Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена,

...
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена,
Коментари Харесай

Хороскоп за новата седмица

Вижте какво вещаят звездите за седмицата съгласно хороскопа на Алена, оповестен във в. „ България през днешния ден “
Овен
В живота на доста от вас ще се появи нещо ново. Не е наложително обаче да е очевидно или да има съответно отражение във всекидневието ви. Може да ви осени нова концепция, да вземете решение да оставите нещо в предишното и да поемете в нова посока или да се пренастроите вътрешно, което ще ви тласне към смяна в някаква област.

Телец
Ако работата ви е обвързвана с контакти и продан, тогава през идващите дни евентуално ще имате повече срещи, ще водите оживени диалози и ще откриете, че към този момент употребявате по-умело отзивчивите си качества. Периодът е доста подобаващ за развиване на комерсиална активност, тъй като по-добре отвсякога ще предусещате от какво имат потребност хората към вас.

Близнаци
Едва ли ще имате съображение да се притеснявате за каквото и да било, обвързвано с работата или финансите ви. Що се отнася до практичните аспекти от живота, за вас всичко ще върви безпрепятствено. Възможно е да не сте толкоз дейни и евентуално ще ви занимават повече персонални въпроси, само че пък ще имате шанса с лекост да реализирате упоритостите си в службата и даже да получите премия.

Рак
Взаимоотношенията – интимни, партньорски и другарски, ще бъдат доста значими за вас. Вероятно ще изпитвате предпочитание да прекарвате повече време с обичания човек, да споделяте какво ви вълнува и да го изслушвате. Ако не го извършите, изцяло е допустимо през идващите дни да прехвърчат искри сред вас или половинката ви да недоволства за това, че не прекарвате задоволително време дружно.

Лъв
Няма да имате кой знае какви изненади или преломни моменти, само че пък ще се появи опция да затвърдите постигнатото и да въведете ред в делата си – нещо, което може би сте отлагали. Периодът ще стартира за вас с акцент върху рутинните служебни отговорности. Предстоят ви ползотворни дни, тъй като ще имате опция да разгърнете креативните си качества.

Дева
Може да очаквате поддръжка от близките, с цел да реализирате проектите и желанията си. Това, несъмнено, не значи, че би трябвало да стоите със скръстени ръце. Напротив, потребно е да положите повече старания и да покажете ангажираност, без значение дали се стремите да получите по-голямо задоволство в работата, в креативните си инициативи или желаете връзката ви да върви безпрепятствено.

Везни
Ще следвате естествения темп на всекидневието и непредвидени изненади са малко евентуални. В работата всичко ще върви безпрепятствено и надали ще срещнете кой знае какви компликации при осъществяването на дилемите и уговорките си. Тези от вас, които неотдавна са подхванали дейности в посока на това да си обезпечат по-голяма независимост, продължавайте в същия дух през идващите дни.

Скорпион
Ключовата дума за вас ще е „ деяние “. Без значение дали кроите проекти, свързани с персоналния или с професионалния ви живот, през идващите дни ще постигнете прогрес, в случай че сте дейни и инициативни. Има късмет ваша фантазия да се сбъдне или най-малко да извършите крачка напред в мечтаната посока, само че за задачата е потребно да вземете нещата в свои ръце и да действате.

Стрелец
Ще се стремите да постигнете душевно успокоение и да си осигурите комфорт вкъщи. Ще изпитвате предпочитание да прекарвате повече време с най-близките си хора, а също и да оставате уединено със себе си и с мислите си. При някои от вас желанието за уединение ще е провокирано от случки в персонален проект. Опитайте се да не игнорирате възприятията си и не бягайте от тях.

Козирог
Ще се сътвори опция да се подготвите за промени, които ще се осъществят през декември. Независимо какво сте възнамерявали да свършите до края на годината, в този момент моментът е сполучлив да обмислите в най-големи детайлности по какъв начин тъкмо да го извършите. Хубаво е да вярвате, че всичко ще се случи по най-хубавия метод. Без подозрение, тази настройка ще ви оказва помощ.

Водолей
Периодът ще е за равносметка. Това не значи, че ще седнете и ще размишлявате с часове върху предишното, само че ще се сътвори опция да си припомните събитията от последните месеци и да си извлечете поука. Някои от вас може да позабавят малко темпото и през идващите дни да отделят повече време за околните си хора и за гонене на персоналните си ползи.

Риби
Идните дни ще са доста удобни за връзките ви с другите хора. Ако сте обвързани, ще се радвате на естетика и непосредственост с обичания си човек. Използвайте позитивното въздействие на интервала, с цел да заздравите връзката си, както и да обсъдите с индивида до вас въпроси, по които сте били на друго мнение. Шансът да постигнете компромис и съгласие ще е много по-голям.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР