Не сме обсъдили как ще гласуваме при вот на недоверие,

...
Не сме обсъдили как ще гласуваме при вот на недоверие,
Коментари Харесай

Симеонов: Не сме обсъдили как ще гласуваме при вот на недоверие, какъвто още няма

Не сме разискали по какъв начин ще гласуваме при избор на съмнение, какъвто още няма, сподели пред Българска национална телевизия водачът на НФСБ Валери Симеонов. Виждате динамичността е доста огромна и в Народното събрание, и при откриването на новия парламентарен интервал, оставката на Нено Димов, назначението и предлагането на негов заместител, което стана към този момент факт, продължи той.

" Ние изразихме своята позиция, че не по този метод би трябвало да се потушава публичното напрежение и да се опитваме да разсеем напрежението, тъй като естествено, че карцерът на министъра, който е от нашата квота, квотата на сътрудниците от Вътрешна македонска революционна организация, по никакъв метод няма да придвижи за каквато и да била смяна за положението на язовира сега, както е на водоподаването, само че въпреки това неговата виновност аз бих определил не като персонална, а по-скоро като механична, едно доста дребна част от виновността на длъжностните лица, които са подготвили тези графици ", сподели Симеонов.

По думите му тези неща не са се обяснили на хората. Просто по един открит метод за потушаване на публичното напрежение, се набеляза една жертва и по този метод най-ниските пристрастености на част от обществото бяха задоволени, сподели Симеонов.

" Практиката досега демонстрира, че хвърлянето на оставки има своя резултат, само че аз не мисля, че то има резултат измежду по-интелигентните хора и измежду естествените жители ", разяснява Симеонов.

Според Симеонов следствието за виновността на Нено Димов е тръгнало с прекомерно доста звук и напрежение, доста неверни данни са били изкарани.

" Специализираната прокуратура още първоначално съобщи много погрешни неща, да вземем за пример, едно от тях беше, че язовирът бил притежател на Министерство на околната среда и водите. Това дори не можаха да схванат, че не е благосъстоятелност на Министерство на околната среда и водите ", сподели още Симеонов. /БНТ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР