45 000  еднократни предпазни маски, 900 защитни гащеризона от

  45 000  еднократни предпазни маски, 900 защитни гащеризона от ...

Кметът на Къркларели дари на Бургас 45 000 маски и 900 защитни гащеризона.

 
45 000  еднократни предпазни маски, 900 защитни гащеризона от висок клас и близо 1000 медицински престилки е получила поетапно като дарение в борбата с Covid-19 Община Бургас от администрацията в Къркларели. Те са предоставени на  бургаски болнични заведения. Кметът Димитър Николов благодари лично на колегата си от турския град Мехмет Кесимоглу по време на среща днес. "Изключително сме ви признателни за човешкото отношение и благородния жест, който може да спаси най-ценното - Човешки живот!", каза Николов. На срещата бяха коментирани възможностите за партньорство в периода на пандемията и осъществяването на съвместни проекти след това. 45 000 еднократни предпазни маски, 900 защитни гащеризона от висок клас и близо 1000 медицински престилки е получила поетапно като дарение в борбата с Covid-19 Община Бургас от администрацията в Къркларели. Те са предоставени на бургаски болнични заведения.
Кметът Димитър Николов благодари лично на колегата си от турския град Мехмет Кесимоглу по време на среща днес.
"Изключително сме ви признателни за човешкото отношение и благородния жест, който може да спаси най-ценното - Човешки живот!", каза Николов.
На срещата бяха коментирани възможностите за партньорство в периода на пандемията и осъществяването на съвместни проекти след това.
 

Източник: actualno.com