Снимка на яйце стана най-популярният пост в Инстаграм.  Снимката, публикувана

...
Снимка на яйце стана най-популярният пост в Инстаграм.  Снимката, публикувана
Коментари Харесай

Снимка на яйце стана най-популярният пост в Инстаграм

Снимка на яйце стана най-популярният пост в Инстаграм. 

Снимката, оповестена от незнаен консуматор, беше харесана над 25 млн. пъти единствено за 10 дни, като съумя да размине фотография, с която Кайли Дженър - дребната щерка на семейство Кардашиан-Дженър, разгласи, че е родила щерка си Сторми. Тя е на второ място с 18 млн. лайкове.  

Снимката е оповестена на 4 януари, а текстът към нея призовава за лайкове, с цел да бъде подложен международен връх и да бъде изместена Кайли Дженър от първото място. 

В отговор на поставения връх Дженър пусна видео по какъв начин чупи яйце на улицата.

Въпреки известността на фотографията с яйцето, доста малко се знае за потребителя, който я е споделил. Истинското му име е незнайно.

" Аз съм човек, живеещ в Лондон ", изясни потребителят пред Independent. Той употребява псевдонима Eugene the egg.

Потребителят показал, че не знае по какъв начин е съумял да набере толкоз лайкове, изключително като се има поради, че профилът му има единствено 400 почитатели. Кайли Дженър да вземем за пример има над 110 млн. почитатели в Инстаграм.

Идеята пристигнала, откакто прочел публикация за 20-те най-харесвани фотоси в Инстаграм. 

" Помислих си, че ще е забавен опит да опитам да подобря върха с нещо допустимо най-обикновено. Това ме докара до решението да употребявам яйце. Предполагам, че това приказва за културата, обвързвана със звездите, и какъв брой нежна е тя. Но в действителност си помислих какъв брой занимателно ще е, в случай че нещо нормално като яйце вземе короната ", обяснява Eugene the egg.

Наскоро японският милиардер Юсако Маезава стана създател на най-споделяния туит в историята на обществената мрежа, откакто даде обещание да раздели 100 млн. йени (около 925 хиляди долара) на 100 инцидентни хора, споделили поста му.

Маезава стана прочут на Запад, откакто се оказа първият частен пасажер, който ще бъде разходен към Луната от компанията на Илън Мъск SpaceX.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР