Голямоконарско шосе, което е под вода след дъжда. Тричленното семейство

...
Голямоконарско шосе, което е под вода след дъжда. Тричленното семейство
Коментари Харесай

Софиянка към майните: Потресена съм от вашия град

Голямоконарско шосе, което е под вода след дъжда. Тричленното семейство пристигнало в събота в града, с цел да прегледа Европейската столица на културата и да отиде на операта Риголето, написа Марица.

„ Времето беше хубаво и внезапно се скапе. Когато навлязох в сектора, не знаех какво се случва, не разбирах за какво водата е толкоз висока. Колата се задави и закъсахме. По-големият проблем е, че не можем да продължим към София, а имаме запазен хотел за вечерта “, изясни лидерът на автомобила. По думите на чиновниците от пътна помощ и гражданска отбрана финландското семейство ще би трябвало да остане най-малко 2-3 дни в Пловдив, до момента в който трае ремонтът на колата.

Има и други закъсали коли по Голямоконарско шосе, а водата там доближава до вратите на колите. Закъсалите коли не са с пловдивска регистрация. „ Още като навлязох в морето и колата ми блокира. Вероятно е засмукала вода. Потресена съм от вашия град “, възмущава се софиянка.

Движението в сектора е отцепено и колите, които влизат от автомагистралата, не могат да стигнат до центъра на града. Налага се да обикалят през Шекер махала.

Вода има и под стоманения мост на бул. Марица, само че прекосяването на коли е умерено. Подлезът на Гладстон, който нормално се наводнява този път е изсъхнал.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР