се завръщат в своя уникален, оригинален състав.  Десислав Иванов

...
  се завръщат в своя уникален, оригинален състав.  Десислав Иванов
Коментари Харесай

„Dr. Ferguson“ връща Tri O Five в оригинален състав

 

се завръщат в своя неповторим, автентичен състав.  Десислав Иванов /Desso/, Антони Рикев /WahTony/, Илин Гривишки /Dj ilko/ и Майкъл Флеминг /aka Lexus/- са подготвени още веднъж да слагат в центъра на клубния живот типичното си грууви звучене и фънкът като метод на живот.

 

Групата се завръща към дейна музикална активност след 8-годишна пауза.

 

 

„ Дълго време обмисляхме желанието си да възродим Tri O Five в цялостния си автентичен състав-споделя Антони Рикев- Всъщност изолацията по време на пандемия като че ли даде мотор на тази огромна стъпка. Основният ни претекст да продължаваме да вършим това което обичаме е, несъмнено, музиката. Показваме удоволствието и любовта към живота посредством нея. “

 

„ След интервал на житейско преосмисляне и порастване взехме решение да се съберем, само че надалеч не за сметка на персоналните ни задължения и лични страсти-добавя Десислав Иванов- Аз се занимавам с мениджмънт, Майкъл-с актьорство, Илко е деен DJ, Тони работи върху лични планове и с разнообразни актьори, като Белослава да вземем за пример. “

 

Чисто събитийно Tri O Five  се качиха още веднъж на сцената на  11.11. 2022, с цел да оформят музикалния жанр на вечерта,в особено празненство за Once Upon a Time Biblioteka. Мейнстрийм завръщането се случва с “Dr. Ferguson ”-стартовият сингъл на паметната група.

 

Да се срещнем с Dr. Ferguson:
Момчетата дефинират новия сингъл на групата като: „ един страховит трак, със особено внимание към музиката, като въплъщение на заряда, който изпитваме от самата нея “.Първоначално „ Dr. Ferguson “ се появява в доста сурова форма и провокира Tri O Five да стартират работа по плана. Белослава, с която Тони Рикев работи отдавна, чува песента и се включва с нужния вокален щрих, с цел да доближи „ Dr Ferguson “ идеален заключителен тип.Текстът на песента е на  Майкъл Флеминг; музика -Tri O Five; аранжимент -Тони Рикев. Проектът е основан с поддръжката на НФК.„ Dr Ferguson “ е стартов сингъл към огромното завръщане на Tri O Five. В идните месеци се чака да излязат още „ 305 хрумвания “, които да бъдат облечени в тон, визия и жанр в неповторим музикален обсег.
 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР