ще съжалява много за изпуснатия златен шанс за победа в

...
 ще съжалява много за изпуснатия златен шанс за победа в
Коментари Харесай

Злощастна вечер за БГ футбола - ЦСКА и Лудогорец попарени в Европа

 ще съжалява доста за изпуснатия златен късмет за победа в Лига на конференциите, откакто " алените " профукаха куп положения и позволиха минимално проваляне с 0:1 от Зоря Луганск на стадион " Васил Левски " в мач с доста нерви, съществени пропуски, противоречиви съдийски отсъждания и даже червен картон за Тибо Вион. 

" Армейците " бяха доста по-добрият тим през първото полувреме и пропиляха куп благоприятни условия за попадение. В първите 20 минути на втората част обаче ЦСКА изпусна самодейността, а в 65` Саядманеш означи красиво попадение, с което донесе триумфа на своя отбор. 
 ЦСКА дължи над 3,7 млн. лв. за прилагане на Сердика спортни парцели ЦСКА дължи над 3,7 млн. лв. за прилагане на Сердика спортни парцели
Неизплатени отговорности на ЦСКА на стойност над 3,7 милиона лв. към комерсиалното сдружение " Сердика спортни парцели " слага съществуванет...

В края драмата беше огромна и се стигна до кавги на терена поради искания за дузпи в интерес на " алените ". Как се разви. 

По-рано пък и Лудогорец направи задачата си за класиране напред в Лига Европа доста, доста сложна. Шампионът на България загуби с 0:1 домакинския си мач на Брага и остана без победа след първите 3 мача във втория по мощ европейски клубен шампионат. 

Единственият гол в мача беше дело на капитана на португалската селекция Орта, който приключи красиво нахлуване на своя отбор още в 7`. Ранният гол предполагаше, че Лудогорец ще има задоволително време за реакция, само че българският първенец нямаше никакъв късмет за гол през цялостните 90 минути на мача.

Как се стигна до. 
 Лудогорец се раздели с треньора, само че ще се раздели ли и с неприятната си форма? Лудогорец се раздели с треньора, само че ще се раздели ли и с неприятната си форма?
Паузата за националните тимове завърши и още веднъж е време за български клубен футбол. Шампионът Лудогорец публично реализира сделка и...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР