Луната е в знак Риби до 20:58ч. Засилени са интуицията,

Луната е в знак Риби до 20:58ч. Засилени са интуицията, ...

......... мислите и правите през периода на новолунието, подсъзнателно ще стане вашата житейска програма за новия лунен месец и ще бъде много трудно да промените нещо в него. Опитайте се да превърнете този ден в тиха почивка, където най-накрая ще можете да бъдете сами със себе си или с близки приятели.


Луната е в знак Риби до 20:58ч. на 17 март.

Луната е в знак Риби до 20:58ч. на 17 март. ...

......... мислене и повтаряйте през целия ден положителни утвърждения. Мечтайте, медитирайте! Пуснете си приятна музика и релаксирайте. Сънищата говорят за тези процеси, които стават в подсъзнанието на човек. Може да указват проблеми, от които се опитвате да се освободите. Градинарство – Избягвайте да се занимавате с растенията, със садене и пресаждане.


Луната е в знак Водолей до 12:13ч. Рутинната работа е

Луната е в знак Водолей до 12:13ч. Рутинната работа е ...

......... на чувства. Покупки – Благоприятно за всички видове покупки, които отдавна са планирани, както и такива, които са плод на мимолетни капризи. Важното е да носят радост. Сънищата са предимно пророчески и носят дълбок смисъл. В тях можете да видите бъдещето си такова, каквото може да бъде или минало превъплъщение.


Луната е в последната си фаза, в знак Водолей от

Луната е в последната си фаза, в знак Водолей от ...

......... с околното пространство, как може да поддържа баланс между духовния и материалния свят. Те показват още как миналото е засегнало настоящето. Някои астрологични школи смятат, че на този лунен ден в съня си можете да стигнете до откровение, в което можете да разберете истинската същност и положението на настоящата ситуация.


Луната е в последната си фаза, в знак Водолей от

Луната е в последната си фаза, в знак Водолей от ...

......... Подстрижката не се препоръчва. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии. Сънища - Днес сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.


Луната е в последната си фаза, в знак Козирог до

Луната е в последната си фаза, в знак Козирог до ...

......... на енергийно-информационното поле. Покупки - Може да купувате това, което ще възстанови вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всякакви дрънкулки, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да способства вашето успокоение и да ви носи спокойствие. В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.Луната е в последната си фаза, в знак Козирог до

Луната е в последната си фаза, в знак Козирог до ...

......... носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която ще е необходима в следващите няколко дни. Сънища – Сънищата, които се сънуват сега, дават указание за състоянието на сексуалната енергия. Хубави сънища означават, че всичко е наред в личния живот, а неприятните сънища показват, че има проблеми в тази област.  


Луната е в знак Стрелец и се движи на празен

Луната е в знак Стрелец и се движи на празен ...

......... от полови контакти. Не благоприятно за зачатие. Сънищата са лъжовни. Може да имате кошмари, но те нищо не значат. Подстригването не се препоръчва. Може да доведе до влошаване на здравето. Градинска работа – крайно неблагоприятно е за работа с растения. Няма нищо страшно, ако спазвате инструкциите за употреба на деня.


Луната е в знак Стрелец, където ще остане до 11:53ч

Луната е в знак Стрелец, където ще остане до 11:53ч ...

......... – В тях ще видите символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост. Опирайки се на символите във вашия сън, старайте се да разберете къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието.  


Цветята, които жените получават като подарък на 8 март са

Цветята, които жените получават като подарък на 8 март са ...

......... подсъзнателно сте искали да направите и с неговият дарител. Помолете дете да помирише цветята и забележете неговата реакция. Това показва как вашият избраник се отнася към децата. Забележете колко дни са издържали цветята и коя част от тях е изсъхнала по-първа? От трайността им ще разберете продължителността на вашите отношения.


Луната вече е в знак Стрелец, където ще остане до

Луната вече е в знак Стрелец, където ще остане до ...

......... енергия, която е полепнала по вас, всичко, което пречи и ви притеснява, за да се приберете вкъщи леки и чисти. Ако няма вятър или не можете да излезете навън, можете да направите всичко вкъщи мислено. Това е много добър ритуал. След това ще почувствате необичаен подем и изблик на енергия!Най-добрият и универсален подарък за жената винаги са били цветята.

Най-добрият и универсален подарък за жената винаги са били цветята. ...

......... които не признават обществените норми, ако противоречат на неговите убеждения. В този мъж в изобилие има такова ценно качество като креативност, което е важно в работата и в любовта. Представяйки такъв букет, той сякаш ви пита: "Готови ли сте за тръпката? Готови ли сте да прекрачите границите на позволеното "?


Луната остава в знак Скорпион до 00:04ч на 8 март.

Луната остава в знак Скорпион до 00:04ч на 8 март. ...

......... затруднения и т.н. Енергията на деня е спокойна. Не се карайте с приятели и близки. Една кавга ще доведе до дълги спорове и оплаквания. Подстрижка – стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, добре е в къщи сами да подрежете бретона си или по милиметър от някой кичур.


Днес Меркурий и Венера преминават в знак Овен. Луната е

Днес Меркурий и Венера преминават в знак Овен. Луната е ...

......... – Неудачен ден за работа с растенията.   Практика на деня: Избавете се от ненужни привързаности. За профилактика може да се правят въртеливи движения със запалена църковна свещ в областта на пъпа и гърдите и после да се остави да изгори до край. В никакъв случай не я гасете.  


Овен – Марс в Стрелец ще съхрани астрологическите тенденции на

Овен – Марс в Стрелец ще съхрани астрологическите тенденции на ...

......... За по-сериозно обвързаните нещата стоят по малко по-различен начин. Дръжте емоциите си под контрол, избягвайте да критикувате партньора си. Никой не обича да бъде обвиняван, а за проблемите в една връзка обикновено са виновни двете страни. Ако приемете това, значително по-лесно ще се развият нещата. Останалите зодии вижте тук.  


Луната се движи в знак Везни. Уязвими остават бъбреците, ендокринната

Луната се движи в знак Везни. Уязвими остават бъбреците, ендокринната ...

......... не е подходящо за тези процедури. На тълкуването на сънищата трябва да се отдели специално внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания. Освен това подсказват състоянието на нашето здраве. 19 лунен ден започва от 22:15 и продължава до 23:18ч на следващия ден.Луната се движи в знак Везни. Добър период за примирие,

Луната се движи в знак Везни. Добър период за примирие, ...

......... на вътрешна свобода. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от собствения си затвор, в който сами сте се поставили. Ако сънищата са били приятни, значи всичко се развива в живота ви правилно. 18 лунен ден започва от 21:10 и продължава до 22:15ч на следващия ден.


Луната се движи на празен ход в знак Дева до

Луната се движи на празен ход в знак Дева до ...

......... се поддавайте. Въобще всякакви интимни авантюри са неприемливи в този период. Могат да завършват с някакви неприятности предимно със здравето. Препоръчва се да отложите подстрижката си за по-добро време. Днес няма да ви донесе особена полза. 17 лунен ден започва от 20:03 и продължава до 21:10 ч на следващия ден.


Пълнолуние в 02:52ч. в 11 ° 23 'на Дева, Луната

Пълнолуние в 02:52ч. в 11 ° 23 'на Дева, Луната ...

......... се подравнява косата. От подхранващи маски и други подхранващи процедури също е добре да се откажете. Сънища – Време за пророчески сънища. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си. 16 лунен ден започва от 18:53 и продължава до 20:03ч на следващия ден.Първият пролетен месец има мощна енергия и голям творчески потенциал.

Първият пролетен месец има мощна енергия и голям творчески потенциал. ...

......... може едновременно да донесе радост, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, доколко тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете спокойствие и контролирайте емоциите си, само така ще избегнете неприятностите. Сексът в 15-тото лунно денонощие трябва да бъде по-възможност по-енергичен, напорист, активен, но без всякакви излишества.


Овен Хороскопът за март обещава плодотворен период, когато можете да

Овен Хороскопът за март обещава плодотворен период, когато можете да ...

......... думи за любовта. Не забравяйте обаче, че всичко трябва да бъде в разумни граници. Семейните въпроси е добре да решавате съвместно. Приоритети ще са финансовите въпроси, имущество, разпределение на парите в семейството, разходите. В края на месеца не са изключени неочаквани приходи или придобивки, възможна е даже лотарийна печалба.  


Луната e в знак Лъв до 07:59ч на 1 март.

Луната e в знак Лъв до 07:59ч на 1 март. ...

......... е безполезно. Напълно достатъчно е да им отстъпите. Секс - Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да изпробвате нови техники. Опитайте да се занимавате със секс там, където не сте го правили и както не сте го правили. Подстрижка – След 16:29ч вече можете да посетите стилист.


Луната влиза в знак Лъв от 06:43 ч и остава

Луната влиза в знак Лъв от 06:43 ч и остава ...

......... през целия ден, но до 15:17 ч става да посетите фризьорския салон, а след това вече всички манипулации трябва да извършите у дома, самостоятелно, не поверявайте своята енергия дори на ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.


Луната е в знак Рак до 06:43ч на 27 февруари.

Луната е в знак Рак до 06:43ч на 27 февруари. ...

......... в центъра на гръдния кош. При издишване си представете как енергията на вятъра се натрупва в центъра на гръдния кош, на нивото на сърцето. Съпровождайте дъха си с тази медитация за минута или две: това ще ви даде усещане за собствената ви стойност и усещането, че сте необходими и обичани.


Днес ще сме изложени на влиянието на много космически фактори

Днес ще сме изложени на влиянието на много космически фактори ...

......... задължение или да се отбие номера. В противен случай рискувате да влошите здравословното си състояние и да не получите никакво удовлетворение. Подстригване - В този период можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.


Луната е в знак Близнаци до 05:07ч на 25 февруари.

Луната е в знак Близнаци до 05:07ч на 25 февруари. ...

......... не се препоръчват. Максимумът, който можете да си позволите е да организирате ден за "разтоварване" с използването на голям брой течности. В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Пострижката в този ден увеличава късмета и силата.


Луната е в знак в знак Близнаци от 02:09ч до

Луната е в знак в знак Близнаци от 02:09ч до ...

......... Мене любовта си, за то ще го избавя: ще го туря в безопасност, защото позна Името Ми. Ще ме призове, и ще го послушам: с него ще съм, когато е в скърб: ще го избавя и ще го прославя. Ще го наситя с дългоденствие и ще му покажа спасението Си.


Луната е в знак в знак Телец, където ще остане

Луната е в знак в знак Телец, където ще остане ...

......... не е останало време. Време за нови и нестандартни решения. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности. Подстригване – Не се препоръчва. Сънищата са вещи, сбъдват се бързо. Хубаво е да запомните какво сте сънували. Сънищата са много важни сега, защото могат да дадат отговор на измъчващи ви въпроси.  


Днес има два важни аспекта: Венера съвпад с Нептун. Аспекта

Днес има два важни аспекта: Венера съвпад с Нептун. Аспекта ...

......... на думите, които сте казали на сън или някой друг ви е казал. При това е важно в какво съчетание ще ги запомните след събуждането си. Над тях трябва да поразмишлявате. Правилното им възприемане може да измени вашия живот или да внесе необходимата корекция, за да бъдете успешни и щастливи.


Луната е в знак в знак Овен до 21:13ч. Ритмите

Луната е в знак в знак Овен до 21:13ч. Ритмите ...

......... имате през 6-тото лунно денонощие, не трябва да разказвате на никого. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг. Подстрижка – По-добре е да не се подстригвате, иначе ще изглеждате уморен и болен човек.  


Луната е в знак в знак Овен, където ще остане

Луната е в знак в знак Овен, където ще остане ...

......... си хапват вкусно, но не пълнеят. Сънища – Трябва да си спомните всичко, което сте сънували. Сънищата са указание за това, какви изменения ви очакват в близко бъдеще. Ако плачете на сън, то значи вашият организъм се пречиства и сте на прав път. Подстрижка – Привлича благополучието, увеличава благосъстоянието, харизмата.


Днес 18 февруари в 19:19ч Слънцето напуска знака Водолей и

Днес 18 февруари в 19:19ч Слънцето напуска знака Водолей и ...

......... и умиротворяващ душата им и аквамарин, охлаждащ страстите им, прекъсващ споровете. Тези, които са си поставили задача в социалната или художествено-артистичната сфера или да се грижат за болни, могат да носят опал. Намират се под влияние на Марс. Важни години: 12, 15, 24, 30, 36, 45, 48, 60, 72.  


Съгласно китайския хороскоп, целият живот на човека се дели на

Съгласно китайския хороскоп, целият живот на човека се дели на ...

......... започнете нови начинания, да се захващате с всичко, което може да ви донесе полза, придобивки, успех. Времето, когато подобно на пролетта е нужно да посеете семената на вашия бъдещ успех. А успехът посят в година 1, изкласява и дава резултати в година 2 и всичко се повтаря по нов цикъл.


Днес Меркурий и Слънцето преминават в знак Риби, където ще

Днес Меркурий и Слънцето преминават в знак Риби, където ще ...

......... подстригвате в 4-я лунен ден. Сънища - Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това означава, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно разрешение. Ако ви се присъни някой починал близък човек, значи, че точно той ви защитава в дадения период от време.


Съботата е под управлението на Сатурн – планетата на кармичните

Съботата е под управлението на Сатурн – планетата на кармичните ...

......... означава да приемете всички събития спокойно, като воля свише. Постенето или приготвянето на ястия, които подобряват енергията на Сатурн. Това са бобови растения, тъмни зеленчуци, сушени зеленчуци и плодове, подправки, билки, сол, оцет. Мантра и утвърждаване на Сатурн: ОМ ШАНАЙИ НАМАХ Аз съм отворен към света и му се доверявам!


Днес Марс прави квадрат с Нептун – за този транзит

Днес Марс прави квадрат с Нептун – за този транзит ...

......... ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции. Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.


Луната е в знак Риби до 14:06ч на 18 февруари.

Луната е в знак Риби до 14:06ч на 18 февруари. ...

......... се навиват. Покупки – може да купувате само това, което ви е крайно необходимо. Сънища – Образите на сънищата ви могат да послужат като пряко указание как да действате, но трябва да ги тълкувате правилно, а не да ги приемате буквално. Сънищата биват конкретни и ярки, което улеснява тълкуването им.


Луната е в знак Водолей до 04:43ч на 16 февруари.

Луната е в знак Водолей до 04:43ч на 16 февруари. ...

......... света дори да е облачен деня и светът ще се усмихне на вас, изпращайки златист слънчев лъч през облаците. Това е най-висшата мъдрост на 30-ия лунен ден. Новолунието и 1-ят лунен ден започват в 23:06ч. Едновременно с това има частично слънчево затъмнение. Повече за тях може да прочетете  ТУК:  


Новолунието ще бъде на 15-ти февруари в 23 часа и

Новолунието ще бъде на 15-ти февруари в 23 часа и ...

......... задължително да бъде голямо, но по един или друг начин то има най-непосредствено въздействие върху живота ни. Затъмненията носят значителни жизнени промени или променят статуса на ситуацията. Затъмненията на Слънцето посяват семената на бъдещите събития, залагат програмата за бъдещето. Използвайте тази мощна космическа енергия, за да заложите личната си програма.


Луната е в знак Водолей до 04:43 ч на 16

Луната е в знак Водолей до 04:43 ч на 16 ...

......... проблеми с комуникациите и материалните ресурси. Оставете косите в покой. Молитвата може да ви помогне да очистите вътрешното си пространство, когато се чувствате объркани, нерешителни и не знаете по кой път да поемете. Молитвата е начин, чрез който се предаваш, молиш за помощ и се отваряш, за да получиш подкрепа.


Луната е в земния знак Козирог до 17:13ч. Всичко е

Луната е в земния знак Козирог до 17:13ч. Всичко е ...

......... лунен ден се явява началото на дните на Хеката, затова е добър за гладуване, изчистване, възстановяване от криза. Може да използвате сокова диета. Месо не се препоръчва. Сънищата са предимно пророчески и носят дълбок смисъл. В тях можете да видите бъдещето си такова, каквото може да бъде или минало превъплъщение.


Луната е в земния знак Козирог до 17:13ч на 13

Луната е в земния знак Козирог до 17:13ч на 13 ...

......... купуват нови неща. Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните. Обърнете внимание на сънищата. Те могат да ви разкрият нещо, което отдавна искате да узнаете.


Луната е в земния знак Козирог от 04:22 , където

Луната е в земния знак Козирог от 04:22 , където ...

......... цели. Трябва да се избягват физическо натоварване, димът и задимените помещения. Секс - По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение и по-вероятно ще останете разочаровани. Фитнес – На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения.


Луната е в знак Стрелец до 04:22 на 11 февруари.

Луната е в знак Стрелец до 04:22 на 11 февруари. ...

......... Може да започнете с разпускащ масаж. Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле. В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.


Луната е в знак Стрелец до 04:22 на 11 февруари.

Луната е в знак Стрелец до 04:22 на 11 февруари. ...

......... или подравняването на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която ще е необходима в следващите няколко дни. Сънищата, които се сънуват сега, указват за състоянието на сексуалната енергия. Хубави сънища означават, че всичко е наред в личния живот, а неприятните сънища показват, че има проблеми в тази област.


Луната е в знак Скорпион до 15:55ч. Все още важат

Луната е в знак Скорпион до 15:55ч. Все още важат ...

......... и да не упражняват властта си над подчинените си. Да не им крещят и да не назначават наказания. Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности. Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си.


Луната е в знак Скорпион до 15:55 ч на 8

Луната е в знак Скорпион до 15:55 ч на 8 ...

......... да донесат нови знания. Те дори могат да предложат решения на проблемите, така че трябва да се отнесете към тях внимателно. Може да се подстригвате, но да не е много късо! След подстрижката в този ден може да придобиете нещо ново, но също така може да натрупате няколко излишни килограма.


Луната е в знак Скорпион от 05:58ч. до 15:55ч на

Луната е в знак Скорпион от 05:58ч. до 15:55ч на ...

......... да успеете да свършите много неща. Главното е добре да планирате действията си, за да не ви разсейват дребните грижи и несъществените детайли. Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.


Най-бързият небесен обект, който можем да наблюдаваме непрекъснато в нощното

Най-бързият небесен обект, който можем да наблюдаваме непрекъснато в нощното ...

......... кичур. Това съществено ще се отрази на вашето сегашно и бъдещо състояние. Сресвайте косата си в направление на четирите посоки на света за привличане енергията на този ден, посветен на самоанализ и размисъл. В резултат на това можете да се сдобиете с нова надежда. Не се препоръчва боядисване на косата.


Луната е в знак Везни. В такъв ден човек е

Луната е в знак Везни. В такъв ден човек е ...

......... да се ограничите с вана с топла вода, но да не е билкова. Подстрижка – За предпочитане е да не го правите, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите. Сънища – От сънищата си не се бойте. Те нямат никакво отношение към реалния живот.


 Луната е в знак Дева до 23:48ч Хората като цяло

 Луната е в знак Дева до 23:48ч Хората като цяло ...

......... или в друга огледална повърхност. Подстрижка - Един от най-неблагоприятните и опасни дни през месеца. Изграждащите грижи ще бъдат неефективни, но пък денят е идеален само за подстригване на изтънелите връхчета на косата, подрязване на ноктите, епилация. 19-ти лунен ден започва в 21:17ч. и продължава до 22:25ч на следващия ден.


Луната е в знак Дева до 23:48 ч на 3

Луната е в знак Дева до 23:48 ч на 3 ...

......... катастрофи, агресия, кошмари, то значи, че отдавна не можете да изпитате радост от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от собствения си затвор, в който сами сте се поставили. 18-ти лунен ден започва в 20:07 ч. и продължава до 21:17 ч на следващия ден.


Луната e в знак Лъв (до 21:14ч.) способства приповдигнатото и

Луната e в знак Лъв (до 21:14ч.) способства приповдигнатото и ...

......... този ден е по-добре да се изключи. Напълно се въздържайте от полови контакти. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл. Препоръчва се да отложите подстрижката си за по-добро време. Днес няма да ви донесе особена полза. 17-ти лунен ден започва в 18:55ч. и продължава до 20:07ч на следващия ден.


Февруари символизира прехода, защото студената зима постепенно се оттегля и

Февруари символизира прехода, защото студената зима постепенно се оттегля и ...

......... ставащото. Важни дела, срещи планирайте след 20 февруари, когато заедно с нарастващата Луна през третата десетдневка на месеца, хората ще имат възможност да използват своите способности и опит по-ефективно. По това време ще бъде по-лесно да се изградят дългосрочни взаимоотношения, да се установят стратегически контакти и да се реализират плановете.


Овен – Вдъхновявате се от високи идеи и с вашия

Овен – Вдъхновявате се от високи идеи и с вашия ...

......... изпитанията, грижите и ограниченията. Може би ще проявите интерес към духовната наука и практики, религията. Ще се появят нови идеи, нови планове, които могат да включват съвместно пътуване с партньора ви или някакво обучение. По време на слънчевото затъмнение планирайте бъдещето, но трябва да го пазите в тайна от недоброжелатели.


Луната e в знак Лъв до 21:14ч на 1 февруари.

Луната e в знак Лъв до 21:14ч на 1 февруари. ...

......... днес водят до падение. Противопоказни са сексуалните занимания. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл. Полезно е да се направи спокойна разходка сред природа. Не трябва да се употребява животинска храна и гъби. Откажете се от подстрижка през днешния ден, защото може да се отрази негативно на здравето ви.


Луната e в знак Рак до 20:54 ч. Рак е

Луната e в знак Рак до 20:54 ч. Рак е ...

......... продадат некачествена стока, по-добре е да се откажете. Сънища – Време за пророчески сънища. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си. За да бъдат съновиденията ви лесни за тълкуване, добре е преди сън да четете молитви или да се заемете с медитация.


В последния ден на януари ще бъде едно от най-важните

В последния ден на януари ще бъде едно от най-важните ...

......... имат здравословни проблеми, особено тези със сърдечни проблеми, но също и други органи, в дните близки до слънчевите и лунните затъмнения, не трябва да се претоварват, да подлагат телата си на физическо натоварване и е по-добре да отложат спорта. Стресът и напрежението могат да нанесат непоправима вреда на вашето здраве.


Луната e в знак Рак до 20:54ч на 30 януари.

Луната e в знак Рак до 20:54ч на 30 януари. ...

......... на ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си. След 15:23ч можете да отидете на фризьор. Подстрижката не само ще укрепи вашите коси, но и ще подобри финансовото положение, а късметът отново ще обърне лице към вас.  


Луната e в знак Близнаци до 20:59ч. Хората са склонни

Луната e в знак Близнаци до 20:59ч. Хората са склонни ...

......... може да се подстригвате през целия ден, но след 14:24ч вече не ходете във фризьорският салон. Всички манипулации трябва да извършите у дома, самостоятелно, не поверявайте своята енергия дори на ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.


Луната e в знак Близнаци покровителства хората, отнасящи се леко

Луната e в знак Близнаци покровителства хората, отнасящи се леко ...

......... за благодатта, която му е била дарена. Секс - Сексът в дванадесети лунен ден трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, които имате, колкото проявите на любов, нежност, доброта и разбиране. Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.


Луната e в знак Телец до 19:41ч. Сега хората са

Луната e в знак Телец до 19:41ч. Сега хората са ...

......... основава на духовна основа, а не на животинската похот. В противен случай може да възникне главоболие или болки в гърба. Подстригване - В този период можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.  


Луната e в знак Телец до 19:41ч на 26 януари.

Луната e в знак Телец до 19:41ч на 26 януари. ...

......... от най-благоприятните дни, когато даже при най-безнадеждно болните се подобрява самочувствието. Не трябва да се гладува. Полезно е да се пият повече течности. Сега е време само за прояви на любов. Подходящо време за секс, но без да експериментирате, само в класически вариант. Не се препоръчва подстригване след 12:14ч.  


На 20 януари Слънцето премина в знак Водолей, където ще

На 20 януари Слънцето премина в знак Водолей, където ще ...

......... може да ги наскърби така силно както несправедливостта. Имат екстравагантен вкус, обичат да харчат пари. На тях се препоръчва зелен аквамарин и оливин (хризолит), който способства доброто настроение и активизира еротичните преживявания. Намират се под влияние на Луната. Важни години: 8, 16, 24, 32, 40, 42, 48, 56, 64, 72.


Луната e в знак Овен (до 15:41ч.)  прави човек нетърпелив

Луната e в знак Овен (до 15:41ч.)  прави човек нетърпелив ...

......... не се влоши здравето и като застраховка от различни неприятности. Сънища, които предстоят(вижте времето) ще покажат какви конфликти съществуват на подсъзнателно ниво, указват вътрешният скрит конфликт и неговият характер. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни съновидения.


Луната e в знак Овен до 15:41ч на 24 януари.

Луната e в знак Овен до 15:41ч на 24 януари. ...

......... подстригване - ще предизвика кавги и загуби. Можете да оцветите косата си, но само с естествени оцветители. Сънищата на 8 лунен ден (които предстоят) са вещи, сбъдват се бързо. Хубаво е да запомните какво сте сънували. Сънищата са много важни сега, защото могат да дадат отговор на измъчващи ви въпроси.


Луната e в знак Риби до 08:28ч, след което преминава

Луната e в знак Риби до 08:28ч, след което преминава ...

......... ще ви възнаградят. За седмия лунен ден има много успешни цветове, но виолетовият цвят ще бъде най-ефективен и силен. Секс - При сексът в този лунен ден не трябва да се бърза. С колкото може повече любовна прелюдия започнете, продължителни любовни игри, много нежни думи, комплименти. Подстригване – подходящо е.


Луната e в знак Риби до 08:28ч. на 22 януари.

Луната e в знак Риби до 08:28ч. на 22 януари. ...

......... за бъдещето му. Много е важно да се доверите на интуицията си. За сънищата, които сте видели през 6-то лунно денонощие, не трябва да разказвате на никого. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.


Луната e в знак Риби до 08:28ч. на 22 януари.

Луната e в знак Риби до 08:28ч. на 22 януари. ...

......... купите дрехи или обувки, то ще ги носите дълго. Сънищата – образите на вашите съновидения носят важна информация. Указват вътрешните процеси на изменение. За да не сгрешите при тълкуването, старайте се да не бързате. Получената информация се отнася не само за 5-ти лунен ден, но за целия лунен месец.