Търговската война с Китай ще е доста кратка, увери в

...
Търговската война с Китай ще е доста кратка, увери в
Коментари Харесай

Търговската война с Китай ще бъде кратка, обеща Тръмп

Търговската война с Китай ще е " много къса ", увери в изказване пред публицисти американският президент Доналд Тръмп.

" Мисля, че имаме доста положителни диалози с Китай. Те доста желаят да реализират договорка ", сподели Тръмп, представен от " Ройтерс ".

Американският президент съобщи, че скоро беседва с китайския си сътрудник Си Цзинпин, само че не посочи по кое време. Предвиденият за другия месец идващ кръг от договарянията сред Съединени американски щати и Китай, ще се организира, увери още той.

Тръмп предвижда, че Пекин няма да отговори на последната серия от американски мита върху китайски артикули за 300 милиарда $, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Мисля, че колкото по-дълго продължава (търговската война), толкоз по-силни ставаме ние. Имам чувство, че тя ще е много къса ", увери Тръмп.

Президентът на Съединени американски щати даде да се разбере, че не желае Китай да потуши с принуждение продемократичните митинги в Хонконг.

" Обезпокоен съм. Не желая да видя репресии с принуждение ", сподели Тръмп.

Американският президент съобщи, че има " цялостно доверие " в китайския си сътрудник Си Цзинпин. Си " би могъл да реши казуса бързо ", в случай че се срещне персонално с водачите на митингите, увери той.

Тръмп изрази удовлетворение, че Съединени американски щати и Англия, съгласно него, се придвижват бързо към комерсиално съглашение. Сделката ще е " фантастична и огромна ", означи той.

Американският президент се спря и на казуса с честите всеобщи убийства със пукотевица в Съединените щати. Той приписа тези офанзиви на психичноболни хора и прикани за създаване на повече пхисиатрични лечебни заведения в страната.

Тръмп изрази поддръжка и за стягане на инспекциите на хората, които желаят да си купят огнестрелно оръжие. " Не желаеме луди хора да имат огнестрелни оръжия. Те, те натискат спусъка. Не оръжието. Те натискат спусъка. Затова би трябвало да ревизираме доста съществено за душевно заболяване ", сподели Тръмп.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР