетските мъдреци, "почивката в събота удължава живота" и този ден е създаден специално от Твореца за почивка, прекъсвайки връзката с обичайния ход на живота, отделяне време на духовните практики и т.н.


Луната е в знак Рак до 20:10ч на 22 април.

Луната е в знак Рак до 20:10ч на 22 април. ...

... неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения. Сънища – И тук обърнете внимание на думите, които сте казали на сън или някой друг ви е казал. При това е важно в какво съчетание ще ги запомните след събуждането си. Над тях трябва да поразмишлявате.


Луната е в знак Близнаци до 17:28ч. Усеща се прилив

Луната е в знак Близнаци до 17:28ч. Усеща се прилив ...

... за него, но и за бъдещето му. Много е важно да се доверите на интуицията си. За сънищата, които сте сънували, не трябва да разказвате на никого. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.


Луната е в знак Близнаци, където ще остане до 17:28ч

Луната е в знак Близнаци, където ще остане до 17:28ч ...

... Ако ви се присъни, че плачете на сън, това може да се приеме като добър знак и показател, че вашият организъм се изчиства и изпълва с нови позитивни енергии. Също така добър знак е да пътувате на сън. Ако сънят ви е бил неприятен, разстройващ, обърнете внимание на своето здраве!


Луната е в знак Телец, където ще остане до 15:03ч.

Луната е в знак Телец, където ще остане до 15:03ч. ...

... себе си изменения в енергообмена, което пък ще се отрази на живота ви като цяло. Трудно е да се прогнозира характера на измененията. Сънища - Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това означава, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно разрешение.  


Красивата Венера в Телец застава в опозиция на напрегнатия и

Красивата Венера в Телец застава в опозиция на напрегнатия и ...

... Космоса, степента, в която реализираме потенциала, който е заложен в нас първоначално. Сънищата показват къде е енергийната пробойна, откъдето става „изтичане” и където е необходимо да се повиши енергийният потенциал, необходим за нови дела. Подстрижката в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени.


В 04:58ч е новолуние в знак Овен. Първият лунен ден

В 04:58ч е новолуние в знак Овен. Първият лунен ден ...

... на нови делови връзки, вземане на работа на нови сътрудници.   Подстрижката подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да започнат да се навиват.  


Днес Меркурий излиза от своята ретроградност, но негативното влияние ще

Днес Меркурий излиза от своята ретроградност, но негативното влияние ще ...

... и заболявания по полов път. Сънища – Съновиденията носят много полезна информация за тези, които искат да разберат себе си и своята душа. На символично равнище са поставени вашите най-сложни душевни проблеми. Бъдете внимателни към всичко, което ви се присъни дори да ви се стори на пръв поглед пълна безсмислица.


Слънцето е в напрегнати аспекти с Плутон и Уран, което

Слънцето е в напрегнати аспекти с Плутон и Уран, което ...

... – църкви, храмове, духовни центрове. Подстригване - Не е подходящо за подстригване, може да има негативни последствия за вашето здраве. Може да се снижи вашата активност. Добре е само да разчешете косите си и да ги оставите така както са. Това им дава възможност спокойно да приемат енергиите на Природата.


Луната е в знак Риби до 06:27ч на 14 април.

Луната е в знак Риби до 06:27ч на 14 април. ...

... Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните. Подходящо е и за тия, които са решили да променят своя имидж. Сънищата показват, доколко човек е способен да съществува в хармонични отношения с околното пространство и доколко е в състояние да запази равновесието между духовния и материалния свят.


Луната е в знак Риби до 06:27 ч на 14

Луната е в знак Риби до 06:27 ч на 14 ...

... на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии. Сънища - Днес сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.


Луната е в знак Водолей до 21:41ч. Не трябва да

Луната е в знак Водолей до 21:41ч. Не трябва да ...

... ще възстанови вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всякакви дрънкулки, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да способства вашето успокоение и да ви носи спокойствие. Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Сънищата са пророчески, но трябва да умеете правилно да ги изтълкувате.  


Луната е в знак Водолей до 21:41ч на 11 април.

Луната е в знак Водолей до 21:41ч на 11 април. ...

... се допълнителна енергия, която е необходима в следващите няколко дни. Сънищата през това денонощие показват достатъчно ли сме силни и здрави, реализираме ли се в любовта и в творчеството. Ако са приятни, всичко е наред. Ако са оставили неприятно усещане, значи изпитвате неудовлетвореност и застой в творческата и сексуалната енергия.


Луната е в знак Козирог до 09:51ч. Движи се на

Луната е в знак Козирог до 09:51ч. Движи се на ...

... секса, тъй като в този лунен ден води до силно физическо и емоционално изтощение. Сексуалната енергия подрива здравето. Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности. Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си.


Луната е в знак Козирог до 09:51ч на 9 април.

Луната е в знак Козирог до 09:51ч на 9 април. ...

... символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост. Опирайки се на символите на вашия сън, нужно е да видите къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието. Сънищата само на разсъмване имат значение.


Да започнете нещо кардинално в период на намаляваща Луна, не

Да започнете нещо кардинално в период на намаляваща Луна, не ...

... опитате да бъдете възможно повече време на чист въздух. Можете да презаредите с енергията на вятъра, така че е добре, ако може да ви подуха. Това допринася за преобразуването на вътрешната структура. Добре е да носите бели или златисти дрехи на този ден, да се яде червено: боровинки, нар, цвекло.


Хармонията на Луната и Уран ще спомогне за нестандартното мислене.

Хармонията на Луната и Уран ще спомогне за нестандартното мислене. ...

... е да се обръщате с въпроси към началниците, стига да не ги занимавате напразно. Подстрижка – стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, можете в къщи сами да подрежете бретона си или подрежете милиметър от някой кичур. Това съществено ще се отрази на вашето сегашно и бъдещо състояние.


Известно е, че зодиакалният знак, под който човекът е роден,

Известно е, че зодиакалният знак, под който човекът е роден, ...

... навици. В същото време, според анкетата, Близнаците са хората, които са опитвали в живота си буквално всички удоволствия и са си избрали само това, което им носи неземна радост. Според статистиката повече от 90% от Близнаците се смятат за абсолютно щастливи и са готови да дадат това щастие на другите.


Слънцето се намира в знак Овен от 20 март до

Слънцето се намира в знак Овен от 20 март до ...

... Гранатът е подходящ камък за тях, който поддържа честолюбието им и стремежа към признание, но ако не им достигне способност да постигнат целите си, камъкът ги прави нетърпими, неудовлетворени и ревниви. Малахит и аметист успокояват страстите. Намират се под влияние на Венера. Важни години: 15, 30, 36, 40, 60, 66.


Луната е в знак Стрелец, където ще остане до 21:02ч

Луната е в знак Стрелец, където ще остане до 21:02ч ...

... Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори. Подстрижка – За предпочитане е да не се подстригвате, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите. Сънища – От сънищата си не се бойте. Те нямат никакво отношение към реалния живот.


Луната е в знак Скорпион до 09:56ч. В същото време

Луната е в знак Скорпион до 09:56ч. В същото време ...

... кои наистина работят и кои само си придават вид, че го правят. Не е най-благоприятното време за колективен труд. Сънищата - На тълкуването на сънищата трябва да се отдели специално внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания. Подстрижка – не се препоръчва


Луната е в знак Скорпион до 09:56ч на 4 април.

Луната е в знак Скорпион до 09:56ч на 4 април. ...

... изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното. Сънища – Ако сънувате катастрофи, агресия, кошмари, то значи, че отдавна не можете да изпитате радост от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от собствения си затвор, в който сами сте се поставили.


Луната е в знак Скорпион от 01:58ч до 09:56ч на

Луната е в знак Скорпион от 01:58ч до 09:56ч на ...

... - Откажете се от подстрижка, защото може да се отрази негативно на здравето ви. Така вие защитавате сърдечно-съдовата и ендокринната система. Освен това подстриганите коси в този ден могат да влошат още вашата памет и емоционалното настроение. 17 лунен ден започва в 22:02 и продължава до 23:05ч на следващия ден.


Луната е в знак Везни до 01:58ч на 2 април.

Луната е в знак Везни до 01:58ч на 2 април. ...

... Неблагоприятен ден за подстригване. Може да имате неприятности със здравето и лошо самочувствие. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата. 16 лунен ден започва в 20:57 и продължава до 22:02ч на следващия ден.


Когато четете хороскопа си, не забравяйте, че това са общите

Когато четете хороскопа си, не забравяйте, че това са общите ...

... общуването избирайте правилните думи, особено в имейлите. Може да възникне отново неразрешен проблем от миналото, с който трябва да се справите. Април ви обещава хармония в отношенията и много благоприятни възможности. Бъдете отворени към света, към новото, не отказвайте срещи, пътувания. Не се знае откъде ще изскочи късмета ви.  


Днес Венера влиза в знак Телец, където ще остане до

Днес Венера влиза в знак Телец, където ще остане до ...

... а това ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние. 15 лунен ден започва в 19:50 и продължава до 20:57ч на следващия ден.


Луната е в знак Дева до 20:53ч. Практичност и отговорност.

Луната е в знак Дева до 20:53ч. Практичност и отговорност. ...

... 14 лунен ден - Като цяло отношенията в семейството обикновено са спокойни, без ексцесии. Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да изпробвате нови техники. Опитайте да се занимавате със секс на места, на които не сте го правили и по начин както не сте го правили.  


Луната е в знак Дева до 20:53 ч на 30

Луната е в знак Дева до 20:53 ч на 30 ...

... този ден са опасни, но това се компенсира от високата ефективност на лекарствата. Подстрижка - Подходящо е за това през целия ден, но до 17:33ч можете да отидете във фризьорски салон, а след това само в къщи самостоятелно трябва да го правите. Не поверявайте косите си дори на близък човек.


Последните важни аспекти в края на месеца са съвпадът на

Последните важни аспекти в края на месеца са съвпадът на ...

... Може да се подстригвате през целия ден – 11 и 12 лунни дни са подходящи за целта. Сънищата в този лунен ден са пророчески. Нужно е да им се доверите. Те носят в себе си ключ към решението на вашите проблеми и ви предлагат помощ. Не изпускайте този момент.  


Луната е в знак Лъв, където ще остане до 17:31ч

Луната е в знак Лъв, където ще остане до 17:31ч ...

... когато падат всички притеснения и задръжки. Не допускайте да се създаде напрежение в интимните ви отношения! Да се избягват спорове и скандали. Подстригване – След 15:12ч можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.


Луната е в знак Рак до 14:46ч. Силата, която доминира

Луната е в знак Рак до 14:46ч. Силата, която доминира ...

... приятни сънища, които за съжаление не се сбъдват. Езотерика – В 10 лунен ден се препоръчва да медитираме над собствената карма и кармата на рода, за да разберем нашето минало и настояще. Размишленията върху родословното дърво, медитацията върху портретите на предците трябва да бъдат съчетани с укрепването на дома, семейството.


Луната е в знак Рак, където ще остане до 14:46ч

Луната е в знак Рак, където ще остане до 14:46ч ...

... какви конфликти съществуват на подсъзнателно ниво, могат да укажат вътрешен скрит конфликт и неговият характер. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни съновидения. Езотерика – Създайте си астрална защита, обграждайте се с бяла светлина, изговаряйте защитни формули.


Луната е в знак Близнаци до 10:54ч. и се движи

Луната е в знак Близнаци до 10:54ч. и се движи ...

... или партньори. Подходящо време за привличане на нови сътрудници и партньори. Подстрижка – Най-добре е, ако в 8 лунен ден избягвате да се подстригвате. Сънища в 8-ми лунен ден (предстоящите) носят важна информация. Може да узнаете какви кармични връзки не ви дават възможност да бъдете щастливи в настоящия живот.  


Меркурий от 23 март става ретрограден до 15 април, но

Меркурий от 23 март става ретрограден до 15 април, но ...

... нужда да променим обичайната си рутина, да въведем новости в живота и отношенията си, да се срещнем със стари приятели, които не сме виждали от дълго време. Този период засилва романтизма, тенденцията към флирт, приключения, може да доведе до нови необичайни запознанства, приятелски отношения могат да се превърнат в романтични.


Луната е в знак Близнаци до 10:54ч на 24 март.

Луната е в знак Близнаци до 10:54ч на 24 март. ...

... В никакъв случай не допускайте да се стигне до конфликт и да изричате гневни думи. Подстригване то е благоприятно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.


Луната е в знак Близнаци от 07:31ч до 10:54ч на

Луната е в знак Близнаци от 07:31ч до 10:54ч на ...

... Много е важно да се доверите на интуицията си. За сънищата, които сте видели през 6-то лунно денонощие, не трябва да разказвате на никого. Хубаво е в този ден да видите облаци. Ако небето е ясно или обратното – мрачно, това е знак, че няма никаква хармония в света.  


Луната е в знак Телец до 07:31ч на 22 март.

Луната е в знак Телец до 07:31ч на 22 март. ...

... случай се препоръчва да анализирате живота, мислите и действията си. Интуицията ще ви помогне да направите правилните изводи. Смята се, че ако сънищата са свързани с път, това е добър знак, а тежките сънища показват здравословни проблеми. Добър знак, ако плачеш на сън. В този момент душата ви се пречиства.